Asker Hattı Numara Ekleme Çıkarma

02 Ocak 2024

Asker Hattı Numara Ekleme Çıkarma

Askerlik görevi sırasında kişiler, normal yaşantılarından ve sevdiklerinden ayrı kalıyor. Bu ayrılığı bir nebze olsun giderebilmek için ise asker hatlarından yararlanılıyor. Vodafone Mağazaları ve birliklerde konumlanan satış noktalardan, asker hattı kullanımı için talepte bulunabilirsiniz. Böylece belirleyeceğiniz 7 numara ile konuşmak ve mesajlaşmak için Askerfon’dan yararlanabilirsiniz.

 

Asker hattı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirlediği ön şartlar dikkate alınarak hazırlanıyor. Bu şartlara tam uyumluluk gösteren tarifeler sayesinde, er ve erbaşlar sevdikleri ile haberleşebiliyor. Bu yazımızda; kullanımı oldukça pratik olan asker hattına, numara ekleme ve çıkarma işlemi nasıl yapılıyor sorusuna odaklanıyoruz.

 

Askerfone Numara Ekleme Yöntemleri

 

Askerfone tarifeleri, er ve erbaşlara avantajlı kullanım imkanı sunuyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirlediği tüm kriterlere uyulan bu paketlerde, kişilerin farklı ihtiyaçları göz önünde bulunduruluyor. Üç ana paket olmak üzere, toplamda askerlerin kullanımı için hazırlanmış beş paket mevcut. Asker hattı numara ekleme işlemini gerçekleştirmek oldukça pratik. Asker hattına geçmek için aranan tek şart, askerlik vazifesini aktif olarak gerçekleştiriyor olmak. Askerlik yaparken, Askerfone tarifeleri arasından dilediğinizi seçebilir ve mevcut paketinizin size sunduğu tüm avantajlardan kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Askerfone numara ekleme için yapmanız gereken işlemler aşağıdaki gibidir;

 

  • Askerfone tarifelerinden yararlanmak için, hattınıza numara tanımlamanız gerekiyor.

 

  • Askeri hat için numara ekleme ve çıkarma gibi işlemler mesaj yoluyla kısa süre içerisinde yapılabiliyor. Bunun için, sabit hat veya GSM numarasını, 7000’e mesaj göndermek yeterli oluyor. Bu işlemi yaparken, sabit hat veya GSM numarası önüne 0 koymamaya dikkat etmelisiniz. Yapmak istediğiniz işlemi yazarak, mesaja numaranızı ekleyebilir ve kısa süre içerisinde işleminizin geri dönüşünü alabilirsiniz. Örneğin, numara eklemek için, ‘’ASKER EKLE GSM NO/SABİT NO’’ yazıp, 7000’e mesaj göndererek, pratik şekilde asker hattına numaranızı ekleyebilirsiniz. Bu yöntemi asker hattı numara çıkarma ve mevcut asker numaralarını sorgulamak için de uygulayabilirsiniz.

 

  • Bu işlemler sonrasında Askerfone paketlerini yüklemek için, Vodafone mağazalarından, Vodafone resmi sitesinden veya Vodafone Yanımda uygulamasından yararlanabilirsiniz.

 

  • Askerliğiniz sona erdiğinde, Askerfone tarifesinden yine kolaylıkla çıkabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için Vodafone mağazalarından yardım alabilirsiniz. Yine Vodafone satış noktaları aracılığıyla aynı gün içerisinde, tarife değişikliği yaparak sevdikleriniz ile iletişime devam edebilirsiniz.

 

Askerfone Kullanım Avantajları

 

Askerfone tarifeleri, askerlik görevini yerine getiren kişileri için özel olarak hazırlanıyor. Askerlik görevinin esasları ve gereklilikleri göz önünde bulundurularak oluşturulan bu tarifeler, pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. Askerler; Askerfone tarifelerinin sunduğu tüm imkanlardan 28 gün boyunca yararlanılabiliyor. Askerfone tarifelerini inceleyerek, hangi paketin sizin için ideal özellikler taşıdığını kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Asker Süper Kolay Paketi tercih ederek, sunulan hizmetlerin ve avantajların yanı sıra Vodafone'lularla sınırsız konuşma hakkı da kazanabilirsiniz. Vodafone’un sunduğu asker hattı ile askerliğiniz boyunca kaliteli ve kesintisiz bir iletişim mümkün!

 

 

numara taşıma yeni hat