14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Seçimi

06 Şubat 2024

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Seçimi

Sevgililer Günü Hediyeleri Her Şey Yanımda'da!

Ürünleri Keşfet

 

Sevgililer Günü her yıl Şubat ayında tüm dünyada heyecanla beklenen ve coşkuyla kutlanan günlerden biri. Aziz Valentine günü olarak da bilinen bu günün hikayesi bazı rivayetlere göre Roma İmparatorluğuna dayanıyor. Savaş sırasında ordusunu daha güçlü hale getirmek isteyen İmparator Cladius genç savaşçıların evlenmesini yasaklamış ancak Aziz Valentine gizli şekilde birbirini seven çiftlerin nikahlarını kıymaya devam etmiş. Bu nikahlar ifşa olduğunda ise Aziz Valentine imparator tarafından idam ettirilmiş ve o günden sonra her 14 Şubat günü, Aziz Valentine Günü olarak kutlanmaya devam edilmiş.

 

14 Şubat Hediyesi Arayışı

 

Rivayet doğru mudur bilinmez ama her 14 Şubat’ta tüm çiftler sevgililerine ya da eşlerine sevgilerini ifade edecek en özel hediyeyi bulmak için bir telaş içerisine giriyor. Unutulmaz bir anı bırakmak ve “seni seviyorum” cümlesini farklı bir şekilde ifade etmek için mükemmel hediyeyi seçmeye çalışıyor. Peki, bu özel günde sevgiliye hediye fikri bulmak için nasıl bir yol izlemelisiniz? 14 Şubat hediye seçiminde dikkat etmeniz gerekenler neler gelin birlikte bakalım. 14 Şubatta alınacak hediyeler içinde size uygun olanları belirleyerek Her Şey Yanımda’dan güvenle sipariş verebilirsiniz.

 

Bütçenizi Belirleyin!

 

14 Şubat alınabilecek hediyeler konusunda araştırmaya başlamadan önce bütçe belirlemek önemli. Sevgilinize ya da eşinize hediye seçerken bilmeniz gereken en önemli şey kişiye özel hissettirecek seçimler yapmak olmalı. Bunu bilmek, hediye seçimlerinizde size oldukça yardımcı olacaktır. Sadece popüler diye veya pahalı bir etikete sahip diye hediye almak hem Sevgililer Günü temasına aykırı hem de hediyenizi biraz duygusuz gösterebilir.

 

Bu bilgileri göz önüne alarak önce hediye için ayırdığınız bütçeyi net şekilde belirleyebilirsiniz. Böylece binlerce seçenek arasında kaybolmaktansa seçenekleri bütçe kriteri ile daha sınırlı hale getirerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

 

Partnerinizi Gözlemleyin!

 

Partnerinizi iyi tanıyor olmanın en güzel 14 Şubat hediyeleri konusunda size çok yardımcı olacağını bilmenizi isteriz. Bu cümleden uzun yıllar birlikte olan çiftlerin daha avantajlı olduğu sonucunu çıkarmalısınız elbette. Bir arada geçirilen sürenin birbirinizi tanımada bir avantaj olduğu gerçek ama kısa süreli birlikteliklerde de partnerinizin hislerini ve duygularını iyi şekilde gözlemleyerek bu avantajı ele geçirebilirsiniz. Gözlem yapmak özellikle ​​14 Şubat anlamlı hediyeler için çok fikir verici bir adımdır.

 

Sevgililer Günü hediyesine karar vermeden önce sevgilinizin ya da eşinizin nelerden hoşlandığını, nelere karşı hassasiyeti olduğunu ve hislerinin hangi durumlarda yoğunlaştığını bilerek hediye seçimlerinizi bu kriterlerle yapabilirsiniz. 14 Şubat için değişik fikirler bulmak üzere bu adım size yol gösterecektir.

 

Yine de partnerinize ilk kez Sevgililer Günü hediyesi alacaksanız ve gerçekten ne alacağınızı bilmiyorsanız partnerinizin arkadaşlarından ya da ulaşabildiğiniz bir yakınından destek alabilirsiniz.

 

Tekrardan ve Klişelerden Uzak Durun!

