Devreden Tarife Nedir? Vodafone Devreden Tarifenin Özellikleri

02 Ağustos 2023

Devreden Tarife Nedir? Vodafone Devreden Tarifenin Özellikleri

Devreden Tarife Nedir?

 

Vodafone; faturalı hat aboneleri için devreden tarife imkanı sunuyor. Devreden tarife Süper Uyumlu ile ay içinde kullanılmayan dakikalar, bir sonraki aya devrediliyor. Ay içinde kullanılmayan dakikaların yanmaması ve bir sonraki ay kullanılabilir olması, avantaj sağlıyor. Vodafone Süper Uyumlu tarifesinde yer alan devretme hizmeti, ücretsiz şekilde sunuluyor. Devreden tarife Vodafone, kullanılmayan dakikaların bir sonraki ay kullanıma hazır olması ile tercih ediliyor. Vodafone devreden tarife nedirmerak edenler için tüm detaylar yazımızda…

 

Vodafone Devreden Tarife

 

Vodafone Devreden Tarifeler ile dakikalarınızı özgür şekilde kullanabilirsiniz. Devreden tarifeler söz konusu olduğunda ilk akla gelen soru; Vodafone devreden tarife kaç ay devrediyor? Vodafone Devreden Tarife ile kullanmadığınız dakikalar bir sonraki aya eklenir. Sistemsel olarak önce, tarifenizdeki dakikalarınızı ve sonra da devreden dakikalarınızı kullanabilirsiniz. Önceki aydan devreden ve yeni aydan kazanılan dakikalar bitmediği sürece fatura aşımı da söz konusu olmaz.

 

Vodafone’un bu bir sonraki aya devreden tarife fırsatı ile sevdiklerinizle doya doya konuşabilirsiniz. Bu imkana ek olarak, kalan dakikalarınızı anlık olarak sorgulamanız mümkün. Vodafone Devreden Tarife, dakikaların yanı sıra SMS ve internet kullanımlarının da devrine imkan veriyor. Devreden Tarife fırsatı ile herhangi bir sebepten dolayı tarifenizi yeterince değirlendiremediyseniz, bir sonraki ay kalan kullanımlarınızı tamamlayabilirsiniz.

 

devreden tarife

 

Devreden Uyumlu Tarifeler

 

Vodafone Devreden Uyumlu Tarifeler arasında Süper Uyumlu tarife öne çıkıyor. Süper Uyumlu ile tarifenizin içeriğini ihtiyaçlarınız doğrultusunda kendiniz oluşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra her fatura döneminde tek sefere mahsus olarak; internet, dakika ve kısa mesaj haklarınızı değiştirebilirsiniz. Vodafone Yanımda üzerinden yapabileceğiniz bu işlem ile tarifenizin kontrolü sizin elinizde!

 

Şimdi Vodafone’lu olarak, Süper Uyumlu tarifenin yer verdiği ilk ay 10 GB internet hediyesinden yararlanabilirsiniz. Süper Uyumlu tarife içeriğinde pek çok avantaj sizleri bekliyor.

 

Süper Uyumlu Tarife Avantajları

 

Süper Uyumlu Tarife; devretme özelliğinden yararlanmak isteyen kişiler için ideal kullanım sunar. Ay içinde kalan GB, SMS ve dakikalarınız bir sonraki aya devrediliyor ve ay içinde kullanılabiliyor. Devretme özelliğinin yanı sıra Süper Uyumlu tarife ile başka birçok imkandan yararlanabilirsiniz.

 

Süper Uyumlu tarife avantajlarından biri de Durma Özelliği. Vodafone’un çok tercih edilen özelliklerinden olan Durma Özelliği sayesinde; tarifenizde yer alan haklarınız bittiğinde faturanız otomatik olarak duruyor. Böylece birçok kişinin endişe duyduğu fatura aşımı söz konusu olmuyor.

 

Süper Uyumlu Tarife; içerik seçme ve değiştirme özgürlüğü ile fark yaratıyor. Örneğin bu ay daha çok internet ve daha az dakikaya ihtiyacınız var. Vodafone Yanımda üzerinden; internet, dakika ve SMS değişikliği yapabilirsiniz. Böylece kullanacağınız içeriğe para ödemiş olur, kullanmayacağınız içerik için para ödememiş olursunuz. Dilerseniz Vodafone dijital asistanı TOBİ’den de yardım alabilirsiniz. TOBİ, ay içindeki kullanım oranlarınızı analiz ederek, tercih etmeniz gereken tarife için öneride bulunabilir.

 

numara tasima yeni hat