Migros’ta 100 Money hediye!

Türkiye’de en sevilen market zincirlerinden biri olan Migros’larda 500 TL ve üzerine harcamalarınızda 100 TL Money fırsatı Red’lilerle buluşuyor. Migros indirim kampanyası ile Red’lilere özel Migros Mağazaları, Migros Sanal Market, Macrocenter Mağazaları ve Macrocenter Uygulaması’nda geçerli 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 100 TL Money fırsatından yararlanabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için Money Üyesi olmanız gerekmektedir.

 

Nasıl Money üyesi olunur?

 

1) Fiziksel Üyelik

 

Fiziksel Money kartını Migros mağazalarında kasalardan 4 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

 

2) Dijital Üyelik:

 

7447’ye KAYIT yazarak ücretsiz SMS göndererek kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra dijital Money kartına sahip olabilirsiniz. Money Pay uygulaması üzerinden cep numaranız ile üyelik oluşturarak Dijital Money kartına ücretsiz sahip olabilirsiniz. Money Pay uygulaması Android veya IOS uygulama mağazalarından kolayca indirilebilirsiniz.

 

Kampanya Kullanımı:

  • Mağazada; kasada görevliye Money Kart numarası ve Vodafone' dan alınan kampanya şifresi söylenir. Kasada ödeme tamamlandıktan sonra Money Puan iki iş günü içinde Money Karta yüklenir.
  • Sanal Market için, Migros Money Pay uygulamasına girilir, Money ikonu ardından '' Profil'' kutucuğuna tıklanır. '' Şifre İle Kampanya Tanımla'' sekmesine tıklanır. Kampanya Kodu çıkan ekrana eklendikten sonra devam butonuna tıklanır. ''Kampanya Kaydedildi'' yazısı görüldükten sonra tekrar ''Profil''e gidilir. ''Katıldığım Kampanyalar'' sekmesine tıklanarak alışveriş için sayfa ''Sanal Market' e yönlenecektir.Kampanyaya katılımı tamamladıktan sonra  uygulamada 500 TL ve üzerinde olacak şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. 100 Money hediyeniz 48 saat içinde yüklenecektir.

Koşulları yerine getirdikten ve alışverişi gerçekleştirdikten sonra hak edilen Money puanlar iki iş gün içerisinde hesabınıza yansıtılacaktır ve kazanılan Money’ler 30 Haziran 2024'e kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Money’ler 30 Haziran 2024 tarihinde silinecektir.