Oyun Zevkini Bir Adım İleri Taşıyacak Oyuncu Ekipmanları

17 Ekim 2022

Oyun Zevkini Bir Adım İleri Taşıyacak Oyuncu Ekipmanları

Günümüzde birçok kişi oyun oynayarak, gündelik hayatın stresinden uzaklaşıyor. Oyun aracı kimi zaman konsol kimi zaman bilgisayar kimi zaman da mobil telefon oluyor. Araçlar değişse de esas olan oyundan keyif almak! PC oyunları tüm dünyada hızla büyüyen bir sektör, oyunlar kadar gaming ekipmanları da ilgi görüyor. Oyun deneyimini üst seviyeye çıkarmak için kaliteli oyuncu ekipmanları oldukça revaçta. Oyun sırasında konsantrasyon ve hızlı reflexler ön plana çıkıyor. Ancak bunları destekleyecek bilgisayar ekipmanları da şart! Mükemmel bir oyun deneyimi için en iyi oyuncu ekipmanları hangileri sizin için bir araya getirdik.

 

1. Oyuncu Koltuğu

 

Oyun sırasında konfor, başarı için önemli etkenler arasında yer alıyor. Sağlam, ergonomik ve duruşa destek veren oyuncu koltuğu modelleri, ideal kullanıma imkan veriyor.

 

  • Razer Enki X Gaming Chair

Oyun maratonlarını konforlu hale getiren Razer Enki X oyuncu koltuğu, ağırlık dağılımında optimum bir denge sunuyor. Omuz kemerinin 110 derece uzatılmış olması ve ultra seviyede geniş tasarlanan koltuk tabanı, oyun deneyimini iyileştiriyor. Hafızalı köpük kafa yastığı ve sırt desteği, doğru duruş için vücudu destekliyor. Bu sayede oyuncular fiziksel olarak daha az yoruluyor. Koltuk tasarımında yer verilen deri ve peluş kombini, hem sağlamlık hem de konfor sağlıyor.

 

  • XDrive Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Gaming ekipmanları dendiğinde oyuncu koltukları da ilk akla gelen ürünler arasında yer alıyor. Konforlu bir oyuncu koltuğu, uzun saatler sürebilen oyun sırasında rahatlık sağlıyor. Hareketli boyun ve bel desteği, vücuda uyum sağlıyor. XDrive Akdeniz profesyonel oyuncu koltuğu, 3D hareketli kolçak kademesine sahip. 170 derece geri yatış sistemine sahip olan koltuk, çift mekanizma sistemi ile destekleniyor. Koltuğun vücut ergonomisine uygun olması ve harekete uyumlu tasarımı, konforlu bir oyun deneyimine imkan veriyor.

 

  • DXRacer AIR Serisi Profesyonel Oyun Koltuğu

Ayarlanabilir oturma yüksekliği ve sabitlenebilir yatma açısı ile DXRacer AIR profesyonel oyun koltuğu, konfor vadediyor. İleri teknoloji ile desteklenen model, 8 saat boyunca aralıksız kullanıma imkan veriyor. Nefes alabilen filtre kumaş ve sessiz tekerlekler, rahat ve konsantrasyonu destekliyor. Güçlü ve dayanıklı amortisör sistemi sayesinde uzun süre dayanıklılık gösteriyor. 

 

  • Rampage KL-R56 3D Kol, Tam Dökme Süngerli Oyuncu Koltuğu

Rampage KL-R56 oyuncu koltuğu; 3D hareketli kolları, kafa yastığı ve bel desteği ile oyun sırasında rahatlık sunuyor. 180 derece tam yatar mekanizmaya sahip olan koltuk, amortisörleri ile dayanıklılık sunuyor. İyi bir oyun performansı için ihtiyaç duyulan konfor, Rampage oyuncu koltuğu ile elde ediliyor.

 

2. Oyuncu Kulaklığı

 

Oyuncu kulaklıkları, oyuna gerçek anlamda adapte olabilmek ve oyun içinde hissetmek için oldukça önemli. Oyuncu kulaklık modelleri bu beklentiye göre tasarlanıyor. En iyi oyun ekipmanları arasında yer alan gamer kulaklık modellerini sizin için seçtik!

 

  • HyperX Cloud Oyun Kulaklığı

Ses efektleri, oyunu heyecanlı kılan unsurlardan biri. Yüksek ses kalitesi sunan HyperX Cloud oyuncu kulaklığı, aynı zamanda rahat olması ile dikkat çekiyor. Özel hafızalı köpük ile desteklenen model, oyuna odaklanmayı mümkün kılıyor. Çıkarılabilir gürültü önleyici mikrofon, 53 mm sürücüler, HyperX 7.1 Surround Ses ve birden fazla platform ile uyumlu olma gibi özellikler ile HyperX gamer kulaklık çok tercih ediliyor.

