En Ucuz 6 Android Telefon

15 Aralık 2023

En Ucuz 6 Android Telefon

Cep telefonu kullanmak hayatımızın olmazsa olmazı haline geldi. Son dönemde akıllı telefonlar, tüketicilerin en çok araştırdığı ürünlerin başında geliyor. Her kullanıcı, kendi kullanım alışkanlıklarına ve bütçesine uygun cihazı bulabilmek için uzun araştırmalar ve incelemeler yapıyor. Akıllı telefon seçimlerinde, cihazın sahip olduğu özellikler kadar fiyatı da tüketicilerin önem verdiği konular arasında yer alıyor. Bütçesine en uygun akıllı telefonu seçmek isteyen kullanıcılar için en ucuz Android cep telefonu listesini hazırladık. Hem en uygun fiyatlı hem de çok kullanışlı Android cihaz arayanlar, bu liste tam size göre.

 

General Mobile GM 22

 

GM 22 telefon

 

En ucuz Android telefonlar listemizin ilk sırasında, akıllı cihazları ile kullanıcıların beğenisini kazanan General Mobile yer alıyor. Markanın en beğenilen akıllı telefonlarından biri olan General Mobile GM 22 oldukça kullanışlı bir giriş segment cihaz. Altın, yeşil, siyah ve kırmızı olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile satışa sunulmuş olan cihaz, 6.52 inç büyüklüğünde ve 720x1600 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip. %89’luk ekran gövde oranı ile oldukça rahat bir kullanım sunan GM22, kamera özellikleri ile de oldukça etkileyici. 13 MP ana kamerasını, kamera özelliklerine girerek 53 MP modunda kullanabiliyorsunuz. 8 MP çözünürlüğündeki ön kamerası ile de kusursuz selfieler çekmek mümkün. MediaTek Helio A25, 8 çekirdekli işlemciye sahip olan General Mobile GM22, 32 GB dahili depolama alanına sahip. Cihazın hafızası MicroSD kart ile yükseltilebilir. 5000mAh pil kapasitesine sahip olan cihaz ortalama bir kullanım ile tek şarjla 2 güne kadar kullanılabiliyor. Sahip olduğu bu özellikler ile GM22 ucuz Android telefon arayanlar için en iyi seçeneklerden biri olabilir.

 

Realme C25Y

 

Realme C25Y

 

Ucuz ama kaliteli telefonlar ile ilgili bir araştırma yapıldığında karşımıza çıkan markalardan biri de Realme. Markanın birçok farklı özelliğe sahip cihazları mevcut. Realme C25Y de hem uygun fiyatlı hem de kaliteli cihazlardan biri. 6.5 inç ve 720x1600 piksel çözünürlüğündeki  LCD ekranı ile özellikle dizi/film izlemeyi seven kullanıcılar için oldukça rahat bir ekran deneyimi sunuyor. Realme C25Y, cihaz arkasına konumlandırılmış 3’lü kamera setine sahip. Bu set 50 MP ana kamera, 2 MP portre kamerası ve 2 MP makro kameradan oluşuyor. Realme C25Y’nin ön kamerası ise f/2.0 değerinde ve 8 MP çözünürlüğe sahip. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan Realme C25Y’nin hafızası da MicroSD kart desteği ile yükseltilebiliyor. 5000 mAh pil kapasitesine sahip olan Realme C25Y, aynı zamanda çift SIM kart desteğine de sahip.

 

Tecno POVA Neo 6 GB

 

Pova Neo 6GB

Tecno’nun uzun batarya ömrünü önemseyen kullanıcıların severek kullanacağı cihazlarından biri olan Tecno POVA Neo 6 GB 6.82 inç TFT-LCD ekrana sahip. 720 x 1640 piksel çözünürlüğündeki ekranın piksel yoğunluğu ise 262 PPI. 13 MP + AI Kamera özelliğindeki ana kameraları ve 8 MP ön kamerası ile kaliteli fotoğraf ve videolar çekmek mümkün. 6000 mAh pil kapasitesine sahip olan Tecno POCA Neo 6 GB ile standart bir kullanım ile tek şarjla neredeyse 2 günlük bir kullanım elde etmek mümkün. Yoğun kullanım ile de çok rahat bir şekilde günü çıkarabilir. 128 GB dahili hafızaya sahip olan cihazın hafızası MicroSD kart ile yükseltilebilir. Aynı zamanda çift SIM kart desteği olan Tecno POVA Neo 6 GB 8 çekirdekli işlemcisi ile akıllı telefonu ile oyun oynamayı sevenlere de popüler oyunları rahat bir şekilde oynayabilme imkanı sağlıyor.

