En Popüler JBL Kulaklık Modelleri

15 Aralık 2023

En Popüler JBL Kulaklık Modelleri

Son yıllarda oldukça trend olan kablosuz kulaklıklar, kullanım kolaylığı sağlıyor. Bluetooth kulaklıklar söz konusu olduğunda birçok alternatif bulmak mümkün. Ancak bu noktada “ En iyi kablosuz kulaklık hangisi?” sorusu akla geliyor. Ses ekipmanları üreten markalar arasında JBL, geliştirdiği teknolojilerle öne çıkıyor. Peki, JBL bluetooth kulaklıklar nasıl?

 

JBL bluetooth kulaklık modelleri farklı beklentileri karşılayacak şekilde üretilyior. Bu da ürün skalasının geniş olmasını sağlıyor. Marka; kablosuz kulaklıklar, kulak üstü bluetooth kulaklıklar, kulak içi kulaklıklar ve gürültü önleyici kulaklıklar gibi farklı teknolojiler sunuyor. Peki,  hangi JBL kablosuz kulaklık modelleri daha iyi? Aslında bu sorunun yanıtı, sizin tam olarak neye ihtiyacınızın olduğu ile ilişkili. Diğer yandan JBL bluetooth kulaklık tavsiyesi arayışında sizin için hazırladığımız ürünlere göz atabilirsiniz. İşte severek kullanacağınızı düşündüğümüz JBL kablosuz kulaklıklar!

 

JBL Bluetooth Kulaklık Modelleri

 

En çok tercih edilen JBL kulaklık bluetooth modelleri arasından sizin için seçim yaptık. JBL kablosuz kulaklık modellerinden en çok tercih edilen 5 tanesini listeliyoruz.

 

JBL Wave 100

 

Stereo ses çıkışı olan JBL Wave 100 kulaklık, tam kablosuz yapıda. 120 dakika şarj süresi olan ürün, 5 saat kullanım sunuyor ancak kutusuyla beraber 15 saatlik ek kullanımla tek şarjda toplam 20 saate kadar kullanılabiliyor. Düşük frekansta 20 Hz ve yüksek frekansta ise 20 kHz ile karşımıza çıkıyor. 11 gram ağırlığı olan ürünün krem ve siyah renk seçenekleri var. Cihazda bluetooth ve mikrofon özelliği sunuluyor. Üç boyda kulaklık ucu sunması ile her kullanıcının beklentisini karşılıyor. Avuç içinde taşınabilir boyutta olması öne çıkan özelliklerinden biri. Tuşlu olması da manuel kullanım tercih edenler için güzel bir opsiyon sunuyor.

 

JBL Tune 225TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

 

JBL T225 TWS kablosuz kulaklık, markanın çok tercih edilen ürünlerinden biri. Sürücü boyutu 12mm olan cihaz, dinamik sürücü ile çalışıyor. Frekans tepkisi aralığı 20Hz - 20kHz şeklinde. Mikrofon hassasiyeti ise -30dBV 1kHz / Pa olarak ifade ediliyor. Şarj süresi 2 saattir ve 25 saate kadar müzik çalma süresi var. JBL TUNE 225TWS kablosuz kulaklığın toplam ağırlığı ise 57 gram. Kolay bağlanma özelliği, kullanıcıya büyük konfor sağlıyor. Ayrıca kulak içinde rahatsızlık vermeyen konforlu bir tasarımı var. Cihazın siyah, beyaz, mavi, gri, rose pembe ve altın renklerinin yanı sıra, aşağıdaki gibi şeffaf kutulu ghost (hayalet) siyah ve ghost turuncu renkleri de bulunuyor.

