Asker Hattı Nereden ve Nasıl Alınır?

02 Ağustos 2023

Asker Hattı Nereden ve Nasıl Alınır?

Asker hattı, askerlik görevini yerine getiren er ve erbaşların vazifeleri boyunca sevdikleri ile iletişim kurmalarına imkan veriyor. Vodafone'un sunduğu Askerfone tarifeleri, farklı paket alternatiflerinden oluşuyor. Vodafone Askerfone tarifelerinin sunduğu avantajlar, seçilen pakete göre değişkenlik gösteriyor. Sevdiklerinizle, askerlik süresince doya doya mesajlaşmak için farklı, uzun telefon konuşmaları yapabilmek için farklı paketten yararlanabilirsiniz. Bu durum “Askeri hat nasıl alınır?”, sorusunu akla getiriyor. Asker hattı almak için, gereken tek şart askerliğinizin aktif olması. Bu şartı yerine getiren kişiler, Askeri birlik veya Vodafone mağazaları aracılığı ile kolaylıkla Askerfone’lu olabiliyor. Asker hattı nereden alınır veya nasıl alınır merak edenleri için, işte yanıtları…

 

Asker Hattı Almak İçin Gerekenler

 

Asker hattı, er ve erbaşlara sunulan özel bir telekomünikasyon hizmeti. Askerliği aktif olan herkesin yararlanabileceği bu hizmet, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirlediği ön şartlara uygun olacak şekilde hazırlanıyor. Vodafone Askerfone tarifeleri sayesinde, görev yapan tüm askerler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirlediği şartlar dahilinde, sevdikleri ile iletişim kurabiliyor. Asker hattı sahibi olmak için, Askeri birlik satış noktaları veya Vodafone satış mağazalarından hizmet alabilirsiniz. Bu süreçte, Vodafone faturasız Askerfone Kolay Paketleri’nden birine geçiş yapabilirsiniz. Vodafone faturasız hat abonesi iseniz, pratik şekilde Askerfone Kolay tarifeli olabilirsiniz.Asker hattı nasıl alınır?” sorusunun cevabını ise aşağıdaki gibi listelemek mümkün.

 

  1. Asker hattı almak için yapılan işlemlerde, evrak kontrolüne gereklilik duyulmuyor. Asker hattına geçiş yapmak için, askerliğinizin aktif olması yeterli.
  2. Askeri hat alabilmek için, Askeri birliklerde yer alan satış noktalarından veya Vodafone mağazalarından yardım alabilirsiniz.
  3. Alınan hattınıza numara tanımlamak için, pratik mesaj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Başında sıfır olmadan numaranızı yazarak, ‘’Asker ekle veya asker çıkar‘’ gibi ibareleri eklediğiniz mesajı 7000’e göndererek, dilediğiniz işlemleri yerine getirebilirsiniz.
  4. Bu işlemlerin yanı sıra, var olan askeri numarayı sorgulamak için de mesaj üzerinden işlem yapabilirsiniz.
  5. Vodafone asker hattı aldıktan sonra, paket yüklemesini kolaylıkla gerçekleştirmek mümkün. Paket yüklemesi yapmak için, Vodafone mağazalarından, Vodafone Yanımda uygulamasından veya Vodafone.com.tr üzerinden destek alabilirsiniz.
  6. Yapılan işlemler sonucunda, tercih ettiğiniz paketin avantajlarından 28 gün boyunca kesintisiz olarak yararlanabilirsiniz.

 

Askerfone Paketlerinin Sunduğu Avantajlar

 

Vodafone Askerfone paketleri, farklı ihtiyaçlara göre sunuluyor. Paketlerin barındırdığı farklı özellikler, askerlerin, kendilerine en uygun olacak paketi seçmesini kolaylaştırıyor. Kullanıcı memnuniyetini artırıcı bu uygulama aynı zamanda, gelişmiş telekomünikasyon hizmetleri ile birleştiriliyor. Bu sayede kişiler yer ve durum fark etmeksizin, sevdikleri ile iletişimini koruyabiliyor. Vodafone Askerfone paketleri, beş yurt içi ve 2 yurt dışı olmak üzere toplam yedi kişi ile iletişime geçilebilmesini mümkün kılıyor. Önceden belirlenen bu yedi numara sahibi ile hafta içi 08.00 ile 18.00 saatleri dışında kesintisiz şekilde konuşulabiliyor. Seçeceğiniz Vodafone Askerfone tarifesi sayesinde, sevdiklerinizle, ses ve SMS yoluyla iletişim kurabilirsiniz. Tercih edeceğiniz pakete göre, sevdikleriniz ile doya doya mesajlaşabilir veya seslerini duyarak onlarla hasret giderebilirsiniz.

 

numara taşıma yeni hat