 

Uzun yıllardır birlikte olan sevgililer ya da eşlerin hediye seçerken en sık kullandığı cümle “alacak bir şey kalmadı” olabiliyor. Zaman içerisinde akla gelen tüm hediye seçeneklerinin alınmış olması ile daha önce alınmış olan hediyelerin farklı versiyonları tekrar hediye edilebiliyor. Ama hediye, özel olmalı ve özel hissettirmeli. Hediyelerinizin her zaman yaratıcı ve heyecan uyandıracak şeyler olmasına dikkat etmelisiniz.

 

Eğer hiçbir seçeneğiniz kalmadıysa ve sürekli aynı hediyeyi almak zorunda kalıyorsanız bile bunun bir anlamı olmasını sağlayın. Örneğin eşinize ya da sevgilinize birkaç yıl üst üste saat aldınız ve yine saatten başka bir seçeneğiniz yoksa ona bunu “sana bir saat koleksiyonu oluşturmak istiyorum” gibi bir cümle ile vererek aldığınız saatten çok kurduğunuz eyleme anlam yükleyebilirsiniz. Bu durumu aranızda bir ritüele dönüştürerek ikinizin arasında romantik bir anı oluşturabilirsiniz.

 

Sevgi Emektir!

 

Eğer sevgilinize ya da eşinize unutulmaz ve eşsiz bir hediye vermek istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendi emeğinizle hazırlayacağın bir hediye çok anlamlı ve özel olacaktır. Renkli kağıtlar alarak sevginizi anlatan not kartları hazırlayabilir, bir resim seti alarak onun için harika bir resim yapabilir veya anılarınızı bir araya getirdiğiniz, birlikteliğinizi anlatan bir anı albümü oluşturabilirsiniz.

 

Unutmayın ki alacağınız hediye her ne olursa olsun sizin ona olan sevginizi anlatması ve ikinizin arasında özel bir anlam içermesi çok önemli.

 

Kadınlara ve Erkeklere Sevgililer Günü Hediyesi

 

Eğer hala ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, gelin kadınlara ve erkeklere özel hazırladığımız hediye önerilerine göz atalım;

 

Cep Telefonu Aksesuarları

 

Sevgililer günü için cep telefonu, tablet ya da bilgisayar almak harika ama sevgilinizin bunlara ihtiyacı yoksa ya da bu teknoloji ürünleri bütçenizi aşıyorsa cep telefonu aksesuarlarına da bakabilirsiniz. Bluetooth kulaklıklar, şarj üniteleri ve telefon kılıfları değerlendirilebilir.

 

Giyilebilir Teknoloji Ürünleri

 

Akıllı saatler ve diğer giyilebilir teknoloji ürünleri, hem erkek hem de kadın için sevgililer günü hediyesi olarak tercih edilebilir. Hatta dünya genelinde en popüler sevgililer günü hediyesi seçenekleri olduklarının altını çizmek gerek.

 

Mücevherleri Kim Sevmez ki?

 

Mücevherler birçoğumuz için vazgeçilmez olmuştur desek biraz abartılı da olsa yanlış olmaz :) Marilyn Monroe’nun da dediği gibi “Pırlantalar en iyi dosttur!” Bu nedenle Sevgililer Günü için verebileceğiniz en özel hediye şüphesiz pırlanta bir kolye, bileklik ya da küpe olacaktır. Pırlantalar bütçeniz için yüksek kalırsa üzülmeyin. Altın, gümüş ya da çelik birçok takı seçeneği mevcut. Önemli olan içlerinden sevgilinizin tarzına en uygun olanı seçmeniz.

 

Üç Tutku: Ayakkabı, Çanta, Makyaj Malzemeleri

 

Ayakkabı ve çanta tutkusu olan birine rast gelmemiş olanımız yoktur. Sevgililer Günü’nde alabileceğiniz en keyifli hediyelerden biri ayakkabılar ve çantalar olacaktır. Uzun zamandır istenen bir ayakkabı ya da şık bir elbiseyi tamamlayacak çanta ile unutulmaz bir hediyeye imza atabilirsiniz.

