Faturalı Tarifelere Eklenen FreeZone Güzellikleri

31 Ocak 2024

Faturalı Tarifelere Eklenen FreeZone Güzellikleri

Gençler ve öğrenciler iletişim ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal medyanın güzelliklerinden faydalanmak için dakika, sms ve internet kullanımlarını rahatça gerçekleştirebilecekleri mobil öğrenci tarife paketlerini araştırıyor. Bu anlamda Vodafone ise kullanıcılarına birbirinden avantajlı tarifeler ve paketler sunarak iletişim ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor. Kendisine faturalı tarife arayan gençler için Vodafone’un sunduğu birbirinden avantajlı gençlere yönelik mobil öğrenci tarife paket detaylarına yakından bakalım.

 

Vodafone Gençlere Özel Tarifeler

 

Vodafone’un 26 yaş altındaki kullanıcılar için sunduğu birbirinden avantajlı tarifeleri bulunur. Çoğunlukla genç mobil öğrenci tarifesi olarak aranan bu tarifelerde dakika, internet ve sms kullanımlarına ek olarak birçok farklı avantaj da kullanıcılara tanımlanır. Bu tarifelerin bir diğer avantajı da 26 yaş altındaki tüm kullanıcıların FreeZone faydalarından yararlanabiliyor olması. Vodafone’da seçtiği Red tarifesi, Cebine Uyan tarifeler ve Faturasız Süper Kolay Paketleri seçen 26 yaş altı gençler FreeZone dünyasının sunduğu bol GB ve marka iş birlikleri gibi birçok fırsattan da yararlanabilir.

 

Red Tarifeler

 

Vodafone’un en sevilen tarife grubu olan Red, gençler için birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Red tarifelerinin en önemli avantajı, tarifelerdeki internet kullanım hakkının minimum 20GB olması ve buna ek olarak YouTube, Instagram, Netflix ve Spotify gibi popüler uygulamalarda sınırsız internet hakkı sağlamasıdır.

 

Red Sınırsız İletişim 20GB paketinde, 2000 dakika ve 250 sms hakkı bulunur. Aynı zamanda bu tarife kullanıcıları diğer tüm Vodafone’lularla ve sabit hatlarla sınırsız konuşur. Tarifede WhatsApp ve Facebook Messenger kullanımı da sınırsızdır. 23 ülkede geçerli 120 dakika ücretsiz konuşma hakkı, Opet yakıt puan hediyesi, indirimli uçak bileti ve araç kiralama gibi birçok avantaj da Red Sınırsız İletişim 20GB tarifesinde yer alır. FreeZone’lu olan Red Sınırsız İletişim 20GB tarife kullanıcıları ise 20GB internete ek olarak TikTok, Instagram, Facebook, Twitch, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, Zula Mobile gibi popüler uygulama ve oyunlarda kullanmak üzere 20GB daha internet kazanırlar.

 

Red Sınırsız Video 25GB paketinde ise WhatsApp, Spotify, Facebook Messenger ve YouTube kullanımı sınırsızdır. 2500 dakika ve 250 sms yer alan tarifede yine Vodafone’lular ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, 23 ülkede 120 dakika ücretsiz konuşma hakkı da bulunur.

 

300 dakika ve 250 sms kullanım hakkı sunan Red Sınırsız Sosyal 30GB paketinde ise WhatsApp, Spotify, Facebook Messenger, Facebook, YouTube ve Instagram kullanımı sınırsız. Diğer Red tarifelerinde olduğu gibi 23 ülkede geçerli 120 dakika ücretsiz konuşma hakkı bulunan bu tarifede YouTube Premium da 3 ay ücretsiz.

 

Son olarak Red’in en avantajlı tarifelerinden olan Red Sınırsız Eğlence 40GB paketinde ise 4000 dakika konuşma hakkı ve 250 sms kullanımına ek olarak 65 ülkede geçerli Her Şey Dahil Pasaport Red paketi de 4 gün ücretsiz. WhatsApp, Spotify, Facebook Messenger ve YouTube kullanımı da sınırsız olan tarifede diğer Red tarifelerinde olduğu gibi Vodafone’lular ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, 23 ülkede geçerli 120 dakika ücretsiz konuşma ve 3 ay YouTube premium üyeliği de mevcut.