 

  • JBL Quantum ONE Gaming Kulaklık

JBL Quantum ONE gaming kulaklık; kafa takip sistemi ile sunuluyor. Oyun sırasında avantaj sağlayan bu özellik, 3D ses konumlandırma ile destekleniyor. Quantum ONE’ın sunduğu bağımsız ses ortamı, tam konsantrasyon oyuna imkan veriyor. Oyuncu kulaklığı; DTS Headphone X: v2.0 ve Hi-Res sertifikalı JBL Quantum SOUND gibi donanımları içeriyor. Ultra rafine ses performansı sunan JBL gaming kulaklık ile dışarıdan gelen seslerle dikkatinizin dağılması mümkün değil.

 

JBL Quantum One Gaming kulaklık

 

3. Oyuncu Klavyesi

 

Arkadan aydınlatması olan, tam boyutlu klavyeler oyun için uygunluk gösteriyor. Bilgisayar oyun aksesuarları arasında önemli bir yeri olan klavyeler için birçok model seçeneği mevcut.

 

  • Razer KBD Tartarus V2 Keypad

Razer Tartarus V2 oyuncu keypad, tüm oyun türlerinde etkin kontrole imkan veriyor. Komutları ve refleksleri hızla oyuna yansıtan keypad, anlık yanıt verebiliyor. 32 tuşlu bu keypad, tamamen programlanabiliyor. 8 farklı açıda kullanılabilen parmak pedi, oyun sırasındaki hareketleri kolaylaştırıyor. Avuç içi dayanağı ve konfor odaklı ergonomik tasarımı ile oyun sırasında, yorgunluk hissetmeden vakit geçirebilirsiniz. Hiper kayma modu sayesinde, genişletilmiş komutlar verebilirsiniz. 

 

  • Razer Ornata V2 Oyun Klavyesi

Razer’in Ornata klavyesi, bilgisayar oyunlarını keyifli hale getiriyor. Çıkarılabilir yastıklı bilek desteği uzun süreli oyunları kolaylaştırıyor. Mekanik zara sahip olan orta yükseklikteki tuşlar, yumuşak şekilde basılıyor. Bu özellikleri oyun klavyesini eller için uygun hale getiriyor. Her tuşu ayrı ayrı aydınlatılmış olan modelin, arka ışıkları da ayarlanabiliyor. Ornata oyuncu klavye 16.8 milyon rengi destekliyor ve bu değişiklik pratik şekilde planlanabiliyor.

 

  • Logitech G213 Prodigy Rgb Klavye

Hızlı yanıt veren tuşları ile öne çıkan Logitech G213, dokunma deneyimini optimum seviyede sunuyor. Oyun matrisinin gölgeleme önleyici özelliği bulunuyor. Bu sayede aynı anda birden fazla tuşa bassanızda kontrolü kaybetmezsiniz. Beş farklı aydınlatma bölgesine sahip olan klavyede tüm tuşlar aydınlatmaları sayesinde karanlıkta dahi kolay bulunuyor.

 

  • SteelSeries Apex Pro TKL Gaming Klavye

SteelSeries, en iyi oyuncu klavyeleri arasında yer alıyor. Özelleştirilebilir profillere sahip olan klavye, mekanik tuşlara sahip. Bu özelliği ile sınırsız şekilde basmak mümkün oluyor. Bilek pedi hem darbelere karşı dayanıklılık gösteriyor, hem de konfor sunuyor.

 

4. Oyuncu Mouse

 

Çoklu tuş tıklama ve hızlı yanıt süresi gibi özellikleri oyun farelerini diğer farelerden farklılaştırıyor. Gaming aksesuarlar arasında oyun fareleri, iyi bir oyun deneyiminin olmazsa olmazlarından.

 

  • Deathadder V2 X Hyperspeed Mouse

Razer Deathadder kablosuz oyuncu mouse, ergonomik tasarımı ile ödül sahibi. HyperSpeed Wireless özelliği bu farenin hızlı olmasındaki en önemli etken. V2 X Hyperspeed farenin batarya performansı; 235 saat ile karşılık buluyor. 60 milyon tuşlama sunan gaming mouse, 7 programlanabilir tuş barındırıyor.

 

  • Logitech G502 HERO Gaming Mouse

Oyuncu mouse modelleri söz konusu olduğunda Logitech ürünleri sıklıkla tercih ediliyor. Klavyeyi üstün performansı ile tamamlayan Logitech G502 mouse, kablolu sunuluyor. Logitech oyun faresinde 25.600 DPI optik sensör kullanılıyor. Bu sayede her tıklama oyun tarafından algılanıyor. Farede 11 programlanabilir düşme bulunuyor. En çok oynadığınız oyunlar için 5 farklı profil oluşturulmasına imkan veriyor. 

