Mobilde En Çok Oynanan Survival Oyunlar

28 Eylül 2023

Mobilde En Çok Oynanan Survival Oyunlar

Online oyunlar, her yaş grubundan kişilere hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Hayatta kalma oyunları ise son dönemde tüm online oyunları arasından sıyrılıyor. Survival oyunlar olarak da bilinen hayatta kalma oyunları, oldukça popüler. Bilgisayar ve mobil üzerinden oynanabilen survival oyun türleri, sürekli yenileniyor ve çeşitleri artıyor.

 

Hayatta kalma oyunları PC üzerinden ve mobilden oynanabiliyor. Oyunlar; oynanılacak alana göre farklılık gösteriyor. Bu yazımızda sizin için mobilde en çok oynanan survival oyunları seçtik. 

Mobilde Oynanan Hayatta Kalma Oyunları

 

Hayatta kalma oyunları, kolay ulaşılabilir olması açısından sıklıkla mobil telefonlar üzerinden oynanıyor. Bu durum, mobilde oynanabilecek pek çok survival oyunun üretilmesine neden oluyor. Mobil hayatta kalma oyunları oldukça heyecanlı. Oyuna her an ulaşmak isteyen oyun severler için mobil survival oyun alternatiflerini listeleyelim.

 

- PUBG Mobil

PUBG, her dönem popülaritesini koruyan bir hayatta kalma oyunu olarak öne çıkıyor. PUBG Mobile oynamak için mobil telefonunuzun oyuna uygun olması gerekiyor. Mobile üzerinden oyun oynamak için Android telefonlarda; en az 5.1.1 işletim sistemi, 2 GB RAM ve 3 GB bellek gerekiyor. iOS için ise telefon modelinin iPhone 5 ve üzeri olması gerekiyor. Aynı zamanda 3 GB belleğe ihtiyaç duyuluyor. 

 

PUBG Mobile oyununda hedef, hayatta kalmak.100 kişilik oyun ekibi uçaktan atlıyor ve rastgele takımlara ayrılıyor. Yere inen tüm oyuncular eşit durumda oluyor. Herkese yetecek kadar silah ve mühimmat bulunuyor. Oyun devamında herkesi öldürerek hayatta kalan, yaşamaya devam ediyor.

- Don't Starve

Don’t Starve; aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu. Türkçesi “Açlıktan Ölme” olan oyun, 2013 senesinde oyun severlerin beğenisine sunuldu. Mobilde oynanabilen Don’t Starve oyununda minimum 4 kişiye ihtiyaç var. Oyunu dilerseniz arkadaşlarınızla, dilerseniz de yabancılarla oynayabilirsiniz.

 

Oyuna başlarken Wilson adındaki, bilim insanını seçiyorsunuz. Başladıktan sonra Wilson’ı her yabani hayvanlardan korumalı, aç bırakmamalı ve sağlığına dikkat etmelisiniz.

 

Last Day On Earth

Zombie felaket oyunu olan Last Day On Earth, oldukça heyecanlı bir hayatta kalma oyunu. Öncelikli olarak Android telefonlar için tasarlanan oyun daha sonra iOS üzerinden oynamaya da uygun hale getirildi. Çok oyunculu oynanabilen bu çevrimiçi survival oyun, malzemelerin toplanması ve bir yaşam alanının hazırlanması ile başlıyor.

 

- Oceanborn: Survival On Raft

Okyanusta hayatta kalma oyunu olan Raft, popüler hayatta kalma oyunları arasında yer alıyor. Raft oyununda, okyanusun ortasındaki bir salın üzerinde hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Farklı malzemelerle salınızı büyütmek ve dışarıdan gelen tehlikelerden korunmak zorundasınız. Karadaki oyunlara göre farklı bir alternatif olarak sunulan Raft, pek çok kişinin ilgisini çekiyor.


- Call Of Duty: Mobile

Call Of Duty: Mobile, ödüllü bir mobil oyun. Android ve iOS üzerinden oynanabilen oyun, farklı evrenlerden karakterleri bir araya getiriyor. “Battle royale” modu ile dikkat çeken oyun, indirme rekorları kırıyor. Call Of Duty: Mobile içeriği oyun severlere pek çok seçenek sunuyor. Beğenilen haritaları, silah seçenekleri ve daha pek çok açıdan tercih edilen oyunlar arasında ön sıralarda yer alıyor.

 

ARK Survival Evolved ile dinazorlara karşı mücadele edebilir, 60 Seconds ile ailenizi hayatta tutmaya çalışabilirsiniz. Angeldust oyunu harika grafikler sunarken, Just Survive FPS adrenalin arayanlara hitap ediyor. Mobil üzerinden oynanabilen survival oyunlar, gün geçtikçe daha çok oyun sever ile buluşuyor. Ping  sorunu yaşamadan Vodafone Ev İnterneti deneyimiyle keyifli hayatta kalmalar!

 

 

Ping nedir?


Vodafone Ev İnterneti avantajlarından faydalanmak için hemen başvurun!

Başvur