En İyi 7 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

06 Ocak 2024

En İyi 7 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Akıllı aksesuar ürünleri gün geçtikçe popülerliğini artırıyor. Bu ürünlerden belki de en sık kullanılanları kulak içi Bluetooth kulaklıklar. Kablo karışıklığını ortadan kaldıran ve telefonu elde tutmaya gerek kalmadan müzik dinleme ve telefon görüşmesi yapma imkânı sunan Bluetooth kulaklıklar günlük yaşamı kolaylaştıran cihazlardan. Bu içeriğimizde kulak içi kulaklık almak isteyen kullanıcılar için en iyi 7 kulak içi Bluetooth kulaklığı listeledik.

 

En İyi Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerileri

 

Söz konusu teknolojik cihazlar olduğunda hepimiz en iyisini arıyoruz. En iyi cihaz yalnızca en yüksek fiyata sahip ya da son model cihaz anlamına gelmiyor elbette ki. Her kişinin kullanım alışkanlıklarına ve tercihlerine göre “en iyi” kavramı değişebiliyor. Biz de sizin için son yıllarda kullanıcılar tarafından çok beğenilen kulak içi kulaklıkları araştırdık ve başlıca özellikleri ile listemize ekledik.

 

Huawei FreeBuds SE 

 

Huawei Freebuds SE kulakiçi kulaklık beyazHuawei Freebuds SE

 

Kablosuz kulak içi kulaklık önerilistemizin ilk sırasında, son dönemin en favori ürünlerinden biri olan Huawei FreeBuds SE var. Özellikleri incelendiğinde tam bir fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkan FreeBuds SE’nin her bir kulaklığı 5.2 gram ağırlığında. Kulaklık pil kapasitesi 37 mAh şarj kapasitesi 410 mAh olan FreeBuds SE kutusu ile birlikte 24 saate varan bir kullanım ömrü sunuyor. Sesli aramalarda 4 saat ve içerik dinlemede 6 saatlik bir kullanım süresi olan kulaklık yaklaşık 1.5 saatte tam kapasite şarj olabiliyor. Bluetooth 5.2 bağlantı özelliği bulunan FreeBuds SE stereo ses özelliği sayesinde yüksek baslı müzik dinlemek isteyenler için tam aradıları ürün olabilir.

 

JBL Tune FLEX

 

JBL Tune FLEX TWS Kulaklık siyahFaturaya ek JBL Tune FLEX TWS Kulaklık

 

En iyi kulak içi Bluetooth kulaklık tavsiyesilistesi söz konusu ise ses sistemlerinde dünyanın önce gelen markalarından biri olan JBL’den bahsetmemek olmazdı. JBL Tune FLEX her bir kulaklığı 4.8 gram ağırlığında olan bir ürün. 55 mAh Lityum -iyon pile sahip olan cihaz aynı zamanda çift telefon desteğine de sahip. Bu da kulaklığınızı aynı anda 2 farklı cihaza bağlayabileceğiniz anlamına gelir. IPX4 seviyesinde suya ve toza karşı dayanıklılığı bulunan Tune FLEX iOS ve Android cihazlara uyumludur. Aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği de bulunan Tune FLEX ANC açıkken 6 saate kadar ANC kapalı iken ise 8 saate kadar müzik dinleme süresi sunuyor. Son olarak Tune FLEX, JBL Pure Bass Sound teknolojisi ile oldukça iyi bir ses deneyimi sunuyor.

 

Apple AirPods Pro (2. Nesil)

 

Apple Airpods Pro 2. Nesil kulaklıkbeyaz Apple Airpods Pro 2. Nesil kulaklık

 

Airpods ile kablosuz kulaklık konusundaki öncülerden biri olan Apple, AirPods Pro ile kullanıcılarına çok daha zengin bir ses deneyimi sunuyor. Yeni nesil Aktif Gürültü Engelleme özelliği ve Adaptif Şeffaf Mod ile dışarıdan gelen gürültüleri çok daha iyi bir şekilde kesebilen AirPods Pro, Uzamsal Ses ile dinleme deneyimini olağanüstü bir hale getiriyor. Dokunmatik sensörleri bu modlar arasında kolaylıkla geçiş yapmanızı sağlarken aynı zamanda basit kaydırma hareketleri ile ses kontrolüne de imkân tanıyor. Tek şarj ile 6 saatlik bir kullanım ömrü sunan AirPods’ların her biri 5.3 gram ağırlığında. Bu da uzun süreli kullanımlarda ya da antrenman sırasında çok daha rahat bir kullanım demek.

