Babalar Gününe En Uygun Teknolojik Hediyeler

04 Ocak 2023

Babalar Gününe En Uygun Teknolojik Hediyeler

Konu ebeveynler olduğunda sevgiyi ifade etmek için tek gün yetmez. Ancak her sene sadece bir gün olan özel günler sayesinde, iş ya da okul koşturmasına mola verebiliyor ve onları mutlu etmek için fırsat elde edebiliyoruz. Babalar için ayrılan bu özel gün ise gelmek üzere! Her Haziran’da olduğu gibi bu sene de 3. haftanın pazar günü babalar günü. Bu sene 19 Haziran’a denk gelen babalar günü için babanıza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Haziran ayının başlamasıyla birçok kişi babalar günü hediyeleri için arayışa giriyor. Önceki senelerde babalar günü için hediye denildiğinde akla ilk olarak; gömlek, kravat, kalem  ya da traş kolonyası gibi seçenekler gelirdi. Ancak teknolojinin gelişmesi ve hayatın birçok alanında öne çıkması, babalar günü hediyesi anlayışını da değiştirdi. Bugün baba hediyesi söz konusu olduğunda, teknolojik hediye alternatifleri birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Biz de karar verme sürecinizi kolaylaştırmak adına babalar günü için en iyi teknolojik hediyeler arasından sizin için mini bir liste hazırladık.

 

Babalar Günü'nde Ne Hediye Alınır?

 

Geçen zamanla birlikte babalar günü için hediye fikirleri de değişti. 90’lı yıllardaki babaya hediye fikirleri ile 2022 babalar günü hediye fikirleri bambaşka. İşte sizin için seçtiğimiz babalar gününe özel hediyeler!

 

1. Giyilebilir Teknoloji Aksesuarı

 

Babaya alınacak hediyeler için iyi bir hediye alternatifi olan giyilebilir aksesuarlar, son dönemde oldukça popüler. Farklı markaların birçok giyilebilir teknoloji aksesuarı bulunuyor.

 

  • Huawei GT3 Pro 46mm Akıllı Saat

Babalar günü için hediye fikirleri için Huawei ilk akla gelen markalar arasında. Premium tasarımı ile göz dolduran Huawei GT3 PRO akıllı saat, titanyum kasa ve kayışı ile babanızın en sevdiği aksesuarları arasına girmeye aday. Huawei GT 3 PRO, 14 günü bulan pil kapasitesi ile performans sunuyor. Huawei akıllı saat modelinde 100’den fazla spor modu ve 50 metreye varan suda dayanıklılık gibi pek çok özellik yer alıyor. 32 GB’lık bellek kapasitesi, bluetooth bağlantısı ve NFC desteği barındırıyor. Android ve iOS cihazlarla uyumlu olan Huawei saat; AMOLED dairesel bir ekrana sahip. Huawei GT3 Pro 46mm akıllı saattercih ederek, babanızın hayatına konfor katabilirsiniz.

 

  • Apple Watch SE Akıllı Saat

40 mm’lik Apple Watch SE akıllı saat; LTPO OLED ekran teknolojisine sahip. Watch SE; renk seçenekleri ve tasarımı ile babanızın tarzının tamamlayaıcı bir parçası olmaya aday. Apple Watch SE özellikleri arasında, Force Touch ekran, Siri, düşme algılama, acil durum araması, Gym Kit ve daha pek çok alternatif bulunuyor. Apple akıllı saat; koşudan kardiyoya, merdiven tırmanmadan boksa kadar birçok farklı aktiviteyi destekliyor. Değiştirilebilir kordonu ve alüminyum kasası ile farklı zevklere hitap edebiliyor.

 

2. Araç Kitleri

 

En güzel babalar günü hediyesi babanızın ilgi alanına uygun olan hediyeler arasında çıkabilir. Erkeklerin ortak ilgi alanların başında ise arabalar geliyor. Hangi yaşta olursa olsun babanız için uygun bir araç kiti seçerek, onu mutlu edebilirsiniz.

 

  • Mi 20W Wireless Araç Şarjı

Xiaomi 20W araç şarjı; özellikle arabasında uzun süre vakit geçiren babaya hediye fikirleri arasında yer alıyor. 20 Watt’lık gücü ile kısa yolculuklarda dahi telefon hızlı şekilde şarj olabiliyor. Xiaomi kablosuz araç şarjı, telefonu tutma görevi de görüyor. Telefon cihaza değdiği anda otomatik olarak, kavranıyor. Farklı model telefonlarla kullanılabilen araç şarjında, çifte soğutma ile koruma da sağlanıyor. Evrensel döndürme özelliği, şarjın konforlu kullanılmasına destek oluyor.

 

  • Bood X10 Kablosuz Araç Kiti

Babalar gününde alınacak hediyeler arasında araç kitleri de bulunuyor. Led ekrana sahip Bood X10 araç kitinde; FM verici, ses girişi ve bluetooth bağlantı gibi özellikler öne çıkıyor. Bu kit ile babanız, aramaları cevaplayabilir, reddedebilir ya da arama yapabilir. MP3 ve WMA müzik formatlarını destekleyen Bood X10, parçalar arasında geçiş yapmaya da imkan veriyor. USB çıkışı sayesinde telefon şarj etmek de mümkün oluyor.

