Asker Hattı Nedir?

02 Ağustos 2023

Asker Hattı Nedir?

Vatani görevini yerine getirmek için askere giden kişiler, bu görev sırasında sevdiklerinden ayrı kalıyor. Birçok avantajla sunulan asker hatları, askerlerin sevdikleri ile iletişim kurmasını kolaylaştırıyor.

 

Asker hattı, askerlik görevini yapan kişilerin yararlanması için hazırlanan özel bir telekomünikasyon hizmeti. Farklı ihtiyaçlar göz önüne alınarak hazırlanan asker hattı tarifeleri, çeşitlilik sunuyor. Tarifeler arasında sağlanan bu çeşitlilik, askerlik görevini yapan kişilerin farklı beklentilerine karşılık bulabilmesini mümkün kılıyor. Askerler için özel olarak oluşturulan Vodafone Askerfone tarifeleri, kişilere Süper Kolay Paketi, Asker Süper Kolay Paketi ve Asker Hoşgeldin Kolay Paketi olarak üç farklı tarifeden yararlanma olanağı tanıyor.

 

Vodafone Askerfone tarifeleri oluşturulurken, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirlediği ön şartlar baz alınıyor. Askerler için hazırlanan avantajlı tarifelerden yararlanmak için, Vodafone abonesi olmak yeterli. Vodafone Askerfone tarifesinde yer alan paketlerin belli kullanım süreleri bulunuyor. Dolayısıyla bu tarifeyi kullanacak kişilerin, belirlenen süre bittikten sonra kullanıma devam edebilmesi için paket yenilemesi gerekiyor. Vodafone Askerfone tarifeleri içerisinde yer alan paket, farklı avantajlara sahip. Bu yazımızda “Asker hattı nedir?” sorusuna yanıt veriyor ve Vodafone’un askerler için sunduğu cazip seçenekleri sizin için bir araya getiriyoruz.

 

Asker Hattı Nedir ve Nasıl Kullanılır?

 

Askerlik görevini yapan er ve erbaşlar için oluşturulan ve içerisinde farklı avantajları barındıran telefon hatları, asker hattı olarak karşılık buluyor. Vodafone; Askerfone ismi ile kullanıcılara özel bir asker hattı sunuyor. Vodafone tarafından oluşturulan bu telekomünikasyon hizmeti, kişilerin ihtiyaçlarını ideal şekilde karşılayabilmesi için özel olarak hazırlanıyor.

 

Vodafone Askerfone tarifeleri içerisinde yer alan paketler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirttiği özellikler çerçevesinde hazırlanıyor. Askerfone paketleri, farklı avantaj ve ayrıcalıkları beraberinde getiriyor. Vodafone Askerfone tarifelerini kullanmak için birkaç unsuru yerine getirmek gerekiyor. Askerlik görevini yapan kişilerin sevdikleriyle iletişim kurabilmesini sağlayan asker paketini tanımlamak için yapılacaklar aşağıdaki gibi listelenebilir;

 

  • Asker Tarifesi; askeri birlikteki satış noktaları veya Vodafone Satış Noktası aracılığı ile aktive edilebiliyor.
  • İstenen hat veya GSM numarası başında sıfır olmadan 7000’e SMS atılarak, numara eklenebiliyor. Mevcut Askerfone tarifesinden ayrılmak veya numara sorgulama işlemi yapmak için de aynı yolu izlemek yeterli oluyor.

 

Yapılan bu işlemler eşliğinde, sunulan üç farklı paketten sizin için ideal özellikleri taşıyan paketi kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz Vodafone Askerfone tarifesini aktive ettikten sonra, 28 gün boyunca size sunulan özel imkanlardan yararlanabilirsiniz. Vodafone’un sunduğu gelişmiş telekomünikasyon hizmetleri sayesinde, yer ve mekan fark etmeksizin, sevdiklerinizle iletişim kurmanın tadını çıkartabilirsiniz.

 

Vodafone Askerfone ile Askerlerin Yanında!

 

Vodafone Askerfone; askerlerin görev süreleri boyunca sevdikleri ile doya doya iletişim kurmasına olanak tanıyor. Farklı tarife alternatiflerini barındıran Askerfone, pek çok avantajı beraberinde getiriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirttiği unsurları da kapsayan Askerfone tarifeleri, üç farklı paket alternatifi ile sunuluyor.

 

Askerfone tarifesi içerisinde yer alan bu avantajlı paketlerin, farklı özellikleri bulunduğu gibi ortak özellikleri de bulunuyor. Askerfone tarifeleri, 28 günlük kullanım süresi sunuyor. 28 gün boyunca, tercih edilen Askerfone paketinin tüm imkanlarından rahatlıkla yararlanmak mümkün. Vodafone Askerfone Süper Kolay tarifelerinden birini seçerek pratik şekilde Askerfone’lu olabilirsiniz.

 

Vodafone’un sunduğu Asker Hattı ile önceden belirlediğiniz 5 yurt içi ve 2 yurt dışı olmak üzere toplam 7 numara ile iletişime geçebilirsiniz. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirttiği ön şartlar nedeniyle, Vodafone Askerfone tarifelerinden; hafta içi 08.00 ile 18.00 saatleri haricinde yararlanabilirsiniz.

 

numara taşıma yeni hat