Exxen'in Kaçırmamanız Gereken En İyi Film, Dizi ve İçerikleri

18 Aralık 2023

Exxen'in Kaçırmamanız Gereken En İyi Film, Dizi ve İçerikleri

Televizyon altın çağını çoktan geride bıraktı ve artık dizi / film izlemek konusunda birçok kişi için ilk seçenek değil. Televizyon popülaritesini kaybederken yükselen yıldız ise dijital platformlar oldu. Teknolojinin gelişmesi ile hayatlarımızın vazgeçilmezi olan internet birçok alışkanlığımızda olduğu gibi dizi / film izleme alışkanlıklarımızı da değiştirdi ve dijital platformlar günümüzün en popüler seçeneği haline geldi. Yerli ve yabancı birçok dijital platform kullanıcılarına farklı içerikler sunmak için büyük bir yarış içerisinde. Bu nedenle de izleyiciler için birbirinden keyifli dizi, film ve içerikler bulabilmek mümkün. Bu anlamda son yıllarda adından en çok söz ettiren dijital platformlardan biri de Exxen. Şimdi hep birlikte mutlaka izlenmesi gereken Exxen film ve dizileri nelermiş yakından bakalım.

 

En İyi Exxen Dizileri

Yayın hayatına 1 Ocak 2021 tarihinde başlayan Exxen, Acun Medya tarafından kurulmuş bir dijital platform. Diğer dijital platformlara göre daha yeni bir oluşum olmasına rağmen oldukça kaliteli diziler içeren Exxen’de kesinlikle izlemeniz gereken diziler var. İşte kaçırmamanız gereken Exxen dizileri;

 

●       Gibi

Senaryosu Cinayet Süsü ve Ölümlü Dünya gibi filmlerle adını duyuran Feyyaz Yiğit tarafından yazılan Gibi dizisi kısa zamanda bir fenomen haline geldi. Bir komedi dizisi olan Gibi, Yılmaz ve İlkkan isimli iki arkadaşın başından geçen maceraları ve bu maceralar sırasındaki eğlenceli atışmaları konu ediniyor. Başrollerini Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın paylaştığı Gibi dizisi kesinlikle izlenmeye değer.

 

●      Hükümsüz

Exxen’de izlenecek diziler arasında katledilen hayallerin hikayesini konu alan ve başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, Mehmet Ulay ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı Hükümsüz de yer alıyor. “Engellenebilir her ölüm cinayettir!” sloganı ile yola çıkan Hükümsüz, hırslı ve güçlü bir avukat olan Esma ile kırılgan fakat inatçı bir başka avukat olan Filiz’in bir cinayet nedeniyle yollarının kesişmesi ile başlayan olayları anlatıyor.

 

●      Öğrenci Evi

Gençlik dizilerini sevenlerden misiniz? O halde Öğrenci Evi izleyebileceğiniz en iyi Exxen dizileri arasında yer alıyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinden üniversite hayatı için bir araya gelen dört gencin aynı çatı altında toplanmasını ve yaşadıkları maceralar ile arkadaşlıklarını anlatan dizinin başrollerini ise Baran Bölükbaşı, Bertan Asllani, Samet Kaan Kuyucu ve Ozan Güçlü paylaşıyor.

 

●      Şeref Bey

Başrollerini Haluk Bilginer, Songül Öden, Ertan Saban ve Devrim Yakut’un paylaştığı Şeref Bey, Exxen en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Merak uyandırıcı ve ilginç bir konusu olan dizide hem romantik ve hassas olduğu kadar prensiplerine fazlasıyla bağlı ve inatçı Şeref Bey’e hem de onun hayatında olup biten tuhaf olaylara odaklanıyoruz. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Ünlü oturuyor.

 

●      Olağan Şüpheliler

Exxen’in gerilim dolu hikayelerinden biri olan Olağan Şüpheliler üç kadının bir otelde eşleri ile birlikte sürpriz bir kutlama yaptıktan sonra başlarına gelen olayları anlatıyor. Beklenmedik birçok olayın ardından bu üç kadının kendilerini bir anda aksiyon dolu bir maceranın içinde bulduğu dizide gerilim bir an olsun eksilmiyor. Dizinin başrollerinde ise Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray, Yasemin Allen ve Berk Hakman yer alıyor.

 

●      Leyla ile Mecnun

Bir dönemin efsane televizyon dizilerinden olan; özgün senaryosu, farklı yapısı ve sevilen oyuncu kadrosuyla bir fenomen haline gelen absürt komedi tarzının en iyi örneklerinden biri olan Leyla ile Mecnun yeni bölümleri ile Exxen’de yayınlanmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’nün yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin ve Osman Sonant gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Dizinin izleyicilerine ise Mecnun, Erdal Bakkal, Yavuz, İsmail Abi ve İskender’in keyif dolu maceralarını izlemek kalıyor.

