BluTV Nedir? Popüler BluTV Dizileri

29 Mart 2024

BluTV Nedir? Popüler BluTV Dizileri

Yoğun ve çetrefilli bir iş günün ardından zihninizi başka diyarlara taşımanın en etkili yolu, dizi, film, belgesel ya da sevdiğiniz programı izlemek değil mi? Belki de arkadaşınız, eşiniz ya da aile fertleriyle keyifli bir ortak paylaşımın anahtarı da evde film keyfidir. Bazen de yeni dünyalar keşfetmek, başka hayatlara dair ipuçları bulmak, bulunduğunuz bakış açısını aşmak için birebirdir film ve diziler. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız dijital platformların güncel içeriklerini takip ediyor olmalısınız. 

 

BluTV Nedir?

BluTV üyelik sistemiyle ilerleyen, dijital bir video platformudur. BluTV, internet bağlantısı ile web, tablet, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlar aracılığıyla izlenebiliyor. Filmler, diziler, programlar, canlı TV yayınları, belgeseller, çocuk içerikleri gibi farklı alanlarda zengin içeriklere sahip. BluTV üyelik başlatma sayfasında sunulan içerikleri değerlendirebilirsiniz.

 

 

Güncel BluTV İçerikleri

En zengin dijital içerik platformlarından biri olan BluTV, hemen her yaştan, her içerik türüne ilgi duyan kullanıcıları kapsayan bir izleme zevki sunuyor. Yüzlerce film, dizi, BluTV orijinal yapımları, HBO & discovery+ içerikleri, canlı TV kanalları, çocuklara yönelik eğitici içerikler ve çok daha fazlasına BluTV’den ulaşabilirsiniz. Dünya çapında milyonlarca insana ulaşan 60’tan fazla orijinal içeriği ve üyelerine 10.000 saatten fazla premium içerik izleme seçeneği sunan BluTV, global olarak en geniş Türk içerik portföyünü tek çatı altında toplamaktadır. Hayata dair kişisel vizyonunuzu genişletmek, yeni fikirler edinmek, bilgi almak veya sadece keyifli vakit geçirmek üzere BluTV içeriklerine göz gezdirebilirsiniz.

 

Öne çıkan bazı BluTV içerikleri şöyle:

 

●      Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi

Yıllar içinde kültleşen Behzat Ç.nin macerası Çekiç ve Gül ile BluTV’de devam ediyor. Gözü kara amirin yaşadıkları da olaylara bakış açısı da bizden. Kafa dağıtmalık bir dizi heyecanı için Behzat Ç.nin umursamaz ama etkili hali birebir. 

 

●      Prens

Bongomia Krallığı, kimsenin umurunda olmayan bir ülkedir. Prensin tahta geçmesiyle karmaşık bir hikâye başlar. Prens, aile üyeleriyle mücadele ederken yanlışlıkla Macarlar ile bir savaşa sürüklenir. Entrikalar, ihanetler, aşklar ve tutkularla dolu bir hikâye sizi bekliyor.

 

●      Magarsus

Çukurova’da bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe’de geçen hikâye, Kurak Ailesi ve çevrelerinde dönen çeşitli olayları konu alıyor. Aile olma kavramını derinden sorgulatan dizi, usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

 

●      Kıyma

Farklı bir bakış açısının ürünü olan Kıyma, BluTV’nin en sevilen yapımlarından biri oldu bile. BluTV Kıyma ile Adana’dan İstanbul’a uzanan hikayesi, iyi oyunculukları ve yer yer mizahi dokunuşları ile sürükleyici bir dizi sunuyor.

 

●      Yeşilçam

Yeşilçam sinemasının en şaşaalı dönemine ışık tutan dizi, etkileyici kadrosu ile öne çıkıyor. Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci gibi isimlerle göz kamaştırıyor. Üstelik öyle acıklı sahnelerle değil eğlence dolu bir akışla sunuluyor.

 

●      Saygı

İnsan ruhundaki karanlık taraflara ışık tutan Saygı dizisi, çok sayıda sadık izleyiciye sahip. Her bir sahnesi sosyal yaşamın gerçeklerine dokunan ilginç bir dizi. Usta oyuncuların bir araya geldiği dizide adalet ve saygı kavramları yeniden sorgulanıyor.

 

●      House Of The Dragon

Tarih, fantastik kurgu ve savaşın kesiştiği bir dizi olan House Of The Dragon, çok ses getirmiş Game of Thrones dünyasının öncesinde yaşananları konu ediyor. Dünya genelinde çok geniş bir izleyici kitlesine sahip diziyi keyifle BluTV’de izleyebilirsiniz.

 

●      The Last Of Us

Oyunseverlerin iyi bildiği The Last Of Us, yaşama bambaşka açılardan bakmanızı sağlarken sizi epeyce sarsabilir. Bir salgın ve onun çaresi olan bir çocukla başlayan hikâye sıradan dursa da detayları çok etkileyici. Bu distopik evrende kahraman da var, kurban da var, zalim de var ve dünya bir oyun alanı gibi.

 

BluTV Ücretli mi?

 

BluTV üyelik sistemiyle ilerleyen, ücretli bir dijital video platformudur. Aylık ya da yıllık paket üyelik ücretleri üzerinden aboneliğinizi başlatmanız mümkün.

 

BluTV Nasıl Alınır?

 

Vodafone Yanımda mobil uygulaması içerisindeki Avantajlar Menüsü’nde Eğlence - İzle Eğlen bölümünden indirimli fiyatlar ve mobil ödeme kampanyaları ile sunulan BluTV Aylık ya da Yıllık pakete ulaşabilirsiniz. Onay ve ödeme adımlarını tamamladıktan sonra satın alım işleminiz tamamlanacaktır ve ücretlendirme başlayacaktır. BluTV’yi izlemeye başlamak için ödeme sonrasında Yanımda üzerinden yapılan yönlendirme ya da SMS ile iletilen aktivasyon linkini kullanarak BluTV hesabınızı oluşturarak aktivasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.