ekpaketmain_icn_Add_or_Plus main_icn_24_7_support360-view4gmain_icn_Accessoriesmain_icn_Add_or_Plusmain_icn_Appsapps-hiapps-midarrow-leftarrow-rightmarket_icn_Batterybill-or-report-midblockblog-hi-darkbroadband-device-hi-darkbroadband-midbroadband-devicebundles-hi-dark businesscalendarmarket_icn_Minutescalls-contacts-midmain_icn_Cameramain_icn_Chatcherries-pointsmain_icn_Chevron_downmain_icn_Chevron_leftmain_icn_Chevron_rightmain_icn_Chevron_upclock-hi-darkmain_icn_Clock_or_Timedmain_icn_Closecommunity-or-foundation-midmain_icn_Community_or_Foundationconnectivityconverged-propositioncustomer-caredashboard-hi-dark dashboard-hidashboard-midmain_icn_Dashboarddata-midmarket_icn_Data_Sharingmarket_icn_Dealsmain_icn_Deletedeliverymain_icn_Dislikedocument-midmain_icn_Downloadmain_icn_Editentertainment-hi-darkerror-circleerror-simplemain_icn_Social_Facebookmain_icn_Filtermain_icn_Filtersocial-google-plushelp-hi_1helphome-02-hiinfo-circleinfographic-hi-darkinsurance-hicountry-or-international-hi-dark landline-or-call-midmain_icn_Landline_or_Callmain_icn_Likemarket_icn_LinkedInlocation-himain_icn_Locationmail-new-hi-darkmail-read-hi-darkmail-newmarket_icn_Screen_sizemembersmain_icn_Menumarket_icn_SMSmobile-broadbandmobile-hi-dark mobile-midmain_icn_Mobilemultiscreen-hitouchscreen-himy-vodafone-midmain_icn_My_Vodafonenetwork-hi-dark network-signal-hinetwork-signal-midmain_icn_Network_signaloffer-badge-percentmarket_icn_Offer_badgemain_icn_Pausepayg-hi-darkpayg-hipayg-midmain_icn_PAYGsocial-paypalmain_icn_Photospie-chartplay-hi-darkmain_icn_Play_circlemain_icn_Play_arrowmain_icn_Add_or_Plusprintmain_icn_Privacyrank-virtuoso0_rating5_ratingmain_icn_Ratingsrecommendationrecord-hi-dark refreshmain_icn_Bill_or_Reportmain_icn_Reportsreturn-productroaming-hi-darkroaming-midmain_icn_Roamingsearch-hi-darkmain_icn_Searchsecurity-hi-darksecurity-hisecurity-midmain_icn_Securitysettings-hi-darksettings-hishareshopping-trolleyshoppingsim-midmain_icn_SIMmarket_icn_SIM_Swapmain_icn_Chatsocial-facebooksocial-google-plussocial-linkedinsocial-twittersocial-youtubemain_icn_Studenttail [Converted]text-midmain_icn_Textthumbs-hi-darktickmain_icn_Tick_simpletop-up-hi-darktop-up-hitop-up-midmain_icn_Top_uptv-hi-darkmain_icn_TVmain_icn_Social_Twitterupgrade-midusersvideomain_icn_ViewedVF_Logo market_icn_Vodafone_storevoice-of-vodafone-alerts-midvoice-of-vodafone-alertswarning-hi-darkwarning-hi-darkwarningweightwhite-paper-midcountry-or-international-midmarket_icn_Multinationalsocial-youtube