 

3. Taşınabilir Şarj Cihazı

 

Taşınabilir şarj cihazları, babalar gününe özel hediyeler için iyi bir alternatif. Özellikle gün boyu mobil telefonunu aktif olarak kullanan babalar için, şarjın bitmesi sorun olabiliyor. Kesintisiz telefon kullanımına imkan veren taşınabilir şarj cihazları ise oldukça pratik şekilde kullanılabiliyor.

 

  • Sword SW-20P03 20K Powerbank

Beyaz ve siyah renk seçenekleri ile sunulan Sword SW-20P03 20.000 powerbank, kompakt tasarımı ile beğeni topluyor. Cihazın 20.000 mAh kapasiteli pili, USB-micro ve type-c giriş alternatifleri bulunuyor.

 

  • Xiaomi Mi Powerbank 20000 mAh

20000 mAh kapasiteli Mi powerbank, aynı anda iki çıkışı destekliyor. Telefonu hızlı şekilde şarj edebilen cihazın, 4 ayrı Led ışığı bulunuyor. Bu ışıklar sayesinde telefonun ne kadar şarj olduğunu takip etmek mümkün oluyor. Yüksek çıkış akımı, cihazı cazip kılan özellikler arasından öne çıkıyor.

 

4. Bluetooth Kulaklık

 

Teknolojik baba hediyesi seçeneklerinden biri de bluetooth kulaklıklar. Gün içinde telefonla konuşmayı pratik ve konforlu hale getiren bu kulaklık modelleri ile babanıza sürpriz yapabilirsiniz.

 

  • JBL Wave 300 Bluetooth Kulaklık

Babalar günü hediye önerileri arasında yer alan, bluetooth kulaklıklar da sıklıkla tercih ediliyor. JBL Wave 300 kulaklık mavi, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile sunuluyor. Kablosuz tasarlanan kulaklıkta; mikrofon, Dolby Surround, sessiz mod ve bluetooth bağlantısı gibi özellikler bulunuyor. 26 pil ömrü ile performans gösteren kulaklıklar, JBL’in Deep Bass Sound ses teknolojisiyle destekleniyor.

 

  • Apple AirPods 2.Nesil
  1. nesil Apple AirPods; yüksek ses kalitesi ve hızlı Siri erişimi ile konforlu kullanım sunuyor. Tek bir dokunuşla otomatik olarak açılan kulaklıklar, stabil bir bağlantıya imkan veriyor. Uzun süre kullanılabilen AirPods, gücünü Apple H1 çipinden alıyor. Otomatik sensörleri, ne zaman konuşacağınızı ve ne zaman dinleyeceğinizi algılıyor. Kablosuz şarj kutusu sayesinde 24 saatlik kullanım vadediyor.

 

5. Soundbar ve Bluetooth Hoparlörler

 

Soundbar ve hoparlörler, iyi kalite ses deneyimi arayışında olan babalar için oldukça uygun bir babalar günü hediye önerisi. Soundbar ile evdeki film keyfini iyileştirebilir, bluetooth hoparlörler ile babanızın müziği her yere taşımasına imkan verebilirsiniz.

 

  • JBL GO3 Bluetooth Hoparlör

Farklı renk seçeneklerine sahip olan JBL bluetooth hoparlör, JBL Pro Sound özelliği ile sunuluyor. Güçlü bas duymak için ideal olan hoparlörler, yüksek ses performansı gösteriyor. JBL GO3 bluetooth hoparlör, 5 saate kadar müzik çalabilir. Sadece 209 gr ağırlığında olan hoparlörler, kolaylıkla taşınabiliyor. JBL GO3 hoparlör ile mobil telefondan, tabletten ya da diğer bluetooth bağlantısı olan cihazlardan müzik dinlemek mümkün. Suya ve toza karşı dayanıklı olması da onu pratiklik açısından avantajlı kılıyor.

 

  • LG SNH5 600W Soundbar

Evde vakit geçirmeyi ve ailecek izlenilen filmleri daha keyifli hale getirmek için ev sinema sistemleri çok tutuluyor. Sinema deneyimini iyileştiren ses teknolojisi sayesinde, filmler en etkileyici halleri ile izleniyor.  DTS Virtual:X; 3D ses deneyimi sunuyor. LG SNH5 soundbar, sahip olduğu AI Sound Pro teknolojisi ile izlenilen içeriği analiz ediyor ve türüne bağlı olarak ses ayarlarını optimize ediyor.

 

Bu babalar gününde babanız için en uygun olduğunu düşündüğünüz hediyeyi, vodafone.com.tr/telefonlar üzerinden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. En popüler teknoloji ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Vodafone Online Mağaza ile faturaya ek 12 ay taksit seçeneklerinden yararlanabilir, alışverişinizi güvenli şekilde tamamlayabilirsiniz. 

 

Son teknoloji tüm aksesuarlar, faturaya ek ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

Hemen İncele!