 

JBL Tune 510BT Multi Connect Wireless Kulaklık

 

JBL T510 BT, markanın çok tercih edilen kulaklık modellerinden biri. Bluetooth sürümü V 5.0. olan cihaz, 40 saat maksimum müzik çalma süresine sahip. 103,5 (dB) sürücü hassasiyeti olan ürün, 160 gram ağırlığa sahip. Çoklu bağlantı özelliği ise kullanıcı için büyük konfor. Bu özellik, birden çok cihaza aynı anda kolayca bağlanma imkanı sunuyor. Örneğin tabletten müzik dinlerken telefon çaldığında konuşmaya geçip, daha sonra müzik dinlemeye devam edebiliyorsunuz. Öne çıkan bir başka özelliği ise 5 dakika şarj ile, 2 saatlik kullanım imkanı sunması. Bu sayede, aceleniz var ve evden çıkmak üzere olsanız bile sadece 5 dakika şarj ederek müzik dinleme keyfinizi 2 saat uzatabilirsiniz. Kulaklığın uçuk pembe, mavi, siyah ve beyaz olmak üzere 4 rengi bulunuyor.

 

JBL Tune 600BTNC Kulaklık

 

Bağlantı tipi kablosuz olan JBL TUNE600BTNC, bluetooth özelliğine sahip. NFC özelliği olmayan kulaklığın kullanım süresi 22 saat.  Ayarlanabilir kafa bandı ile konfor sunuyor. Beyaz, mavi, pembe ve siyah renk seçenekleri ile geniş bir yelpaze sunuyor. Cihaz, aktif gürültü engelleme performansı ile öne çıkıyor. Kulaklıkların yapıları döndürülebilir şekilde tasarlandığı için istediğiniz şekilde katlayarak yer kazanabilir, aynı zamanda da çantanızda ya da boynunuzda taşıyabilirsiniz. Kafa bandındaki yumuşak doku ve cihazın çok hafif olması da uzun süreli kullanıma rağmen konforu sürekli kılıyor. Kablolu kullanım opsiyonu da sunması, pil ömrünü uzatmak için önemli.

 

JBL Tune 130NC Kulaklık

 

JBL’in gerçek kablosuz (true wireless) kulaklık modelleri arasında bulunan JBL Tune 130 NC kulaklık, stereo ses çıkışına sahip ve 103 dB hassasiyetinde olmasıyla mükemmel ses deneyimi vadediyor. Ayrıca JBL kulak içi bluetooth kulaklık 40 saat (10 saat kulaklıklarda+30 saat şarj kutusunda) kullanım süresi ile ideal bir performans sunuyor. Sadece 10 dakika şarj ederek 2 satlik kullanım sunması da öne çıkan özelliklerinden biri. Gürültü engelleme teknolojine sahip olan kablosuz kulaklık, suya ve tere karşı da dayanıklı olması özelliği ile spor aktiviteleriniz sırasında tercih edilebilecek bir model. JBL Tune130NC TWS’nin sesi ve özellikleri, “My JBL Headphones” ücretsiz uygulaması ile kolayca kişiselleştirilebilir. EQ ayarlarını değiştirin, tercih ettiğiniz Voice Assistant'ı ayarlayın kendi özel ayarlarınızla müziğinizi keyfini çıkartın.

 

JBL bluetooth kulaklık modelleri, yüksek kalitede ses deneyimi sunuyor. Beklentinize uygun JBL bluetooth kulaklık ile uzun saatler kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. JBL kablosuz kulaklık müzik dinlemenin yanı sıra telefon konuşmaları ve online görüşmeler de konforlu şekildef gerçekleştirilebiliyor. JBL kulaklık bluetooth, uzun süreli kullanılması ile de birçok kişinin ilk tercihi arasında yer alıyor.

 

Popüler JBL Bluetooth kulaklık modelleri ve daha fazlasını Vodafone tarifenize ek 12 ayda ödeme kolaylığıyla satın alabileceğinizi biliyor musunuz? Cihazları incelemek için hemen vodafone.com.tr/aksesuarları ziyaret edin.

 

Müzik severlerin aradığı tüm kulaklık aksesuarları, faturaya ek ödeme kolaylığıyla Vodafone'da!

Tüm aksesuarları gör