 

Vivo Y16

 

Y16

Uygun fiyatlı akıllı telefon önerileri içerisindeki bir diğer model de Vivo Y16. 163.95 x 75.55 x 8.19 mm ebatlarında ve 183 gram ağırlığında olan cihazın ekran boyutu da 6.51 inç. 1600 x 720 HD+ çözünürlüğündeki ekran LCD teknolojisine sahip. 13 MP + 2 MP ana kamera setine sahip olan Vivo Y16’nın ön kamerası ise 5 MP çözünürlüğünde. Vivo Y16’nın kamerası aynı zamanda yapay zeka teknolojisine de sahip. MediaTek Helio P35 işlemciye ve 4GB+1GB genişletilmiş RAM’e sahip olan Vivo Y16, 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleri ile kullanıcılara sunuluyor. Bu dahili depolama alanları MicroSD kart desteği ile 1 TB’a kadar yükseltilebiliyor. 5000 mAh Li-Po pile sahip olan Vivo Y16, çift SIM kart desteği ve Bluetooth 5.0 bağlantı özelliğini de barındırıyor. Vivo Y16, parmak izi okuyucu sensöre de sahip.

 

Samsung Galaxy A04s

 

Samsung Galaxy A04s

 

Uygun fiyatlı bir akıllı telefonda güvenilir bir kalite arayan kullanıcıların ilk tercihi genellikle Samsung ürünlerinden yana oluyor. Samsung Galaxy A04s, Samsung’un giriş segment akıllı telefonlarından biri. Samsung Galaxy A04s 164.7 x 76.7 x 9.1 mm ebatlarında ve 195 gram ağırlığında. Cihaz, 6.5 inç ekranı ile oyun oynamak ve film / dizi izlemeyi sevenler için oldukça etkileyici bir deneyim sunuyor. 1080 x 2408 Full HD+ ekran çözünürlüğü de bu keyfi arttırıyor. 50 MP + 2 MP derinlik + 2 MP macro kamerası ile mükemmel manzaralar yakalamanız mümkün. 5 MP ön kamerası ile de en havalı selfieleri çekebilirsiniz. 5000 mAh pil kapasitesi, standart bir kullanım ile bütün bir günü tek şarj ile geçirmesini mümkün kılıyor. 4 GB RAM, 8 çekirdekli işlemci ve 128 GB dahili hafızası olan Samsung Galaxy A04s, kullanıcılarına giriş segment bir telefon için oldukça etkileyici bir performans sunuyor.

 

Vivo Y22S

Vivo Y22s

 

Vivo Y22S, hem uygun fiyatlı hem de geniş kullanım özelliklerine sahip olan bir model. 6.55 inç büyüklüğünde, 720 x 1612 HD+ çözünürlüğünde LCD ekrana sahip olan cihazın ağırlığı 192 gram. 50 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüğünde 3’lü ana kamera setine sahip olan Vivo Y22S’in ön kamerası ise 8 MP çözünürlüğünde. 5000 mAh pil kapasitesi bulunan Vivo Y22S, 4 GB RAM ve Snapdragon 680 işlemciye sahip. 64 GB dahili depolama alanı bulunan cihazın hafızası MicroSD kart ile 1TB’a kadar yükseltilebiliyor.

 

Akıllı telefon satın almak isteyen kullanıcılar, cihaz tercihlerinde performans özellikleri kadar cihazın fiyatına da oldukça dikkat ediyor. Özellikle son dönemde daha ekonomik seçeneklere yönelmek isteyen kullanıcılar kimi zaman yenilenmiş cihazolarak nitelendirilen, uzman kişiler tarafından onarılmış ikinci el cihazları da tercih edebiliyorlar. Sıfır cihaz tercih etmek isteyen kullanıcılar ise farklı kampanyalardan yararlanarak ödeme konusunda sağlanan kolaylıklardan faydalanmak istiyor. Hangi cihazı seçeceği konusunda araştırma yapan kullanıcılar “Android telefon fiyatları en ucuz” gibi aramaları internette sık sık yapıyor. Listelediğimiz bu 5 Android ucuz telefon da kullanıcıların aradığı kaliteli ve ekonomik akıllı cihazlardan en çok tercih edilenleri. Giriş segment akıllı telefonlar kategorisinde yer alan bu cihazlar, sahip oldukları birçok özellikle orta ve üst segment cihazların sağladığı bazı özellikleri de kullanıcılarına sunuyor. Daha fazla uygun fiyatlı Android telefon modeline faturaya ek telefon ödeme seçenekleri ile Vodafone üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Son Teknoloji Akıllı Telefonlar, Avantajlı Fiyatları ile Vodafone'da!

Faturaya ek akıllı telefonlar