Red'lilere Fun Beach ve Alaçatı Beach Resort'ta %50 İndirim

29 Eylül 2023

Red'lilere Fun Beach ve Alaçatı Beach Resort'ta %50 İndirim

 

Yaz sıcağının bunalttığı şu günlerde, hemen herkes plajlarda denizin tadını çıkarmanın hayalini kuruyor. Keyifli bir kumsalda, sevdikleriniz ile tatil hiç uzak değil. En güzel plajlara avantajlı fiyatlarla gitmek istiyorsanız o da mümkün. Çünkü eğer Red’li iseniz harika beach kampanyaları ile tanışabilirsiniz. En çok tercih edilen tatil rotalarında, deniz ve güneşe doymak için Vodafone Red beach indirimlerine göz atabilirsiniz. Tatil döneminde de Vodafone Red ayrıcalıklarından yararlanabilir, tatilinizi ekonomik hale getirebilirsiniz. Plaj kampanyaları kapsamında bulunan %50 indirim fırsatı yeni gelen Red’lileri kapsıyor. Vodafone Red tarifelerindeki aboneler özel indirim fırsatından faydalanabiliyor. Bir kampanya kodu ile sadece bir kişi %50 indirimden faydalanabilir. Kampanyanın geçerli olduğu plajlar ve giriş avantajları aşağıdaki gibidir:

  • Kairaba Alaçatı Beach Resort & Spa / Alaçatı: 50% indirimli giriş
  • Çeşme Fun Beach: 50% indirimli giriş

 

Red'lilere Fun Beach ve Alaçatı Beach Resort'ta %50 İndirim Nasıl?

İzmir beach kampanyaları birçok insanı sıcak yaz günlerinde mutlu edebilir. Birçok insan tüm kış boyunca, yaz aylarında yapacakları tatili planlıyor. Sabırsızlıkla beklenen tatilin iyi bir deneyim ile sonlanması içinse seyahatin tüm aşamalarının konforlu olması önemli. Bu bağlamda da Vodafone, Red’liler için ayrıcalıklar yaratıyor. Beach kulüpler; denize olan konumları, sundukları hizmet ve sağladıkları olanaklarla tüm gün keyifli vakit geçirmek için ideal bir seçenek. Beach indirimleri sayesinde güzel zaman geçirmenin yanı sıra bütçede farklı planlarınız için de fazladan yer açabilirsiniz. Vodafone Red, sunduğu beach kampanyaları ile abonelerine hem ekonomik hem de eğlenceli bir tatil imkânı sağlıyor. Vodafone Red’in sağladığı plaj indirimleri kampanyası ile İzmir’in tadını çıkarmak ve avantajlardan faydalanmak oldukça kolay.

 

Kampanyadaki Plajlar Nasıl?

İzmir’in en gözde beach clubları arasında yer alan Kairaba Alaçatı Beach ve Fun Beach, eğlence ve denizin tadını çıkarmanız için %50 indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. Beyaz kumlu bir plaja ve Türkiye'nin en iyi rüzgar sörfü sularından bazılarına bakan Kairaba Alaçatı Beach Resort & Spa, egzotik ve nefes kesici bir sahile sahiptir. 43 odalı tatil köyü, ılık, pırıl pırıl Ege gelgitlerinin kucakladığı tertemiz bir kumsalda yer almaktadır. Lüks konaklama ve butik konukseverlik, özel bir deniz kenarı kaçamağı arayan aileler, çiftler ve yalnız gezginler için ideal tatil lokasyonlarındandır. Tesis, iki katlı hafif taş binası ile bir otelden çok yerel bir köy gibi hissettiriyor. Kasabanın büyüleyici caddeleri ve yapıları gibi, Alaçatı sahil beldesi de bakımlı bahçelerle çevrili olup, kıyı şeridinde yürüyüş veya koşu yapan konuklar için büyüleyici bir zemin oluşturmaktadır. Arazi boyunca kıvrılan güzel taş yürüyüş yolları, huzur ve çekicilik katmaktadır. Çarpıcı beyaz kumlar ve turkuaz sular, dünyanın dört bir yanından seçici gezginleri Kairaba Alaçatı Beach Resort & Spa'ya çekiyor. Altınkum bölgesinde yer alan Fun Beach Club, 30 bin metrekarelik bir alan içinde konumlanıyor. Özellikle su sporlarına ilgisi olanların ayrılmak istemeyeceği Fun Beach Club, Red’in ayrıcalıklı dünyasında yerini alıyor. En keyifli tatil lokasyonlarından birisi de Akyaka. Muğla’da yer alan Akyaka Kite Beach, kitesurf severlerin uğrak noktası. Vodafone beach kampanyaları ile bu seçkin plajlardan %50 indirimli yararlanabilirsiniz.

 

Kampanya Koşulları Nelerdir?

