Xiaomi Mi Scale 2 Vücut Analiz Tartısı Nasıl Kullanılır?

17 Ekim 2022

Xiaomi Mi Scale 2 Vücut Analiz Tartısı Nasıl Kullanılır?

Xiaomi telefon, tablet ve akıllı cihazların yanı sıra; kişisel bakım aletleri için de pek çok alternatif sunuyor. Mi kişisel bakım aletleri arasından ise her evin ihtiyaçlarından olan tartı modelleri öne çıkıyor. Xiaomi’nin en çok tercih edilen tartı modellerinden biri; Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 vücut analiz tartısı. Yeni nesil BIA (Biyoelektrik Empedans Analizi) teknolojisi ile desteklenen Xiaomi Mi tartı, pratik şekilde kullanılıyor ve güvenilir sonuçlar ortaya koyuyor. Bu yazımızda birçok kişinin merak ettiği Xiaomi Mi 2 tartı nasıl kullanılır sorusunu yanıtlıyoruz. Xiaomi tartı nasıl kullanılır adım adım anlatmadan önce Xiaomi yağ ölçer tartı nedir göz atalım.

 

Akıllı tartı

 

“Xiaomi Yağ Ölçer Tartı” Nedir?

 

Xiaomi’nin ürettiği tartı modelleri oldukça beğeniliyor. Vücut analiz tartısı olarak da isimlendirilen Xiaomi yağ ölçen tartı; vücut ağırlığının yanı yağ oranı, vücut suyu, kemik ve kas kütlesi gibi vücuda ait pek çok ayrı veriyi bir arada sunuyor. Çok fonksiyonlu olan bu akıllı tartı ile vücudunuzu yakından tanıyabilir, birçok vücut değerine hakim olabilirsiniz.

 

Xiaomi Mi akıllı tartılar ile kilo kontrolü kolay hale geliyor. Xiaomi Mi 2 akıllı tartı ile gün içinde ihtiyaç duyduğunuz kalori miktarını da ölçebilirsiniz. Böylece beslenme rutininizi düzenleyebilir, kontrollerinizi düzenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

akıllı tartı

 

Xiaomi Yağ Ölçer Tartı Nasıl Kullanılır?

 

Xiaomi Mi 2 tartı nasıl kullanılır?”sorusu pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Temel metabolizmadan, viseral yağ oranına kadar öğrenebileceğiniz bu tartı, aynı zamanda oldukça kolay kullanılıyor.

 

Gelişmiş bir teknoloji ile tasarlanan Xiaomi Mi 2 akıllı tartı, vücudunuzdaki birçok değişkeni saniyeler içinde hesaplıyor. Led ışık kullanılan tartıya bastığınız an, kilonuzu görebilirsiniz. Xiaomi Mi 2 baskülde kalem pil kullanılıyor. Bluetooth 4.0 teknolojisi ile desteklenen akıllı tartı, 16 kişiye kadar verileri hafızasına kaydedebiliyor. Bu sayede aile içindeki tüm bireyler, kendi değerlerini rahatlıkla takip edebiliyor.

 

Mi Fit uygulaması ile vücut verilerinize dilediğiniz zaman ulaşabilir, düzenli kilo takibi yapabilirsiniz. Mobil telefonunuza indirebileceğiniz Mi Fit uygulaması, tartı ile yapılacak hızlı bir eşleştirme sonrasında tüm verileri kayıt altına alıyor. Uygulama ile ayrıca kendinize hedefler belirleyebilir, ihtiyaçlarınıza göre kendinize bir egzersiz rutini oluşturabilirsiniz.

 

Xiaomi Yağ Ölçer Tartı Telefona Nasıl Bağlanır?

 

Xiaomi yağ ölçer tartı; Android ve iOS işletim sistemine sahip tüm mobil telefonlara bağlanabiliyor. Xiaomi bluetooth tartıyı telefonunuza bağlamak için Mi Fit uygulamasından yararlanabilirsiniz. Telefonun ayarlar menüsünde yer alan bluetooth kısmına girerek, cihaz eklemeniz mümkün. Cihaz ekleme aşamasında; Mi tartıyı göreceksiniz. Artık tartının üzerine çıkarak, bir yandan da telefondan Mi tartıyı seçerek, eşleşmeyi tamamlayabilirsiniz.

 

Xiaomi yağ ölçer tartı nasıl çalışır?” sorusunu yanıtlamaya çalıştık. Vodafone Online Mağaza üzerinden; Xiaomi tartı sahibi olabilirsiniz. Vodafone; faturaya ek 12 ay taksitli ödeme fırsatı sunuyor. Online Mağaza üzerinden beğendiğiniz akıllı tartı modellerini karşılaştırabilir, avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz.

 

Son teknoloji akıllı ev ürünleri, faturaya ek ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

 

Son teknoloji akıllı ev ürünleri, faturaya ek ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

Hemen İncele!