main_icn_24_7_support360-view4gmain_icn_Accessoriesmain_icn_Add_or_Plusmain_icn_Appsapps-hiapps-midarrow-leftarrow-rightmarket_icn_Batterybill-or-report-midblockblog-hi-darkbroadband-device-hi-darkbroadband-midbroadband-devicebundles-hi-dark businesscalendarmarket_icn_Minutescalls-contacts-midmain_icn_Cameramain_icn_Chatcherries-pointsmain_icn_Chevron_downmain_icn_Chevron_leftmain_icn_Chevron_rightmain_icn_Chevron_upclock-hi-darkmain_icn_Clock_or_Timedmain_icn_Closecommunity-or-foundation-midmain_icn_Community_or_Foundationconnectivityconverged-propositioncustomer-caredashboard-hi-dark dashboard-hidashboard-midmain_icn_Dashboarddata-midmarket_icn_Data_Sharingmarket_icn_Dealsmain_icn_Deletedeliverymain_icn_Dislikedocument-midmain_icn_Downloadmain_icn_Editentertainment-hi-darkerror-circleerror-simplemain_icn_Social_Facebookmain_icn_Filtermain_icn_Filtersocial-google-plushelp-hi_1helphome-02-hiinfo-circleinfographic-hi-darkinsurance-hicountry-or-international-hi-dark landline-or-call-midmain_icn_Landline_or_Callmain_icn_Likemarket_icn_LinkedInlocation-himain_icn_Locationmail-new-hi-darkmail-read-hi-darkmail-newmarket_icn_Screen_sizemembersmain_icn_Menumarket_icn_SMSmobile-broadbandmobile-hi-dark mobile-midmain_icn_Mobilemultiscreen-hitouchscreen-himy-vodafone-midmain_icn_My_Vodafonenetwork-hi-dark network-signal-hinetwork-signal-midmain_icn_Network_signaloffer-badge-percentmarket_icn_Offer_badgemain_icn_Pausepayg-hi-darkpayg-hipayg-midmain_icn_PAYGsocial-paypalmain_icn_Photospie-chartplay-hi-darkmain_icn_Play_circlemain_icn_Play_arrowmain_icn_Add_or_Plusprintmain_icn_Privacyrank-virtuoso0_rating5_ratingmain_icn_Ratingsrecommendationrecord-hi-dark refreshmain_icn_Bill_or_Reportmain_icn_Reportsreturn-productroaming-hi-darkroaming-midmain_icn_Roamingsearch-hi-darkmain_icn_Searchsecurity-hi-darksecurity-hisecurity-midmain_icn_Securitysettings-hi-darksettings-hishareshopping-trolleyshoppingsim-midmain_icn_SIMmarket_icn_SIM_Swapmain_icn_Chatsocial-facebooksocial-google-plussocial-linkedinsocial-twittersocial-youtubemain_icn_Studenttail [Converted]text-midmain_icn_Textthumbs-hi-darktickmain_icn_Tick_simpletop-up-hi-darktop-up-hitop-up-midmain_icn_Top_uptv-hi-darkmain_icn_TVmain_icn_Social_Twitterupgrade-midusersvideomain_icn_ViewedVF_Logo market_icn_Vodafone_storevoice-of-vodafone-alerts-midvoice-of-vodafone-alertswarning-hi-darkwarning-hi-darkwarningweightwhite-paper-midcountry-or-international-midmarket_icn_Multinationalsocial-youtube Red main_icn_Ratings ekpaketmain_icn_Add_or_Plus

