Rekabette Öne Geçirecek Mobil Oyuncu Ekipmanları

16 Aralık 2023

Rekabette Öne Geçirecek Mobil Oyuncu Ekipmanları

Online oyunlar, bugün  her yaş grubundan kişiye hitap ediyor. Daha doğrusu herkes kendine göre bir oyun buluyor. Çevrimiçi oyunlar sayesinde bambaşka dünyalara adım atmak ve günlük işlerin rutin akışından kurtulmak deyim yerindeyse “kafa dağıtmak” mümkün. Oyunlar sırasında rekabet de önemli. Hatta bazen çok önemli oluyor. Rakiplerle mücadele etmek için ise deneyimin yanı sıra iyi oyuncu ekipmanlarına da ihtiyaç duyuluyor. Oyuncu ekipmanları ihtiyaçlara göre farklılık gösteriyor. Bununla beraber tüm ekipmanların ortak özellikleri daha iyi bir oyun deneyimi sunmak. Oyun içindeki rekabette avantaj sağlayacak gamer ekipmanları hangileri merak ediyorsanız, bu yazı tam size göre!

 

1. Telefon Gamepad

 

Oyun sırasında hızlı ve doğru eylemlerde bulunmak, rekabetin sizin lehinize dönmesine imkan veriyor. Telefon gamepad modelleri ise oyunların daha rahat ve etkili bir şekilde oynanmasını mümkün hale getiriyor. Bir kaç modele birlikte bakalım.

 

Razer Kıshı Arcade Gamepad For Android

 

Razer Kıshı Arcade Gamepad Android, en çok tercih edilen telefon gamepad modelleri arasında yer alıyor. Android telefonlara uyum sağlaması için özel olarak üretilen Razer Kıshı Arcade Gamepad Android, oyunun istenilen yerde ve istenilen zamanda oynanmasına yardımcı oluyor. Evrensel bir oyun destekleyicisi olarak bilinen gamepad telefon aksesuarı, oyun içerisindeki tüm kontrollerin ideal şekilde yapılmasını sağlıyor. Neredeyse tüm Android telefonlara uyum sağlayan Razer Kıshı, oldukça iyi gamepad tutucumodelleri arasında yer alıyor. Çünkü farklı telefonlar için kolaylıkla ayarlanabilir olan Razer Kıshı Arcade Gamepad, esnek yapısı sayesinde mevcut telefona tam uyum sağlıyor.

 

Razer Junglecat Oyun Kolu

 

Razer Junglecat oyun konsolu, en iyi gamepad modelleri arasında yer alıyor. Razer Junglecat oyun konsolunun ayarlanabilir olması farklı özellik ve tasarımlardaki telefonlara tam uyum  sağlamasına olanak tanıyor. Telefona takılan gamepad, Android 8.0+, Windows 10, Windows 8 sistemleri ile de uyumluluk gösteriyor. Analog joystick özelliği taşıyan Razer Junglecat oyun konsolu, sahip olduğu tuşlar sayesinde, hassas işlemleri dahi kolaylıkla algılayabiliyor. Razer Junglecat bluetooth gamepad telefon, özellikle çok oyunculu mobil oyunlarda ön plana çıkılmasını sağlıyor.

 

Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil

 

Microsoft Xbox Wireless Controller, hem farklı telefn hem de Xbox modellerine uyumluluk gösteriyor. Bluetooth özelliği sayesinde telefonlar ile kolaylıkla bağlantı kurabilen Microsoft Xbox Wireless Controller, üzerinde pek çok farklı tuş bulunuyor. Microsoft Xbox Wireless Controller telefona gamepad bağlanarak, ani ve hızlı tepkilerin verilmesi gereken çok oyunculu oyunlarda, kullanıcılarına avantaj sunuyor. Microsoft Xbox Wireless Controller gamepad üzerinde bulunan tuşları oyun alışkanlıklarınıza göre düzenleyebilir ve böylelikle daha konforlu bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

2. Oyuncu Kulaklığı

 

Oyuncu kulaklığı, özellikle online ve çok oyunculu oyunlarda büyük avantaj sağlıyor. Bazı oyunlarda başarı elde edebilmek için ufak çıtırtıların dahi duyulması gerekiyor. O sebeple oyun deneyimini üst seviyeye çıkarmak için gereken en önemli ekipmanların arasında oyuncu kulaklıkları da yer alıyor. Bunların de en popüler örneklerinden bazıları şöyle:

 

JBL Quantum One

 

JBL Quantum One oyuncu kulaklığı, sahip olduğu ses kalitesi ile gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor. Hassas ses ayarları sayesinde en ufak seslerin dahi oyunculardan kaçmasına engel olan JBL Quantum One oyuncu kulaklığı, tasarımı sayesinde, oldukça beğeni topluyor. Yumuşak kafa bandı ve hafızalı kulak bandı sayesinde konforu sağlarken, aynı zamanda dışarıdan gelen seslerin neredeyse tamamen kesilmesine olanak tanıyor. Telefon oyuncu kulaklığı çıkarılabilir mikrofonu sayesinde, oyun içerisinde aktif sohbetlere katılabilmenizi sağlıyor. JBL Quantum One oyuncu kulaklığı telefonun yanı sıra, Xbox ve bilgisayarlar ile de uyumluluk gösteriyor.