 

  • Logitech G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse

Kablosuz oyuncu mouse arayanlar için Logitech G305 Lightspeed fare, yüksek performan sunuyor. 6 adet planlanabilir tuş ve uzun ömürlü batarya performansına sahip. Profesyonel düzeyde bir kablosuz oyuncu faresi arıyorsanız, G305 beklentilerinizi karşılayabilir. G305 fare sadece 99 gr olması ile hafif bir model.

 

5. Oyun Kumandası

 

Bazı oyun severler klavye ya da mouse yerine oyun kontrol kumandası kullanmayı tercih ediyor. Pc oyun kol modelleri de özelliklerine göre farklılık gösteriyor.

 

  • Microsoft Xbox Core Controller

Xbox oyun kumandası; standart bir düzenle sunuluyor. Hemen her oyunda kullanılabilen oyun kumandası, bluetooth bağlantısına sahip. 30 saate kadar kullanım sağlayan model, konfor ve iyi performans sunuyor.

 

  • Sony DualSense Controller

Sony kablosuz kontrol cihazı, oyun sırasında yüksek performans vadediyor. “Oluştur” düğmesi ile fark yaratan kontrol cihazı, geliştirilmiş çubukları ve tasarımı ile beğeni topluyor. Dahili pil, entegre hoparlörler ve hareket algılama özellikleri ile oyun severlerin favorileri arasında bulunuyor.

 

  • Logitech F710 Oyun Kumandası

Gamer ekipman çeşitleri arasında yer alan oyun kumandaları için Logitech de farklı modeller tasarlıyor. F710 oyun kumandası, bilgisayar kullanıcıları için gelişmiş bir oyun deneyimi sunuyor. Geri bildirim özelliği, oyun sırasındaki gerçekçiliği artırıyor. Standart panel, oyun sırasında rahatlık sağlıyor.

 

6. Oyuncu Monitörleri

 

Maksimum gerçeklikte oyun deneyimi için oyuncu ekranı seçimi de önemli. Bükey formlu monitörler ve büyük ekranlı monitörler son dönemin favorileri arasında. Yüksek çözünürlüklü bir monitör tercih ederek, oyun sırasındaki deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

 

  • Casper Excalibur M.E27QHD-G Monitör

Casper Excalibur monitör oyun sırasında hızı ve görüntü kalitesi ile oyun severlerin favorileri arasında yer alıyor. 144 Hz yenileme hızı ile performans gösteren monitör, akıcı bir oyun deneyimi için ideal. 1 milisaniyelik tepkime süresi, özellikle temposu yüksek oyunlar sırasında oyuncuları memnun ediyor. TN ekran teknolojisi ile desteklenen Excalibur 27" monitör, 2560x1440 piksel ekran çözünürlüğüne sahip.

 

Casper Excalibur gaming oyun monitörü

 

  • Asus Tuf Gaming VG24VQ

Asus; sürükleyici bir oyun deneyimi için Tuf Gaming VG24VQ oyuncu monitörü sunuyor.  Kavisli ekrana sahip olan monitör, 144Hz yenileme hızına sahip. 236 inç ölçüye sahip olan ekran, Adaptive Sync teknolojisi ile destekleniyor. VG24VQ ile hareket halindeki tüm nesneleri tüm detayları ile görmek mümkün oluyor.

 

  • Viewsonic 27 XG2705-2K Oyuncu Monitörü

Yüksek çözünürlük ve görüntünün yırtılmasını önleyen AMD FreeSync ile Viewsonic 27 XG2705-2K monitör, oyun severlerin favorileri arasında yer alıyor. 1449 piksel çözünürlük, tüm ayrıntıların net şekilde görülmesine imkan veriyor. Geniş izleme açısına sahip olan Viewsonic oyuncu monitörü, 44 Hz yenileme hızına sahip.

 

  • Monster Aryond A32 V1.1 Oyuncu Monitörü

Akıcı ve gerçekçi görüntü deneyimi sunan Monster Aryond A32, 1 ms tepkime süresine sahip. %119,9 SRGB profesyonel renk gamı ve 3000 kontrast değeri, oyun keyfini katlıyor. Yanlara 30 derece hareket edebilen monitör, 7 farklı ekran görüntüsü moduna sahip. Pürüzsüz bir görsel deneyim sunan Monster oyuncu monitörü, sınırsız oyun imkanı yaratıyor.

 

Fonksiyonel ve konforlu kullanım vadeden oyuncu ekipmanları arasından seçim yaparak, oyun deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. Oyuncu ekipmanları ve daha pek çok elektronik aksesuar için Vodafone online mağaza sizleri bekliyor. Vodafoneaksesuarlarsayfasındaki ürünler arasından aradığınız özellikteki cihaza hızlı şekilde ulaşmanız mümkün! 

 

Yüksek performanslı oyuncu ekipmanları, faturaya ek ödeme kolaylığı ile Vodafone'da!

Hemen İncele!