Gizlilik Politikası

Vodafone’da* kişisel verileriniz güvence altındadır. Bu çerçevede Vodafone, kişisel verilerinizi tüm teknik ve idari tedbirleri alarak korur. Gerekli güvenlik düzeyi için bütün teknolojik imkanlar kullanılır.

Vodafone tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (‘’KVKK’’) ve ilgili mevzuat kapsamında Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz, yalnızca aşağıda açıklanan çerçevede ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenebilecektir.

  

Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

Vodafone tarafından verilen hizmet, ürün ya da ticari faaliyete bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle beraber; sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, Vodafone satış kanalları, çağrı merkezi, internet sitesi, mobil uygulamalar ve benzeri kanallar aracılığıyla temin edilerek ve Vodafone ürün ve hizmetlerini kullanımınız süresince oluşturularak, aşağıda yer alanlar dâhil ve bunlarla sınırlı olmaksızın kişisel verileriniz işlenebilmektedir:

  • Adınız, soyadınız, telefon numaranız, TC Kimlik numaranız, elektronik posta adresiniz, müşteri numaranız, sözleşme numaranız, aboneliğinize dair tarafınıza atanan kullanıcı kimliğiniz gibi sizi tanımlayabileceğimiz kişisel verileriniz,
  • Doğum yeriniz ve tarihiniz, medeni durumunuz, cinsiyetiniz ve sair kimlik bilgileriniz,
  • Aboneliğiniz kapsamındaki tarife ve paket bilgileriniz, katma değerli servis abonelikleriniz, fatura, finansal ve borç bilgileriniz, abonelik türünüz ve kanalınız, abonelik statünüz (iptal, aktif vb.) gibi temel abonelik bilgileriniz,
  • Cihaz kampanyalarımıza ve servislerimize aboneliklerinizde finansal yeterlilik ön değerlendirmesi yapabilmek için kredi notunuz vb. bilgileriniz,
  • Satış ve müşteri temsilcileri tarafından çağrı merkezi standartları gereği tutulan sesli görüşme kayıtlarınız ile elektronik posta, mektup veya sair vasıtalar aracılığı ile tarafımızla iletişime geçtiğinizde elde edilen kişisel verileriniz,
  • Kredi kartı ve banka kartı bilgileriniz, şube kodu, hesap numara ve sair banka bilgileriniz,
  • Satış kanallarındaki talep ve işlem bilgileriniz gibi satış aracılığı ile elde edilen verileriniz,
  • Katma değerli servisleri kullanım miktarınız, sağladığınız içerik ve kişisel bilgiler ve sair kayıtlarınız gibi kullanım detaylarınızı içeren kişisel verileriniz,
  • Vodafone internet sitelerindeki ve mobil uygulamalarındaki davranış bilgileriniz ile Trafik verilerinizden üretilen kullanım verileriniz, sağladığınız içerik ve kişisel bilgiler ile belirli ürün ve hizmetlerimizi kullanımınıza ilişkin tercihleriniz,
  • Mobil cihazınızdan ve 3. kişilerden temin edilen ve şebekemiz aracılığıyla gönderdiğiniz veya aldığınız mesajların ve aramaların tarihi, saati ve arama süresi ve bu iletişimin gerçekleştiği zamandaki tahmini konum verileriniz,
  • İlgili Vodafone mobil uygulamalarının cihazınızdan toplayabileceği cihaz, şebeke, ağ, uygulama, konum ve kullanım bilgileri (bilgileriniz Vodafone aboneliği ile ilişkilendirilememekte ise, bu kapsamındaki kişisel verileriniz, ek izin alınmadığı sürece yalnızca anılan mobil uygulama ile amaçlanan hizmetin verilebilmesi için işlenebilecektir),
  • İnternet ortamında yapılan her türlü erişime ilişkin olarak sisteme bağlantı tarih ve saat bilgisi, sistemden çıkış tarih ve saat bilgisi, kaynak ve hedef nokta bilgileri, ilgili konum bilgileri vb. gibi trafik verileriniz,
  • Vodafone Ödeme Hizmetleri’nden yararlanıyor olmanız halinde ödeme verileriniz ve sair kayıtlarınız,
  • Vodafone’a iş başvurusunda bulunmanız halinde bu hususta temin edilen özgeçmiş dâhil sair kişisel verileriniz ile Vodafone çalışanı ya da ilişkili çalışan olmanız halinde hizmet akdiniz ve işe yatkınlığınız ile ilgili her türlü kişisel verileriniz.

Ayrıca, belirli bir Vodafone hizmetini ya da ürününü satın aldığınızda ya da satın alma niyetiyle kaydolduğunuzda, Vodafone ile ilişkili haber bültenlerine, bildirimlere ve diğer hizmetlere abone olduğunuzda, bir ürün ya da hizmet ile ilgili olarak bize soru sormanız veya şikâyet bildirmeniz halinde, yarışmaya, ödüllü çekilişlere ya da anketlere katılmanız halinde, şebekemizi ya da diğer Vodafone ürün ve hizmetlerini kullanmanız halinde, internet sitemizi ya da diğer Vodafone Grup internet sayfalarını ziyaret etmeniz ya da bu sitelerde gezmeniz halinde de kişisel verileriniz işlenebilecektir.

Mobil Uygulamalar Gizlilik Politikası

Vodafone Mobil Uygulamalarının cihazınıza kurulumu esnasında, veri toplama/işleme izni vermeniz halinde aşağıda belirtilen veriler uygulama aracılığıyla toplanabilecek ve bu politikada belirtilen amaçlarla işlenebilecektir.

