JBL'in Önerdiği En İyi Oyuncu Kulaklıkları

04 Ocak 2023

JBL'in Önerdiği En İyi Oyuncu Kulaklıkları

Oyuncu kulaklıkları, keyifli bir oyun deneyiminin en önemli unsurlarından biri. Gamer kulaklık olarak da karşılık bulan kulaklıklar, oyunun merkezinde olduğunuz hissini yaratıyor. En iyi gamer kulaklık modellerikonforlu kullanıma imkan veriyor. Gelişmiş teknik özelliklerle desteklenen oyuncu kulaklıkları için Vodafone Online Mağaza üzerinden inceleme yapabilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız JBL gaming kulaklık önerileri!

 

JBL’den Gaming Kulaklık Önerileri

 

Gamer kulaklık modelleri; oyun severlerin, oyun sırasında en iyi deneyimi yaşaması için özel olarak tasarlanıyor. Ses ve bas performansları ile öne çıkan oyuncu kulaklıkları, farklı modellerle sunuluyor. En iyi oyun deneyimi için seçtiğimiz JBL gamer kulaklıkları sizin için listeliyoruz.

 

  • JBL Quantum 200 Gaming Kulaklik

En iyi gamer kulaklık modelleri arasında yer alan JBL Quantum 200 gaming kulaklık, kulağı çerçeveleyen tasarımı ile konfor sunuyor. JBL Quantum 200, Windows ve çoklu platformlarla uyumlu. Kablolu kullanıma imkan veren kulaklığın; sesi kontrol edebilen uzaktan kumandası ve dönebilen bir mikrofonu bulunuyor. Quantum 200 gaming kulaklığın ayrıca; ayarlanabilir kafa bandı, dönebilen kulaklıkları, hafızalı kulak yastığı ve kafa bandı yastığı var. Ses özellikleri ile öne çıkan kulaklığın; stereo ses çıkışı mevcut. 50 mm çapındaki neodimyum sürücülü kulaklık, pasif gürültü önleme özelliğine sahip. Uzaktan kumandalı olması, kullanıcının oyun keyfini bölmüyor. Ayrıca oyuncu yerinden hiç kalkmadan dönebilen mikrofonun keyfini çıkarıyor.

 

jbl_quantum-200

 

  • JBL Quantum ONE Gaming Kulaklık

JBL Quantum Surround özelliği ile profesyonel düzeyde ses sunan JBL Quantum ONE gaming kulaklık, oyunu sizin avantajınıza çeviriyor. DTS Headphone X 2.0 ile desteklenen oyuncu kulaklığı modelinde kafa izleme sensörü bulunuyor. JBL Quantum Sphere 360 ses özelliği, 3D ses imkanı sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü ses özelliği ile dikkat çeken model, 50 mm’lik neodimyum sürücü ile tasarlanıyor. Gamer kulaklık, stereo ses çıkışı, aktif gürültü önleme gibi ses özellikleri ile oyuncular tarafından tercih ediliyor. Gelişmiş ses teknolojisine sahip olması, oyun keyfini artırıyor ve gerçeklik duygusunu da güçlendiriyor.

 

  • JBL Quantum 50 Kulaklık

Kulak içi kulaklıklar, oyun sırasında çok tercih edilen modeller arasında değil. Ancak JBL, JBL Quantum 50 kulaklık ile bu gidişe dur diyor. 8.6 mm’lik geniş çapı ile dikkat çeken bu kulak içi oyuncu kulaklığı, kulakta kendini belli ediyor. Büyük hoparlörleri ile yüksek ses kalitesi sunan gamer kulaklık, konforlu kullanıma imkan veriyor. JBL Quantum 50’nin örme kablosu mevcut ve kabloda da kontrol ünitesi bulunuyor. JBL Quantum 50 gamer kulaklık tablet ve telefondan oyun oynamak için ideal bir kullanım sunuyor. Kulak içi kulaklığın oyun amaçlı da kullanılmasına imkan veren özel teknolojisi ile oyuncuya konfor sunuyor.

 

JBL Quantum 50

 

  • JBL Quantum 300 Gaming Kulaklık

Gerçekçi bir ses deneyimi için, JBL Quantum 300 gaming kulaklık yüksek performans vadediyor. 50’lik neodimyum sürücüler ile desteklenen model, oyun sırasındaki rekabette avantaj sağlıyor. JBL Quantum Surround ses özelliklerine sahip olan kablolu oyuncu kulaklığı, ayarlanabilir kafa bandı ve kafa bandı yastığına sahip. Kulaklıkta boom ve dönebilen mikrofon bulunuyor. Uzaktan kumandaya da sahip olan model, stereo ses çıkışına sahip. 7.1 sanal çevresel ses özelliği mevcut olan gamer kulaklık modelinde hassasiyet 100 dB.  Tüm bu özellikler, oyun esnasında ana odaklanmayı mümkün kılıyor. Konfor odaklı detaylar, oyunda kalma süresini artırıyor.

 

jbl_quantum_300

 

  • JBL Quantum 600 Gaming Kulaklık

Kablosuz gamer kulaklık modelleri arasında öne çıkan JBL Quantum 600 gaming kulaklık, performansı ile oyun severlerin favorileri arasında. Discord sertifikasına sahip kulaklık, DTS Headphone: X 2.0 ile destekleniyor. JBL Quantum 600 oyuncu kulaklığı özellikleri arasında; Windows Sonic, JBL Quantum Surround ve bluetooth öne çıkıyor. JBL kablosuz oyuncu kulaklık, 14 saat kesintisiz bağlantı sunuyor. 14 saat kesintisiz bağlantı ile oyuncunun süreçteki etkinliği artıyor. Quantum 600’ün ses özellikleri arasında; 7.1 DTS Headphone:X, 100 dB hassasiyet ve stereo ses çıkışı bulunuyor. RGB aydınlatmaya sahip kulaklıkta, mikrofon ve uzaktan kumanda da yer alıyor.

 

jbl_quantum-600

 

Vodafone Online Mağaza üzerinden, çok sayıda farklı oyun aksesuarına ulaşabilirsiniz. Gaming/hobi kategorisinde bulabileceğiniz oyuncu kulaklıklarını, ihtiyacınıza göre değerlendirebilirsiniz. Faturanıza ek 12 ay taksitle sahip olabileceğiniz bu kulaklıklar ile oyun keyfinizi artırmanız mümkün!

 

Son teknoloji tüm oyuncu kulaklıkları, faturaya ek ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

Hemen İncele!