Vodafone Red plaj indirimleri kampanyasından faydalanabilmek için bazı koşullar bulunmaktadır. Kampanya koşulları aşağıdaki gibidir:

  • Kampanya 31.08.2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan; RED CLASSIC bağlılık programında yer alan aboneler kampanya süresi boyunca 3 kez, RED PREMIUM bağlılık programında yer alan aboneler kampanya süresi boyunca 6 kez, RED ELITE bağlılık programında yer alan aboneler kampanya süresi boyunca 12 kez faydalanabilirler.
  • Kampanya şifresi, Vodafone Yanımda uygulaması “Seçkin Plajlarda %50 İndirim!’’ kampanya sayfasından “Fırsatı Kullan” butonuna tıklayarak alınabilir. Kampanyadan yararlanmak için şifrelerini alan aboneler şifrelerini ilgili plaj yetkilisine ileterek indirimden faydalanabileceklerdir.
  • Kampanya kapsamında belirtilen mekanların giriş ücreti üzerinden Vodafone tarifelerindeki üyelerine %50 indirim uygulanacaktır.
  • Fun Beach kampanyası sadece nakit ödemelerde geçerlidir.
  • Hafta sonu için rezervasyon yapılması gerekmektedir.
  • Vodafone anlaşmalı plaj noktalarıyla kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya kapsamında hizmeti ifa edecek plajın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki gizlilik politikamıza http://vftr.co/gp adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Kampanyanın geçerli olduğu plajlar; Çeşme Fun Beach: 50% indirimli giriş, Kairaba Alaçatı Beach Resort & Spa: 50% indirimli giriş olarak belirlenmiştir.

 

Red'lilere Fun Beach ve Alaçatı Beach Resort'ta %50 İndirim Kampanyasına Katılım Nasıl Sağlanır?

Vodafone Yanımda üzerinden Fırsatlar Dünyası’nda yer alan kampanya sayfasından “Fırsatı Kullan” butonuna basarak indirim kodu alarak ve yetkiliye ileterek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bunun için Vodafone Yanımda uygulamasını da indirmiş olmak gerekiyor. Vodafone Yanımda uygulamasını Android, iOS uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

 

Fun Beach ve Alaçatı Beach Plaj İndirimleri Nasıl Kullanılıyor?

Vodafone plaj kampanyası fırsatlarından yararlanmak için aktif bir Vodafone Red abonesi olmanız yeterli. Beach indirimlerini kullanmak için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden “Seçkin Plajlarda %50 İndirim!” kampanya sayfasına gitmelisiniz. Burada “Fırsatı Kullan” butonu bulunuyor. Bu butona tıklayarak, abone şifrenizi oluşturabilirsiniz. Kod sayesinde yukarıda belirttiğimiz beach kulüp ücretlerinde %50 indirim sağlayabilirsiniz. Kullandığınız Red tarifesine göre kampanyadan 3 ile 12 kez arasında değişen sayıda yararlanabilirsiniz. Tarifenize göre kaç kere kampanyadan faydalanabileceğinizi öğrenmek için Seçkin Plajlara Girişte %50 İndirim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Nasıl Vodafone Red’li Olunur?

Vodafone Red, Vodafone bireysel faturalı tarifeleri içerisinde 4 GB veya daha fazla internet içeriği olan, bol internetin yanı sıra Netflix, Spotify gibi 4.5 G servislerini ücretsiz sunan, 51 ülkede yurt içindeymiş gibi tarifeniz ile aynen konuşturan, 23 ülkeyi Türkiye’den ücretsiz arama imkânı sunan ve havaalanı ücretsiz hızlı geçiş hizmeti ya da ücretsiz lounge hizmeti gibi fırsatlar sunan tarifelerdir. Vodafone Red’li olmak için; Vodafone şubelerine gidebilir, Vodafone Yanımda uygulamasını kullanabilir ya da Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 542'yi arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

 

Vodafone’de Yeni Gelen Red’lilere Özel Ayrıcalıklar

Vodafone, Red’li müşterilerinin hayatını ekonomik ve sosyal yönden kolaylaştırmaya devam ediyor. Vodafone Red müşterileri, dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıkları ve özel Vodafone Red faydaları ile birçok avantajdan faydalanıyor. Bu süreçte Red’liler, sınırsız tarifelerindebulunan sınırsız uygulamalar sayesinde en popüler uygulamalarda yararlanabiliyor. Red ayrıcalıklarıile avantajlarla dolu dünyasını her geçen gün genişleten Vodafone, müşterilerine eğlence, marka iş birlikleri ve yurtdışı gibi alanlarda faydalar sunmaya devam ediyor. Redli’lere özel ayrıcalıklardan biri de %50 plaj indirimi kampanyası. Seçkin plajlara girişte yararlanabileceğiniz %50 indirim kampanyası ile yazın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

 

Vodafone’da Red Tarifeleri

Vodafone Red tarifeleri, kullanıcılara birçok noktada avantaj sağlıyor. Birbirinden farklı tarifeler ile ayrıcalıklar sizleri bekliyor. Dijital, sosyal medya, hizmet, eğlence, seyahat, akaryakıt, konaklama ya da yeme içme gibi alanlarda Red’liler ve yeni gelen Red’liler kampanyalardan yararlanabiliyor. Plaj indirimi kampanyası da bunlardan biri.