Mobil Uygulamadan Toplanan Veriler

Aşağıdaki veriler yalnızca izin vermeniz halinde ve uygulamanın cihazınızda kurulu olduğu süre boyunca toplanacaktır.

Cihaz tipi, modeli, işletim sistemi ismi, versiyon, IMEI numarası, operatör ismi, ağ bağlantı çeşidi, IMSI, GSM numarası, kablosuz ve/veya mobil ağ kalitesi ile ilgili çeşitli performans parametreleri ,GPS sinyali ve Google Konum servislerinden elde edilen konum verisi,tarih, saat, isim ve cihaz etkinliklerinin kullanım bilgisi, cihaza yüklenmiş uygulamaların bilgisi.

Uygulamanın Ayarlar menüsünden, uygulama özelinde veri toplama/işleme izninizi geri alabilirsiniz. İzninizi geri aldığınızda artık kişisel verileriniz bu metinde belirtilen kapsamda toplanmayacaktır. Ancak Kullanım Koşullarında belirtilen uygulamanın temel amaçlarını gerçekleştirmek için toplanması ve işlenmesi gerekli olan kişisel verileriniz toplanmaya ve işlenmeye devam edecektir. İzninizi geri almanız halinde de uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Şayet Vodafone abonesi iseniz ve genel veri işleme iznini iptal etmek istiyorsanız, 0542 542 00 00 numarasını arayarak Vodafone Müşteri Hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz;

  • Ürün ve hizmetlerimizden yararlanmanız halinde söz konusu işlemi gerçekleştirmek ve siparişin ilerlemesinden sizleri haberdar edebilme,
  • Sizi yeni ürün ve hizmetlerimizden haberdar edebilme ve size en uygun ürün ve hizmeti sağlayabilme,
  • Ürün ve hizmetlerimizi kullanış şeklinizden yola çıkarak size teklif sunma ve promosyonlar hakkında bilgi verme,
  • Ürün ve hizmetlerimizi geliştirme amacıyla analiz yapma,
  • Çalışanlarımızı eğitme ve geliştirme,
  • Ürün ve hizmetlerimizi kullanmanız karşılığında faturalandırma yapma,
  • Kimliğinizi teyit etme,
  • Acil yardım çağrısı halinde ilgili mevzuata uygun olarak yerinizi tespit etme ve yetkili mercilerle paylaşma,
  • İlgili ürün ve hizmetlerimize başvurularınızda gerekmesi halinde kredi notu kontrolü ve kredi raporlaması işlemlerini gerçekleştirme,
  • Şebeke, ürün ya da hizmetlerimize ilişkin her türlü soru ve şikâyetinize cevap verebilme,
  • Şebekelerimizin veri güvenliği kapsamında tüm gerekli teknik ve idari tedbirleri alma,
  • Size sunduğumuz ürün ve hizmetlerin ve şebekemizin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla şebeke, ürün ve hizmetlerimizi kullanımınızı analiz etme,
  • Ürün ve hizmetlerimizin ve şebekemizin kullanımında suiistimalleri önlemek ve tespit etme,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, resmi mercilerin talep ve denetimleri doğrultusunda gerekli bilgilerin temini,
  • İlgili mevzuat gereği saklanması gereken aboneliğinize ilişkin bilgileri muhafaza etme,
  • İlgili iş ortaklarımız ve sair üçüncü kişilerle sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerle ilgili finansal mutabakat sağlanması,
  • Bilgilerinizin tutarlılığının kontrolünün sağlanması,
  • Müşteri memnuniyetinin ölçülmesi,
  • Ödül ve çekiliş yapılması,
  • Müşteri hizmetleri operasyonlarının yürütülmesi

dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın, telekomünikasyon hizmetlerinin verilmesi, servislerin yönetimi, trafik yönetimi, ürün ve servislerin analizi, kampanya, tarife, ürün, strateji belirleme ve ölçme gibi pazarlama aktiviteleri ve iletişimi, müşteri hizmetleri ve memnuniyeti, finansal raporlama ve analiz, kanuni takip, servis optimizasyonu ve benzeri amaçlarla işlenebilecektir.