 

QCY T5 Bluetooth Kulaklık

 

QCY T5 bluetooth oyuncu kulaklığı, bluetooth özelliği taşıyan tüm telefon modelleri ile uyumlu. Laptop ile bağlantı kurularak da kullanılabilen QCY T5 bluetooth oyuncu kulaklığının kablosuz oluşu, oyun sırasında avantaj sağlıyor. Uzun mesafelerde dahi bağlantıyı sürdürebilen QCY T5 oyuncu kulaklığı ile oyun içerisindeki tüm seslere hakim olabilirsiniz. Oyun oynanmasının yanı sıra, müzik dinleme, telefon ile konuşma gibi eylemleri de destekleyen QCY T5 bluetooth oyuncu kulaklığı, suya ve tere de dayanıklı.

 

3. Oyuncu İçin Mobil Oyun Aksesuarları

 

Mobil için oyun aksesuarları, oyun deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Farklı oyunlar için ideal özellikler barındıran telefon oyun aksesuarları ile oyun keyfinizi katlayabilirsiniz.

 

Microsoft Mad Catz Oyun Konsolu

 

Microsoft Mad Catz oyun konsolu, mobil oyuncu ekipmanları arasında sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Microsoft Mad Catz oyun konsolu iki parçadan oluşuyor. İlk parça olan direksiyon, alüminyum gövdesi ile dayanıklılık sunuyor. Direksiyonun deri kaplaması da güçlü ve rahat bir tutuş deneyimine imkan veriyor. Microsoft Mad Catz oyun konsolunun ikinci parçası ise tutucusu. Bu parça; telefonun ideal şekilde sabitlenmesini sağlıyor. Farklı boyut ve tasarımlardaki telefonlara uyumluluk gösteren tutucu ile telefonun ekranını istediğiniz gibi görecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

 

BTS Teknoloji Parmak Eldiven

 

BTS teknoloji parmak eldiven, uzun süreli mobil oyunlarda kontrolün keybedilmesinin önüne geçiyor. Zaman içerisinde oyun oynarken, parmakların terlemesi ile telefon ekranı, yapılan bazı işlemleri algılayamayabiliyor. BTS teknoloji parmak eldiven, ter önleyici özelliği sayesinde bu durumun önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Yıkanabilir olan BTS teknoloji parman eldiveni, oyunlarda tam kontrol sağlanmasını mümkün kılıyor.

 

VR Shinecon Sanal Gerçeklik Gözlüğü

 

VR Shinecon sanal gerçeklik gözlüğü, tam anlamıyla kişilerin kendini oyun içerisinde hissetmesini sağlıyor. 720 derecelik panaromik görüş sağlayan VR Shinecon sanal gerçeklik gözlüğü, İmax dev ekran teknolojisine sahip. Stereo kulaklık ile birlikte gelen VR Shinecon, oyun esnasında kaliteli görüntünün yanında olağanüstü bir ses deneyimi yaşatıyor.

 

4. Oyuncu Klavyesi

 

Oyuncu klavyesi; mobil oyunlarda ideal bir oyun deneyimi sunuyor. Telefon oyun klavyesi, genel olarak bilgisayar klavyelerine göre daha minimal tasarımlara sahip oluyor. Klavye özellikleri sayesinde, mobil oyunlarda da bilgisayar oyunlarında olduğu kadar hızlı tepkiler verilebiliyor.

 

KBD Tartarus V2 Keypad

 

Razer Tartarus V2 Keypad mobil oyunlarda tüm kontrolün, oyuncularda olmasını sağlıyor. Razer Tartarus V2 keypad üzerinde birçok tuş yer alıyor. Otomatik atamaların oluğu mobil oyun klavyesi üzerinde yer alan 32 tuşun hepsi, kişiselleştirilebiliyor. Tuşlar üzerine istediğiniz atamaları yaparak, klavyeyi oyun alışkanlıklarına bağlı düzenleyebilirsiniz. Kol tutacağı sayesinde, oldukça rahat hareket edebilir ve oyunlarda oldukça hızlı tepkiler verebilirsiniz.

 

AMIX 3 Mobil Oyuncu Klavye Mouse Seti

 

AMIX mobil oyun klavye ve mouse seti, üç parçadan oluşuyor. İlki mouse, ikincisi klavye ve üçüncüsü de telefon ile bağlantı kurulmasına yardımcı olan adaptörü. Adaptör; klavye, mouse ve telefon arasında bir bağlantı oluşturuyor. Farklı telefonlar ile uyumluluk gösteren AMIX mobil oyun klavye mouse seti, en iyi şekilde nişan alınmasını ve oyun içerisinde hızlı olunmasını sağlıyor. İdeal tutuş için özel olarak tasarlanan AMIX klavye üzerindeki tuşlara istenilen atamalar kolaylıkla yapılabiliyor.

 

Mobil oyun aksesuarları ile telefonda oynanan oyunlarda bambaşka bir deneyim yaşayabilirsiniz. Mobil oyun deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak aksesuarlar Vodafone Online Mağaza’da birçok avantajla sizleri bekliyor. Mobil oyuncu ekipmanları ve çok daha fazlası için Online Mağaza üzerinden inceleme gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca uluslararası güvenlik sertifikasına sahip sistem üzerinden güvenli alışveriş yapabilir, aradığınız ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

 

Yüksek performanslı oyuncu ekipmanları, faturaya ek ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

Hemen İncele!