TWS Kulaklık Önerisi

03 Ocak 2024

TWS Kulaklık Önerisi

Günümüzde hepimiz teknolojinin en az bir getirisinden faydalanıyoruz. Akıllı telefonlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuşken diğer akıllı aksesuar ürünleri de bu vazgeçilmezin destekleyicisi haline geldi. TWS (True Wireless Stereo) yani kablosuz stereo Bluetooth kulaklıklar da bu ürünlerden biri. Kullanım kolaylığı sunması ve kablo karışıklığı gibi sorunları ortadan kaldırması ile çok sevilen TWS kulaklıklar için birçok marka ve model seçeneği mevcut. Bu içeriğimizde TWS kulaklık arayanlar için tercih edebilecekleri TWS kulaklıkları listeledik. Eğer siz de bir TWS kulaklık arıyorsanız içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

 

En Popüler TWS Kulaklıklar

 

TWS kulaklıklar piyasaya çıktıkları ilk günlerden itibaren kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bunun en önemli nedeni ise TWS kulaklıkların sunduğu kullanım kolaylığı. Telefona bağlı kalmadan ya da kablolu kulaklıklar ile yaşanan kablo karışması, takılması ve kopması gibi sorunları yaşamadan özgürce müzik dinleme ve telefon görüşmesi yapma imkânı sunan TWS kulaklıklar özellikle de araç kullanırken, spor yaparken ya da ellerinizi kullandığınız bir iş yaparken size büyük bir hareket özgürlüğü sunuyor. Şimdi sizin için derlediğimiz en popüler TWS kulaklık önerilistemize göz atalım.

 

JBL Wave 100

 

JBL Wave 100 kulak içi kulaklık siyahJBL Wave 100 siyah kulak içi kulaklık

 

Eğer etkileyici ses kalitesine sahip bir kulaklığı uygun fiyata almak istiyorsanız JBL Wave 100 tam aradığınız ürün olabilir. Ses sistemleri konusunda dünyanın önde gelen markalarından biri olan JBL’in ürettiği Wave 100, 45 Hz. - 20 kHz aralığında oldukça etkileyici bir ses frekansına sahip. Bass konusunda oldukça iyi bir performans sergileyen Wave 100 ile en sevdiğiniz şarkıları büyük bir keyifle dinleyebilirsiniz. Her bir kulaklığın ağırlığı 5.1 gram ve şarj kutusunun ağırlığı ise 36.1 gramdır. Bu dahem taşıma hem de kullanım esnasında büyük bir rahatlık sağlamaktadır. Kulaklıkların her birinde 46 mAh, şarj kutusunda ise 550 mAh Lityum İyon pil bulunur. Bu da kulaklıkların kesintisiz 5 saat, şarj kutusu ile birlikte toplamda 20 saatlik bir kullanım ömrü demektir. Kulaklıkların tam kapasite şarj olması ise 2 saat sürmektedir.

 

AirPods Pro (2. Nesil)

 

Apple Airpods Pro 2. Nesil beyaz kulak içi kulalıkApple Airpods Pro 2. Nesil beyaz kulak içi kulaklık

 

TWS kulaklık tavsiyelistemizde, kablosuz kulaklıkların piyasadaki öncülerinden biri olan AirPods’a yer vermezsek olmazdı. AirPods Pro çok daha zengin bir ses deneyimi sunmak için tasarlanmış bir kulaklık. Ergonomik tasarımı, kulak içine tam şekilde oturması ve kulaklık uçlarının silikon olması oldukça rahat bir kullanım sunarken kulaklıkların her birinin 5.3 gram ağırlığında olması da uzun süreli kullanımlarda kullanıcıya herhangi bir rahatsızlık yaşatmıyor.  Bluetooth 5.0 desteğine sahip olan AirPods Pro’nun menzili ise yaklaşık 10 metre. Aktif Gürültü Engelleme özelliği oldukça başarılı bir performans sunan kulaklık hem müzik dinleme hem de telefon görüşmesi yaparken etraftaki seslerden izole olmanızı sağlıyor. Üzerinde yer alan sensörler kulaklığa dokunarak birçok işlemi gerçekleştirmenizi sağlıyor. Bir kez dokunduğunuzda çalma ve duraklatma işlemlerini, iki kez dokunduğunuzda bir sonraki parçaya geçme işlemini ve üç kez dokunduğunuzda da bir önceki parçaya dönme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Kulaklığa basılı tuttuğunuzda Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod arasında kolaylıkla geçiş sağlayabiliyorsunuz. Tek bir şarj ile 4.5 saate varan dinleme süresi sunan AirPods Pro ANC kapalıyken bu süreyi 5 saate kadar uzatabiliyor. Tek şarj ile yine 3.5 saatlik bir konuşma imkânı sunan AirPods Pro şarj kutusu ile birlikte kullanıldığında 24 saatten fazla dinleme ve 18 saatten fazla konuşma süresine sahip.