Ayrıca kişisel verileriniz, 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu düzenlemeleri ve sair mevzuat hükümleri çerçevesinde işlenebilecek olup, Vodafone’a ait fiziki arşivler ve bilişim sistemlerine nakledilerek, hem dijital ortamda hem de fiziki ortamda muhafaza altında tutulabilecektir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel verileriniz, KVKK ve sair mevzuat kapsamında ve yukarıda yer verilen amaçlarla:

  • Vodafone grup şirketleri,
  • Sipariş ettiğiniz veya kullandığınız ürün ve hizmetlerin ulaştırılması amacıyla ilişkili olarak iş ortaklıkları,
  • Vodafone nam ve hesabına sizlere verilebilecek hizmetleri yerine getirmek için faaliyette bulunan şirketler,
  • Kredi referans şirketi, icra ve sair yollarla alacak takibini teminen ilgili kurum ve kuruluşlar,
  • Acil yardım çağrısı halinde ilgili mevzuata uygun olarak yerinizi tespit etme ve yetkili merciler,
  • Yetki vermiş olduğunuz temsilcileriniz,
  • Avukatlar, vergi danışmanları ve denetimciler de dâhil olmak üzere danışmanlık aldığımız üçüncü kişiler,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, resmi merciler,

dâhil, telekomünikasyon hizmet ve faaliyetimizi yukarıda belirtilen amaçlarla geliştirmek ve yürütmek üzere işbirliği yaptığımız iş ortaklarımız ve diğer üçüncü kişiler ile paylaşılabilecektir.

Çerez Politikası

Çerez Tipi Çerez Kullanım Amacı
utag_main Web sitesi tarafından hangi üçüncü taraf kodunun gerekli olduğu konusunda algoritma içeren kod yönetim platformudur. Bu çerez müşteri datasını tutmaz ve müşteri deneyimini direk olarak etkilemez.
uid
cid
Adform hedef kitle oluşturma ve yeniden hedefleme amaçlı kullanımı sağlar. Adform Sitemiz üzerinden toplandığı verileri kendi verileriyle eşleştirebilir ve elde ettiği kişisel verileri kendi gizlilik politikalarına göre işleyebilir.
AMCVS_ Adobe Marketing Cloud'un sağladığı müşteri kodu size daha kişiselleştirilmiş ve sizinle daha ilgili içerikler sunmamızı sağlar.
NID
1P_JAR
Google reklam hizmetleri hedef kitle oluşturma ve yeniden hedefleme, kitle analizi amaçlı kullanım sağlar. Google sitemiz üzerinden topladığı verileri kendi verileriyle eşleştirebilir ve elde ettiği kişisel verileri kendi gizlilik politikalarına göre işleyebilir. Google Gizlilik Politikası için https://www.google.com/policies/privacy/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
RT Soasta, performans ölçümleme ve erişilebilirlik hizmeti sunarak deneyiminizi iyileştirmemizi sağlar.
contract_end_date
current_consumption
customer_addon_package
customer_data_left
customer_device
customer_invoice_amount
customer_package
customer_tariff
customer_voice_left
last_login_date
marketing_id
subscription_type
visitor_type_1
Online Self servis platformumuzda bulunan çerezler sizi daha iyi tanıyıp kişiselleştirilmiş kampanyalar sunmamızı sağlayarak deneyiminizi iyileştirir.
cvm_blacklist
cvm_camp_refesu
cvm_camp_sms
cvm_cluster_true
cvm_greylist
cvm_optin_flag
cvm_statu
CVM çerezleri size daha uygun kampanyalar sunmamızı sağlar.
fr Facebook hedef kitle oluşturma reklam ve hedefleme teknolojileri amacıyla kullanılmaktadır(.Örneğin Facebook Customer Audience, Facebook WSCA). Facebook sitemiz üzerinden toplandığı verileri kendi verileriyle eşleştirebilir ve elde ettiği kişisel verileri kendi gizlilik politikalarına göre işleyebilir (Facebook Gizlilik Politikası için https://www.facebook.com/privacy/explanation adresini ziyaret edebilirsiniz.
mbox
s_cc
s_fid
s_getNewRepeat
s_lv
s_nr
s_ppv
s_ppvl
s_sq
s_vi
s_vi_gkix24x7Ekxxx7Ekd
s_vi_knhgkizxxen
s_vnum
Adobe analytics size daha kişiselleştirilmiş hizmet sunmamızı ve web sitemizdeki trafiği ölçümleyip analiz etmemizi sağlamaktadır.
source_id Ziyaretçinin vodafone.com.tr'ye hangi trafik kaynağından yönlendiği bilgisini tutmamızı sağlamaktadır.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar ve telekomünikasyon ve sair hizmetlerimizin belirlenen yasal çerçevede verilebilmesi ve bu kapsamda Vodafone’un akdi ve kanuni yükümlülüklerini tam ve gereği gibi ifa edebilmesi amacı ile toplanır.

Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Haklarınız

İşlenen kişisel verilerinizle ilgili mevzuat uyarınca; kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesine ve/veya kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

KVKK kapsamındaki taleplerinizi ve kişisel verilerinizle ilgili her türlü sorunuzu, * linkteki KVKK İlgili Kişi Talep Formu’nu doldurarak; Maslak Mah. Büyükdere Cad. No:251 Vodafone Plaza Maslak Sarıyer / İstanbul adresine (Noter kanalı vb. yollarla) gönderebilir ya da ilgili formu vodafone@hs02.kep.tr adresine elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.

* Vodafone, Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi ve Türkiye’de mukim grup şirketlerini ifade eder.

main_icn_24_7_support 360-view 4g main_icn_Accessories main_icn_Apps arrow-right market_icn_Battery bill-or-report-mid block blog-hi-dark broadband-device-hi-dark broadband-mid broadband-device business calendar market_icn_Minutes main_icn_Camera main_icn_Chat cherries-points main_icn_Chevron_down main_icn_Chevron_left main_icn_Chevron_right main_icn_Chevron_up clock-hi-dark main_icn_Clock_or_Timed main_icn_Close main_icn_Community_or_Foundation converged-proposition customer-care dashboard-hi main_icn_Dashboard market_icn_Data_Sharing market_icn_Deals main_icn_Delete delivery main_icn_Dislike main_icn_Download main_icn_Edit entertainment-hi-dark error-circle error-simple main_icn_Social_Facebook main_icn_Filter main_icn_Filter social-google-plus help-hi_1 help home-02-hi infographic-hi-dark country-or-international-hi-dark main_icn_Like market_icn_LinkedIn location-hi main_icn_Location mail-new market_icn_Screen_size main_icn_Menu market_icn_SMS mobile-broadband mobile-hi-dark main_icn_Mobile my-vodafone-mid main_icn_My_Vodafone network-signal-hi-dark network-signal-hi network-signal-mid main_icn_Network_signal offer-badge-percent market_icn_Offer_badge main_icn_Pause payg-hi-dark payg-hi main_icn_PAYG social-paypal main_icn_Photos pie-chart play-hi-dark main_icn_Play_circle main_icn_Play_arrow main_icn_Add_or_Plus main_icn_Privacy 0_rating 5_rating main_icn_Ratings record-hi-dark refresh main_icn_Bill_or_Report main_icn_Reports return-product roaming-hi-dark roaming-mid main_icn_Roaming search-hi-dark main_icn_Search security-hi-dark security-hi security-mid main_icn_Security settings-hi-dark settings-hi share shopping-trolley shopping sim-mid main_icn_SIM market_icn_SIM_Swap social-facebook social-google-plus social-linkedin social-twitter social-youtube main_icn_Student tail [Converted] main_icn_Text thumbs-hi-dark main_icn_Tick_simple top-up-hi-dark top-up-hi main_icn_Top_up tv-hi-dark main_icn_TV main_icn_Social_Twitter users main_icn_Viewed market_icn_Vodafone_store voice-of-vodafone-alerts warning-hi-dark warning weight market_icn_Multinational social-youtube Red 45g ekpaket main_icn_Add_or_Plus freezone