Vodafone Durma Özelliği İle Fatura Aşımına Son!

06 Şubat 2024

Vodafone Durma Özelliği İle Fatura Aşımına Son!

Vodafone Durma Özelliği İle Fatura Aşımına Son!

 

Faturalı hat kullanıcılarının en büyük endişelerinden biri, limit aşımlarından doğan sürpriz faturalarla karşılaşmak! Vodafone; beklenmedik fatura endişesini gidermek için, Durma özelliği ile kullanıcılarına çözüm sunuyor. Faturalı hat aşım engelleme için ideal bir seçenek olan durma özelliği ile endişe duymadan hattınızdan yararlanabilirsiniz.Bu yazımızda fatura aşımı durdurma hakkında merak ettiğiniz soruları yanıtlıyoruz.Durma Özelliği hediye olan tarifeleri incelemek için tıklayın.

 

Durma Özelliği Nedir?

 

Fatura aşımı, faturalı hat kullanan kişilerin karşılaştığı en temel sorunlardan biri. Vodafone fatura aşımı için garantili bir tarife sunuyor. Durma özelliği ile limit aşımına son! Vodafone Durma Özelliği kapsamında, kullanıcı faturaları limite geldiği zaman otomatik olarak duruyor. Vodafone fatura aşımı durdurma ile tarife ücreti aşılmadan hattı kullanmak mümkün.

 

Fatura aşım durdurma sayesinde yeni fatura kesim dönemine kadar, gelen aramalar yanıtlanabilir ve mesajlar görülebilir. Vodafone faturalı durma özelliği ile farkına varmadan limit aşımı sona eriyor. Durma Özelliği ile isterseniz mesajlarınız, isterseniz internetiniz isterseniz ise dakikalarınız için limit belirleyerek, kota aşımı ile karşılaşmazsınız.

 

durma özelliği

 Durma Özelliği Nasıl Yapılır?

 

  İnternet bitince durma özelliği ile sürekli limit kontrolü yapmak gerekmez. Durma özelliği olan tarife yapmak ise oldukça kolay! Cebine Uyan tarifelerinin ücretsiz durma özelliği var. Ücretsiz durma özelliğiyle tarife içeriğindeki haklar bittiğinde fatura kendiliğinden durur. Siz, istemedikçe fatura tutarı asla aşılmaz. Durma özelliği, Vodafone Cebine Uyan ve Red tarifelerine gelinen ilk 30 gün içerisinde Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden dijital asistan TOBi’ye “durma” yazılarak ücretsiz birşekilde tanımlanabilir.

 

 Durma özelliğinin limitini istediğiniz zaman değiştirmeniz mümkün. Ücretsiz SMS ile belirlediğiniz limiti değiştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra kullanım ihtiyacınıza göre farklı ek paketler tercih edebilirsiniz. Örneğin sadece ek olarak internet paketi ya da sadece dakika paketi alabilirsiniz. Bu ek paketleri almak için de sadece mesaj göndermeniz yeterli.

 

Vodafone, limit bilgilerinizi anında kontrol edebilmeniz için de sorgulama imkanı sunuyor. Durma özelliği ile eş zamanlı kullanım sorgulaması yapabilirsiniz. Gecikmesiz yapılan bu sorgulama sayesinde, anlık limit bilgilerine ulaşabilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden tarifenizin kalan kullanımlarını ücretsiz şekilde öğrenebilir, aldığınız ek paketin de limit bilgilerini görebilirsiniz.

 

Fatura Aşımı Kapatma

 

Durma özelliği ile limit aşımını kontrol altına alabileceğiniz gibi ihtiyacınızın kalmadığını düşündüğünüzde iptal de edebilirsiniz. Vodafone’un kullanım ihtiyaçlarınıza göre, kolay uygulanabilir seçenekler sunduğu faturalı paketler ile kendi tarifenizi de oluşturabilirsiniz. Vodafone fatura aşımı kapatma da durma özelliğini seçmek kadar kolay! Hattınızın durma özelliğini Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden kolayca iptal edebilirsiniz.

 

Faturasız paketlerden faturalıya geçişte, Durma özelliğini tercih ederek, geçiş sürecini kolaylaştırabilirsiniz. Vodafone; durma özelliği ile abonelerine kullanım kolaylığı sağlıyor. İnternet ya da dakikalarınız bitince durma özelliği ile paketinizi standart ücreti dahilinde kullanabilirsiniz. Kullanıcı memnuniyeti odaklı durma özelliği ile Vodafone imkanlarından yararlanabilirsiniz.

 

Bütçe Dostu Tarifeler

 

İster faturalı, ister faturasız Bütçe Dostu Tarife alan müşteriler 6 ay boyunca 100 TL kazanıyor. Müşteriler, Vodafone Pay uygulamasındaki 100 TL’sini kazanmak için kullanacağı kodu TOBi’den alıyor. Faturalı Bütçe Dostu Tarife veya faturasız Bütçe Dostu Kolay Paket alan müşteriler 6 ay boyunca aylık 100 TL hediyesini Vodafone Pay içindeki “Cüzdanım”dan alıyor. Vodafone Pay Cüzdanım ile cep telefonu fatura ödemesi yapılabiliyor, Kolay Paket yüklenebiliyor, İstanbulkart’a bakiye yüklenebiliyor, doğalgaz/su/elektrik gibi temel ev faturaları ödenebiliyor ve Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden alışveriş yapılabiliyor.

 

numara taşıma yeni hat