 

●      Sizi Dinliyorum

2018 yılında Norveç’in en çok izlenen dizisi olan “Couples Therapy” isimli diziden uyarlanan Sizi Dinliyorum, her bölümünde 4 farklı çiftin terapi süreçlerinden kısa kesitler içeriyor. Sevilen oyuncu Onur Buldu’nun 14 farklı karaktere hayat verdiği dizi modern çağın ilişkilerini farklı bir dille irdeliyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında ise Ayşenil Şamlığolu, Pelin Ermiş, Cansu Diktaş Altınok, Didem İnselel, Berkay Tulumbacı, Berfu Öngören, Yasemin Baştan ve Hasibe Eren gibi isimler yer alıyor.

 

●      Sihirli Annem

Televizyonun en sevilen dizilerinden biri olan Sihirli Annem, yayınlandığı dönemde hem çocuk hem de yetişkin birçok izleyici tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Yıllar sonra Exxen’de yeni oyuncularla tekrar çekilen Sihirli Annem’in oyuncu kadrosunda Emre Altuğ, Açelya Topaloğlu, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Hande Katipoğlu, Bülent Seyran, Ogeday Girişken, Tara Mcmillen, Sıla Sade, Cemre Demircan, Eylem Yıldız, Nisa Sofiya Aksongur ve Egemen Uysal gibi sevilen isimler yer alıyor.

 

En İyi Exxen Filmleri

Kendine özgü dizileri ve içerikleri ile çok sevilen Exxen hakkında merak edilen konulardan biri de filmleri. Exxen’de izlenebilecek filmler çok çeşitli olmasa da izlerken keyifle vakit geçirebileceğiniz alternatifler mevcut. Exxen filmleri içerisinde izlemekten keyif alabileceğiniz önerilerimizden biri Kral Şakir Mikrop Avcıları.

 

Exxen’de izlenecek filmler arasında yer alan en keyifli animasyonlardan biri olan Kral Şakir Mikrop Avcıları, büyük küçük herkesin severek izlediği Kral Şakir serisinin devam filmlerinden biri. Ortaya çıkan gizemli bir virüsün tüm şehri etkisi altına alması ve virüsten etkilenen herkesin birer canavara dönüşmesi ile başlayan macerada Şakirler her şeyi eski haline döndürmek için zorlu bir mücadeleye giriyor.

 

En İyi Exxen Yapımları

Exxen dizileri ile olduğu kadar farklı kategorideki yapımları ile de oldukça dikkat çekiyor. Exxen’de mutlaka izlemeniz gereken içerikler ise şunlar;

 

●      Tolgshow

Bir dönem televizyonda fırtınalar estiren komedi şovu Tolgshow, yeni bölümleri ile Exxen’de izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Tolga Çevik’in muhteşem performansı, yönetmenle tatlı atışmaları ve seyirciler ile samimi diyalogları ile oldukça sevilen Tolgshow en sevilen Exxen içerikleri arasında yer alıyor.

 

●      Katarsis

Uzman psikolog Gökhan Çınar’ın farklı isimlerle gerçekleştirdiği, hüzünlü hikayeler, ağır travmalar ve ilginç yaşam öykülerinin anlatıldığı Katarsis Exxen’de yayınlanan ilginç yapımlardan biri. Katarsis’te hem ilginç hayat hikayelerine şahit olabilir hem de bu hikayelerin uzman bir psikoloğun gözünden değerlendirildiği anları izleyebilirsiniz.

 

●      Akıl Oyunları

Sıra dışı deneylere ve farklı illüzyonlara meraklıysan kesinlikle Akıl Oyunlarını izlemelisin. Burak Sanlı ve Kıvanç Özkönü’nün birbirinden ilginç deneyler gerçekleştirdiği, göz alıcı illüzyonları ve farklı konukları ile eğlenceli anlara imza attığı bu yapım son dönemde oldukça popüler.

 

Dijital platformlar üzerinden dizi ve film izlemek birçok kişinin en sevdiği aktivitelerden biri. Mobil Ödeme Kampanyası ile KodMarketim üzerinden faturanıza yansıtarak alacağınız Exxen kodlarında 50 TL’ye varan indirim kazanabilirsiniz. Henüz Mobil Ödeme servisinizi açmadıysanız Mobil Ödeme sayfamıza tıklayarak açabilir ve Mobil Ödeme’nin avantajlı dünyasını keşfedebilirsiniz.