 

Samsung Buds 2

 

Samsung Buds2 kulak içi kulaklık morfaturaya ek Samsung Buds2 mor kulak içi kulaklık

 

TWS Bluetooth kulaklık tavsiyelistemizin bir diğer ürünü de Samsung Buds 2. Her biri 5 gram ağırlığında olan kulaklıkların şarj kutusu ise 41.5 gram ağırlığında. Özellikle bu anlamda bakıldığında kullanım ve taşıma sırasında kullanıcısına büyük bir kolaylık sunan Buds 2, ses performansı açısından da oldukça etkileyici. Müzik dinleme sırasında bass ve tiz notaları oldukça güçlü şekilde veren Samsung Buds 2, Aktif Gürültü Engelleme özelliğine de sahip. ANC özelliği de oldukça başarılı ve dış sesleri kusursuz şekilde izole edebiliyor. Dokunmatik kontroller sayesinde arama cevaplama, müzik kontrolleri gibi işlemleri sağlayabildiğiniz Buds 2’nin pil ömrü de oldukça tatmin edici. ANC açık haldeyken her bir kulaklığı 5 saate kadar kullanabiliyorsunuz. ANC devre dışı olduğunda bu süre 7 saate kadar uzayabiliyor. Şarj kutusu ile kullandığınızda ise ANC açıkken toplamda 20 saat, kapalıyken ise 29 saate kadar bir kullanım süresi elde ediyorsunuz. Telefon görüşmeleri için ise bu süreler ANC açık konumdayken 3.5 saat ve şarj kutusu ile birlikte yaklaşık 14 saat. Buds 2, yalnızca 3 dakikalık şarj ile size 40 dakikalık çalma süresi de sunuyor.

 

Honor Choice Earbuds X2

 

Honor CHOICE EARBUDS X2 siyah kulak içi kulaklıkHonor CHOICE EARBUDS X2 siyah kulak içi kulaklık 2

 

Honor’un ürettiği Choice Earbuds X2 de TWS Bluetooth kulaklık önerisilistemizde yer alması gerektiğini düşündüğümüz özelliklere sahip. Ürünün en etkileyici özelliklerinden biri 28 saate varan bir batarya ömrünün olması. Tek şarj ile her bir kulaklık 4 saat telefon görüşmesi 6 saat müzik dinleme süresi sunarken şarj kutusu ile birlikte kullanıldığında bu sürenin 28 saate ulaştığını söyleyebiliriz. Choice Earbuds X2’nin en sevilen özelliklerinden biri de çift mikrofona sahip olması. Bu da özellikle telefon görüşmeleri sırasında kusursuz bir performans anlamına geliyor. IPX4 seviyesinde su geçirmezlik özelliğine sahip olan Choice Earbuds X2, Gürültü Azaltma özelliğini de barındırıyor ve hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabiliyor.

 

Urbanears Boo TIP

 

Urbanears Boo TIP kulak içi kulaklik

 

%91 geri dönüştürülmüş plastik malzemeden üretilmiş olan Urbanears Boo TIP, bu çevreci yaklaşımı ile TWS Bluetooth kulaklık tavsiyelistemizde yerini almayı başardı. Yalnızca çevreci özelliği ile değil şarj kutusu ile birlikte kullanıldığında 30 saate varan pil ömrü, ergonomik tasarımı ile kulaklara mükemmel uyumu ve pasif gürültü önleme için üç farklı boyutta silikon uçları ile Urbanears Boo TIP tam bir fiyat performans ürünü. 4.1 gram ağırlığındaki kulaklıklar IPX4 seviyesinde su geçirmezlik özelliğine sahipken, şarj kutusu ise IPX3 seviyesinde korunuyor. Kulaklıkların tam kapasite şarj olması 1.5 saat sürerken, şarj kutusu ise 2 saatte şarj olabiliyor. Mikrofonlarında yer alan çift gürültü filtrelemeli mikrofonlar ise telefon görüşmeleri sırasında büyük bir konfor sağlıyor.

 

Tecno TWS Hipods-H3

 

Tecno TWS Hipods-H3Tecno TWS Hipods-H3 kulak içi kulaklık

 

TWS tavsiye listemizde yer alan bir diğer ürün de Tecno markasına ait. Tecno TWS Hipods-H3, Aktif Gürültü Önleme ve Çevre Gürültüsü Önleme özelliklerine sahip bir kulaklık. 350 mAh pil kapasitesi ile kulaklıkların her biri 4 saat konuşma veya 5 saat müzik dinleme süresi sunmaktadır. Bu süre şarj kutusu ile birlikte kullanıldığında 16 saate kadar uzayabilmektedir. Frekans aralığı 20 Hz - 20 KHz olan Tecno TWS Hipods-H3 bu özelliği ile de TWS öneri listesinde yer almayı fazlasıyla hak ediyor. Derin bas özelliği ile müzik dinlemeyi çok daha keyifli hale getiren ürün IPX4 seviyesinde su geçirmezlik özelliğine de sahip. Yaklaşık 10 metrelik bir menzile sahip olan Tecno TWS Hipods-H3 kulaklıkları 1.5 saatte şarj edebiliyorsunuz. Şarj kutusunun tam kapasite şarj olma süresi ise 2 saat

 

 

TWS bluetooth kulaklıklar, faturaya ek taksitli ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

TWS kulaklıklar