Yardıma ihtiyacınız var mı?
TOBi Chat
Sohbeti bitirmek istediğinize emin misiniz?
Sohbeti kapatırsanız, tekrar girdiğinizde sohbet baştan başlatılacaktır.
Sohbeti bitir
Sohbette kal
Beklenmedik bir hata oluştu.
Başlat
Bitir

Vodafone Yanımda Uygulaması ile hattınızla ilgili tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen indir
Vodafone Yardım sayfasına hoş geldiniz.

Vodafone Yardım sayfasına hoş geldiniz.

Kurumsal

Yurt Dışı

Yurt dışına çıkmadan önce bilinmesi gerekenler

Yurt dışına çıkmadan önce hattınızın yurtdışında kullanıma açık olduğunu kontrol edin: Red Business Classic, Red Business, Red Business Elite, Red Business 3, Red Business 6, Red Business 9, Yeni Red Business 6, Yeni Red Business 10, Yeni Red Business 15 ve Yeni Red Business VIP tarifelerinde bulunan abonelerin hatları yurt dışında kullanıma otomatik olarak açıktır, diğer tarifelerde bulunan abonelerimiz veya bu otomatik tanımlaması şirket yetkilisince iptal edilmiş abonelerimiz şirket yetkilileri aracılığı ile hatlarını yurt dışında kullanıma açtırabilir. Şirket yetkiliniz Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayarak (542), Online Self Servis veya Vodafone Cep Merkezleri üzerinden hattınıza tanımlayı yapabilir.

Yurt dışında internet kullanacaksanız akıllı telefonunuzdan mobil veri seçeneğini açmalısınız.

Arama yapmadan önce numaranın başına ülke kodu eklemelisiniz. (Örneğin; +905420000000)

Yurt dışında arama yapma, SMS gönderme , internet kullanımı yapma işlemlerinizin yanı sıra çağrı aldığınızda da ücretlenirsiniz.

İspanya, Yunanistan, İngiltere, Fransa, İtalya, Malta, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Hollanda, Gürcistan, Türkmenistan, Katar, Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan ve Bulgaristan’da; "KIRMIZI" yazıp 00905427048000’ye SMS attığınızda (80 Kr/ SMS) Vodafone Müşteri Hizmetleri’nden aranırsınız ve yaptığınız bu görüşme ücretlendirilmez.

Yurt dışı anlaşmalı operatörler hangileridir?

Yurtdışına çıkmadan önce gittiğiniz ülkedeki kullanım yapabileceğiniz operatörleri kontrol ediniz. Ayrıca https://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/yurtdisi-anlasmali-operatorler.php sayfasından, anlaşmalı operatörler listesini de inceleyebilirsiniz. - GSM Anlaşmaları: Faturalı Abonelerin ve Devreden ve Faturalı Esnek tarifelerindeki abonelerin ses ve sms kullanımı yapabildiği operatörler - Camel Anlaşmaları: Faturasız abonelerin ve Duran, Hesabını Bilen, Faturayı Aşmayan tarifelerindeki abonelerin ses, sms ve internet kullanımı yapabildiği operatörler - GPRS Anlaşmaları: Tüm abonelerin internet kullanımı yapabildiği operatörler - 3G Anlaşmaları: Tüm abonelerin 3G hızında internete girebildiği operatörler - 4G Anlaşmaları: Aktif statüdeki tüm bireysel ve kurumsal Vodafone aboneleri 4G hızında internete girebildiği operatörler

Yurt dışına çıkmadan önce gittiğiniz ülkedeki kullanım yapabileceğiniz operatörleri kontrol ediniz. Ayrıca https://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/yurtdisi-anlasmali-operatorler.php sayfasından, anlaşmalı operatörler listesini de inceleyebilirsiniz.

- GSM Anlaşmaları: Faturalı Abonelerin ve Devreden ve Faturalı Esnek tarifelerindeki abonelerin ses ve sms kullanımı yapabildiği operatörler

- Camel Anlaşmaları: Faturasız abonelerin ve Duran, Hesabını Bilen, Faturayı Aşmayan tarifelerindeki abonelerin ses, sms ve internet kullanımı yapabildiği operatörler

- GPRS Anlaşmaları: Tüm abonelerin internet kullanımı yapabildiği operatörler

- 3G Anlaşmaları: Tüm abonelerin 3G hızında internete girebildiği operatörler

- 4G Anlaşmaları: Aktif statüdeki tüm bireysel ve kurumsal Vodafone aboneleri 4G hızında internete girebildiği operatörler

Yurt dışında standart ücretler nelerdir?

Dünya Alem Tarifesi, tüm ülkelerde geçerli (KKTC hariç) standart yurt dışında kullanım tarifesidir. KKTC Tarifesi; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geçerli standart kullanım tarifesidir.

Tarife ücretlerini görmek için tıklayınız.

Tarifeme uygun yurt dışında kullanabileceğim paketler nelerdir?

Tarifenize uygun Yurt dışında Kullanılacak Paketler için İş Ortağım Yurt dışı Rehberi’ni kullanın, size en uygun çözümü/paketleri bulun.

Vodafone İş Ortağım ile dünyanın her yerinde işinizi sürdürürken Türkiye'de gibi hissedin. Yurt dışına çıkmadan önce bilmeniz gereken her şey ve daha fazlası için önce kullandığınız tarifeyi, sonra ziyaret edeceğiniz ülkeyi seçin, Vodafone İş Ortağım Yurt dışı Rehberi sizin için en uygun çözümleri önersin.

Yurt dışı Rehberi için tıklayın.

Yurt Dışı

Yardım Konuları