Xiaomi Robot Süpürge Nasıl Çalışır?

19 Ekim 2022

Xiaomi Robot Süpürge Nasıl Çalışır?

Xiaomi Robot Süpürge Nasıl Çalışır?

 

 

Xiaomi markası; robot süpürge modelleri ile ev temizliğinde yeni bir sayfa açtı. Xiaomi akıllı süpürge modelleri, son dönemin en çok tercih edilen elektrikli ev aletleri arasında yer alıyor. Pek çok kişi tarafından tercih edilen akıllı süpürgeler, performansları ile de kullananların onayından geçiyor.

 

Robot süpürge almak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konuların başında ise “Xiaomi robot süpürge nasıl çalışır?“ sorusu geliyor. Bu yazımızda; klasik ve alışılmış elektrik süpürgeleri arasından sıyrılan Xiaomi akıllı süpürgeler hakkında merak ettiğiniz soruları yanıtlıyoruz.

 

Akıllı Süpürge Nasıl Çalışır?

 

Xiaomi akıllı süpürgeler kullanım kolaylıkları ve sağladıkları temizlik standartları ile oldukça popüler. Zahmetsiz bir temizliği mümkün hale getiren modeller, aynı zamanda pratik şekilde çalışıyor. Akıllı süpürgeler nasıl çalışır, sizin için yanıtlayalım.Xiaomi robot süpürge çalışmasısırasında sensörler ve görsel navigasyon ön planda oluyor.

 

Haritalandırma sistemi ile görev yapan robot süpürge modelleri, kendilerine temizlik rotaları oluşturuyorlar. Tasarım ve sezgisel algıları sayesinde, farklı ev düzenlerine kolaylıkla adapte olabiliyorlar. Xiaomi robot süpürge, verilen görevi tamamladıktan sonra otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor. Akıllı süpürge modelleri farklı özelliklerle tasarlanıyor. Vodafone Online Mağaza üzerinden kolaylıkla inceleyebileceğiniz Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro; süpürme işleminin yanı sıra paspas ve ovma gibi fonksiyonları da yerine getirebiliyor.

 

Xiaomi Akıllı Süpürge Nasıl Çalışır?

 

Xiaomi robot süpürge, kolay şekilde kuruluyor ve çalışıyor. Xiaomi akıllı süpürge çalışması adım adım şu şekilde gerçekleşiyor;

 

1. Öncelikle şarj istasyonunun düz bir zemine yerleştirilmesi ve prize bağlanması gerekiyor.

2. Robot süpürgenin şarjının dolmasının ardından, Mi Home ya da Xiaomi Home uygulamalarından birini mobil telefonunuza indirmelisiniz.

3. Bağlantı sağladıktan sonra paspas modülünü kurabilirsiniz.

4. Modülü kurduktan sonra temizliğe başlatabilirsiniz. 

 

Robot Süpürgeler Wifi Olmadan Çalışır Mı?

 

Xiaomi robot süpürgeler hakkında merak edilen bir diğer konu da WiFi bağlantısı. Evden uzakta olduğunuz zamanda dahi robot süpürgenizi kullanabilmeniz için WiFi bağlantısına ihtiyacınız var. Ancak WiFi bağlantısı olmadan da Xiaomi robot süpürgeleri kullanmak mümkün. Manuel çalıştırma seçeneği bulunan akıllı süpürgeler, internet bağlantısından bağımsız şekilde de kullanılabiliyor. Robot süpürgeyi evde olmadığınız zamanlarda da uzaktan çalıştırmak istediğinizde, internet bağlantısına ihtiyaç duyuluyor.

 

Xiaomi Robot Süpürge Nasıl Şarj Edilir?

 

Xiaomi robot süpürge söz konusu olduğunda, “Robot süpürge nasıl şarj edilir?” sorusu da akla geliyor. Bunun yanı sıra kullanıcılar “Xiaomi Mi robot vacuum mop pro nasıl şarj edilir?” gibi spesifik soruların da yanıtlarını araştırıyor. Biz de bu yüzden “Xiaomi vacuum mop pro nasıl şarj edilir?” sorusuna cevap veriyoruz.

 

Xiaomi robot süpürge; otomatik ya da manuel şekilde şarj edilebiliyor. Xiaomi vakumlu paspas, otomatik modda ise şarj yuvasına kendisi dönüyor. Akıllı süpürge, manuel modda ise duraklama sırasında şarj yuvasına dönmesi için düğmesine basılması gerekiyor. Cihazın üzerindeki ışığın turuncu renkte yanıp sönmesi, pil seviyesinin %15’in altında olduğu anlamına geliyor. Yanıp sönen ışık beyaz renk olursa pil seviyesi %15’in üzerinde demek.

 

Akıllı ev ürünleri ve aradığınız farklı teknolojik ürünler için Vodafone Online Mağaza’dan yararlanabilirsiniz. En popüler teknolojik ürün çeşitlerine faturanıza ek 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz. Vodafone güvencesi ile online alışveriş yapabilir, siparişinizi takip edebilir ve istediğiniz ürünlere hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. 

 

Son teknoloji akıllı ev ürünleri, faturaya ek ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

Hemen İncele!