 

JBL Wave 300

 

beyaz JBL Wave 300 kulakiçi kulaklıkJBL Wave 300 beyaz kulaklık

 

Wave 300 de Bluetooth kulaklık kulak içi öneri konusunda araştırma yapan kişiler için tavsiye edebileceğimiz kulaklıklardan biri. JBL Deep Bass Sound ses teknolojisi sayesinde ileri düzeyde bir müzik dinleme deneyimi sunan Wave 300, kullanım kolaylığı sunan ergonomik tasarıma da sahip. Her biri 3.85 gram ağırlığında olan kulaklıkların şarj kutusu ise 36 gram ağırlığında. 40 mAh Lityum iyon polimer pile sahip olan Wave 300’ün şarj kutusunun pili ise 500 mAh. Bu pil kapasitesi ile 6 saatlik içerik dinleme süresi sunan kulaklığın şarj kutusu ile kullanım süresi ise 20 saat. Şarj süresi 2 saat olan kulaklık aynı zamanda hızlı şarj özelliğine de sahip ve 10 dakikalık hızlı şarj ile de 1 saatlik kullanım süresi sunuyor. Wave 300 yalnızca IPX2 seviyesinde suya ve toza karşı dayanıklı. Bu nedenle de sıvı teması konusunda dikkatli şekilde kullanılması öneriliyor. Son olarak Wave 300 gelişmiş sensörleri sayesinde çağrı kontrolleri ve müzik kontrol işlemlerine imkân tanıyor.

 

Xiaomi Redmi Buds 3

 

Xiaomi Redmi Buds 3 beyaz kulakiçi kulaklıkXiaomi Redmi Buds 3

 

Kulak içi kulaklık Bluetooth tavsiyelistesine girecek en iyi ürünlerden bir diğeri de Redmi Buds 3. Her biri 4.5 gram ağırlığında yarı kulak içi tasarıma sahip olan kulaklıklar size kulağınızda yokmuş gibi bir his verir. Ergonomik tasarımı, kulaklığı dilediğiniz kadar uzun süre kullanabilmenizi ve bu süre boyunca hiçbir rahatsızlık hissetmemenizi sağlar. 310 mAh pil kapasitesi ve hızlı şarj özelliği ile 10 dakikalık hızlı şarj ile 1,5 saatlik müzik dinleme imkânı sunar. Aynı zamanda tek şarj ile 5 saatlik konuşma ve müzik dinleme süresi olan Redmi Buds 3, şarj kutusu ile birlikte 20 saatlik bir kullanım performansına sahip. Müzik dinleme performansı konusunda Xiaomi Sound Lab ile kalibre şekilde çalışan kulaklıklar zengin bas tonları sunar. Gürültü engelleme özelliği sayesinde hemen her ortamda kusursuz bir konuşma deneyimi sunan Redmi Buds 3 aynı zamanda IP54 seviyesinde suya ve toza karşı dayanıklı.

 

AirPods (2.Nesil)

 

Apple AirPods 2.nesil kulaklık  2.nesil Apple AirPods

 

Bluetooth kulaklık kulak içi öneri konusunda hemen herkesin hala çekinmeden önerebileceği ürünlerden biri de AirPods. Kulak içi kablosuz kulaklıkları ilklerinden biri olan AirPods kulaklıkların her biri 4 gram ağırlığında. Her bir AirPods 5 saatlik dinleme ve 3 saatlik konuşma süresi sunuyor. Şarj kutusu ile birlikte kullanıldığında 24 saatten fazla bir kullanım süresi elde edebileceğiniz AirPods’u kutusunda 15 dakika şarj ettiğinizde ise 2 saatlik konuşma veya 3 saatlik dinleme süresi elde ediyorsunuz. Hüzmeleme özellikli çift mikrofon, çift optik sensör, hareketi e konuşmayı algılayan ivmeölçer sensörleri bulunan AirPods dokunarak arama yanıtlama ve müzik kontrol imkânı da sunuyor.

 

Samsung Buds 2 Pro

 

siyah Samsung Buds 2 Pro SM-R510 kulaklıkSamsung Buds 2 Pro SM-R510

 

Samsung Buds 2 Pro, kablosuz kulak içi kulaklıklar içerisinde en iyilerden biri. 5.5 gram ağırlığındaki her bir kulaklık, kullanıcısına rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde akıcı bir dinleme ve konuşma imkânı sunan Buds Pro 2, ANC açıkken yaklaşık 3,5 saat, ANC kapalıyken yaklaşık 4 saatlik bir konuşma süresi vaadediyor. Müzik dinleme ise ANC açıkken 20, ANC kapalıyken 29 saat gibi oldukça etkileyici bir süreye denk geliyor. Çift telefon desteği de sunan Buds Pro 2, Bluetooth 5.2 versiyonuna sahip.

 

 

Bluetooth kulaklıklar, faturaya ek ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

Bluetooth kulaklıklar