- Servis dahilinde müşterilere, kullanım süresi boyunca Anadolu Ajansı tarafından sunulan flaş haber kategorisindeki haberler SMS ile gönderilecektir.
- AA Flaş Haber Servisi’nin kullanım süresi ise hem faturalı hem de faturasız müşteriler için 30 gündür, servis iptal edilmediği sürece her 30 günde bir yenilenir. Servis iptalinde, servis fayda SMS’leri iptal edilen dönem sonuna kadar gönderilmeye devam eder.
- Servisin ücreti vergiler dâhil aylık 18 TL’dir.
- Servis tüm faturalı ve faturasız tarifeler ile birlikte kullanılabilir.
- Şebeke içi geçiş (faturalı hattan faturasız hatta ya da faturasızdan faturalı hatta geçiş), iptal, dondurma, devir, numara taşıma ile başka operatöre geçiş durumlarında servise ait fayda hakkı iptal edilir.
- Vodafone tarife / paket koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
- Servisten yalnızca aktif Vodafone aboneleri faydalanabilir. Aktif aboneler; kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki abonelerdir.
- 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki gizlilik politikasına http://vftr.co/gp adresinden ulaşabilirsiniz.