 

Cebine Uyan Tarifeler

 

Vodafone’un 26 yaş altındaki kullanıcılarına özel sunduğu “Cebine Uyan Tarifeler” birçok fırsatı beraberinde getirir. Her şeyden önce bu mobil öğrenci tarifesi internet kullanımı için bol GB’lı paketler içerir. Cebine Uyan Tarifeler içerisinde kullanım ihtiyaçlarına göre seçebileceğin 4 farklı tarife yer alır. Genç Cebine Uyan 8GB, Genç Cebine Uyan 16GB, Genç Cebine Uyan 24GB, Genç Cebine Uyan 32GB ve Genç Cebine Uyan 48 GB olarak ayrılmış olan bu 4 mobil öğrenci tarifesi içeriği de birçok kişi tarafından merak ediliyor.

 

Genç Cebine Uyan 8 GB tarifesinde 1000 dakika konuşma ve 250 adet sms hakkı bulunur. 4GB internet kullanım hakkı sunan bu tarife FreeZone Güzellikleri’nden gelen ve seçili uygulamalarda kullanılabilen 4GB internet ile birlikte toplam 8GB internet kullanım hakkı verir.

 

Genç Cebine Uyan 16GB tarifesi ise yine 1000 dakika ve 250 sms kullanımına ek olarak 8GB internet kullanım hakkı sunar. Tarifeye ek olarak FreeZone Güzellikleri’nden gelen ve belirli uygulamalarda kullanılabilen ek 8GB internetle birlikte toplam 16GB internet kullanımı elde edilir.

 

Genç Cebine Uyan 24GB tarifesinde de 12GB internet kullanımına ek olarak FreeZone Güzellikleri’nden gelen 12GB internetle birlikte toplam 24GB internet, 1000 dakika ve 250 sms kullanım hakkı bulunur.

 

Genç Cebine Uyan 32GB tarifesinde ise 16GB internet kullanımına ek FreeZone Güzellikleri’nden gelen 16GB internet paketi ile 32GB internet, 1000 dakika ve 250 sms kullanım hakkı bulunur.

 

Son olarak Genç Cebine Uyan 48GB tarifesinde ise 24GB internet kullanımına ek FreeZone Güzellikleri’nden gelen 24GB internet paketi ile 48GB internet, 1000 dakika ve 250 sms kullanım hakkı bulunur.

 

Tüm Genç Cebine Uyan tarifelerde sınırsız WhatsApp kullanımı kullanıcılara sunulan avantajlardan biridir. FreeZone Güzellikleri’nden gelen ek GB’lar ise; TikTok, Instagram, Facebook, X (Twitter) sosyal medya platformlarında ve Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, Zula Mobile uygulama ve oyunlarında kullanılabilir.

 

Genç Cebine Uyan tarifelerin bir diğer avantajı da “Durdurma Özelliği” hediyesi. Bu özellikle tarife kullanıcıları dijital asistan TOBİ’ye “Durdurma Özelliği” yazarak fatura aşımını engelleyen durdurma özelliğini ücretsiz şekilde tamamlayabilirler.

 

26 yaş altındaki tüm Vodafone kullanıcılarının aynı zamanda FreeZone’lu olması nedeniyle bu tarifelere ek olarak gelen birçok FreeZone Güzelliği de bulunur. Faturalı tarifeleri kullanan FreeZone’lulara 3 ay ücretsiz YouTube Premium üyeliği ve FreeZone Güzellikleri kapsamındaki Uber, Seyahat Yanımda otobüs bilet indirimi, Sinema Paketi ve daha birçok indirim tarife fırsatlarına ek olarak kullanılabilir.

 

FreeZone ile Tüm Tarifelere Ek Fırsatlar

 

Fırsatları yakalamak her zaman şanslı hissettirir. Vodafone’lular ve FreeZone’lular için fırsatları yakalamak çok daha kolay! Vodafone’un 26 yaş altındaki gençlik markası olan FreeZone, tüm bu tarifelere ek olarak birçok güzelliği de beraberinde getiriyor. Ek GB’lardan popüler marka indirimlerine, oyun hediyelerinden ücretsiz platform üyeliklerine kadar birçok güzelliği barındıran FreeZone dünyası seni bekliyor. Eğer sen de 26 yaş altındaysan ancak FreeZone’lu değilsen hemen kendine en uygun tarifeyi seçerek FreeZone’lu ol.

 

FreeZone Başka Güzel Konserler olarak geçirelim, Jolly Joker işbirliği ile yapılan diy bağlayalım lütfen.

FreeZone güzelliklerini kaçırmamak için hemen incele!

Teklifleri gör!