 

Makyaj tutkusu da yadsınamaz bir gerçek. Bu nedenle eşinize ya da sevgilinize alabileceğiniz heyecan uyandıracak hediye seçeneklerinden bir diğeri de makyaj malzemeleri olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu isteklerini ve ihtiyaçlarını iyi bilmeniz olacaktır. Bunun için de yakın bir arkadaşınızdan destek alabilirsiniz.

 

Sevgililer Günü Yemeği

 

Sevgililer gününde partnerinize çok lezzetli bir akşam yemeği de hazırlayabilirsiniz. Yemek yapmayı bilmemeniz de hiç sorun değil. Youtube ve diğer sosyal medya araçlarını kullanarak pratik tarifler öğrenebilirsiniz. Üstelik yüksek bütçeler harcamanıza da hiç gerek yok. Mesela en romantik menülerden birinin domates soslu spagetti olduğunu herkes bilir. Bütçe dostu bir süpermarket alışverişi ile enfes bir spagetti ziyafeti hazırlayabilirsiniz.

 

Uzaktaki Sevgiliyi Gülümsetmek Zor Değil!

 

Sevgiliniz uzakta ise ona enfes bir çikolata ile sürpriz yapabilirsiniz. Hediyelik çikolata çeşitlerinden seçim yapıp adresine teslim edilecek şekilde sipariş verebilirsiniz. Çikolatanın yanında kahve de olabilir ;)

 

Erkeklere Hediye Seçmek Zor Ama İmkansız Değil!

 

Kabul ediyoruz ki bir erkeğe hediye seçmek bir kadına seçmekten çok daha zor ama birkaç püf nokta ile imkansız değil. Öncelikle erkeklerin teknolojiye olan meraklarını göz ardı etmeyerek işe koyulabilirsiniz. Akıllı saatler veya kablosuz kulaklıklar bu anlamda en iyi seçenekler olabilir.

 

Teknolojiden uzak ve daha klasik bir seçenek arayanlar için ise aksesuarlar kurtarıcı olabilir. Kol saati, kol düğmesi ya da kravat iğnesi gibi alternatifleri mutlaka değerlendirmenizi öneririz. Aksesuar demişken bazı erkeklerin severek kullandığı tesbihler de hediye seçeneklerinin arasına eklenebilir. Doğal taşlardan üretilen özel tasarım tesbihler, özellikle koleksiyon yapan beylerin severek kullanacağı hediyelerden biri olacaktır. Yine doğal taşlardan üretilmiş bileklik ve kolye gibi aksesuarlar da takı kullanmayı seven erkekler için harika seçenekler olabilir.

 

Ayakkabı tutkusundan yukarıda bahsetmiştik, hediye seçeneklerinize ayakkabıları da ekleyebilirsiniz. Elbette ki kartlık ve cüzdan gibi çantaya alternatif aksesuarlar da Sevgililer Günü hediyesi için hoş bir alternatif olabilir. Aldığınız cüzdanın içerisine küçük bir not bırakarak romantik bir anı da oluşturabilirsiniz.

 

Son olarak kış aylarına denk gelen bu özel gün için atkı, bere ve eldiven seti oluşturarak sevgilinizi soğuklardan koruyacak bir armağan verebilirsiniz.

 

Vodafone Her Şey Yanımda Sevgililer Günü Hediyeleriniz İçin Yanınızda

 

Sevgililer Günü’nde sevgilinize verebileceğiniz en özel hediye seçenekleri Vodafone Her Şey Yanımda online alışveriş platformunda sizi bekliyor. Binlerce farklı çeşitteki ürünlerle kolayca karar verebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz. Her bütçeye ve her zevke uygun binlerce ürün arasında filtreleme özelliği ile aramalarınızı detaylandırabilir ve aradığınız hediyeye çok daha kısa sürede size özel avantajlarla ulaşabilirsiniz. Cep telefonları, elektronik ürünler, dijital platform üyelikleri, oyunları, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, moda ürünleri, ayakkabı ve çantalar, anne ve bebek ürünleri gibi farklı kategorilerde binlerce ürüne ulaşabilirsiniz. Ayrıca Günün Fırsatı köşesindeki fırsatları da sevgililer günü hediyesi için değerlendirebilirsiniz.