Opet'te Akaryakıt İndirimi Kampanyası

29 Aralık 2023

Opet'te Akaryakıt İndirimi Kampanyası

Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve fark yaratan sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Opet, sektörün büyük oyuncularından biridir. Pazarda büyük rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi 1 milyon metreküpün üzerinde olan Opet, aynı zamanda akaryakıt sektöründe teknolojiyi en iyi kullanan markalar arasında. Müşterilerinin yakıtlarını plakalarından tanıyan Akıllı Dolum Sistemi, araçtan inmeden ödeme yapmayı sağlayan Mobil Ödeme ve müşteriler için kişiselleştirilmiş kampanyalar, konforlu mola ve ihtiyaç alanları sunan sistemi ile çok tercih ediliyor. Opet’ten uygun fiyata akaryakıt almak üzere Opet kampanyası arıyorsanız harika bir haberimiz var: Vodafone Red’e özel Opet Kampanyası. Vodafone’ da Red’e yeni gelen müşteriler için Opet iş birliği ile muhteşem avantajlar söz konusu. Yeni Opet kampanyası ile akaryakıt alışverişinizde çok avantajlı fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Opet kampanya detayları için okumaya devam edin.

 

Opet'te Akaryakıt İndirimi Kampanyası Nedir?

Sadece Red’e yeni gelen müşteriler için geçerli olan akaryakıt kampanyası Opet ve Vodafone iş birliği ile kullanıcılara sunuluyor. Opet’te 500 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde geçerli 100 TL yakıt puan hediye kampanyası bulunuyor. 2023 Kasım ayı ve sonrasında yeni gelen Red’liler Vodafone Yanımda uygulamasının altında yer alan Fırsatlar Dünyası içindeki Opet kampanya sayfasından aldıkları kodu Opet mobil uygulamasına girerek 500 TL akaryakıt alışverişinde geçerli 100 TL yakıt puan hediyesi kazanıyor. Opet yakıt kampanyası bu şekilde kullanılabiliyor.  Kampanya 15 Ocak 2024'e kadar devam edecek.

Kampanyada kazandığınız yakıt puanların yüklenebilmesi için cep telefonunuz ile Opet uygulamasında aktivasyonunun yapmış olmanız gerekmektedir. Aktivasyonu Opet Mobil Uygulamasından ya da  https://opetaktivasyon.paro.com.tr/  linkinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

Opet'te Akaryakıt İndirimi Kampanya Koşulları

Opet akaryakıt ve market alışverişi kampanyasından yararlanabilmek için bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartları sağlayan kullanıcılar kampanyadan faydalanabilir. Söz konusu kampanyanın esasları aşağıda belirtilen şekildedir:

  • Kampanyadan 3 Kasım 2023 itibariyle sadece yeni tesis, numara taşıma ve faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone Red tarifelerine yeni gelen aboneler faydalanabilir.
  • Kampanyadan Yararlanan Tarifeler: Red Sınırsız İletişim 20 GB, Red Sınırsız Video 25 GB, Red Sınırsız Sosyal 30 GB, Red Sınırsız Eğlence 40 GB
  • 3 Kasım 2023 – 15 Ocak 2024 tarihleri arasında Vodafone Red’li aboneler Vodafone Yanımda uygulaması altından Fırsatlar Dünyası altından Opet kampanyasına katılıp kampanya şifrelerini alabilirler.
  • Fırsatlar Dünyası’ndan şifrelerini alan abonelerin, fırsattan faydalanmak için VODAFONE yazıp bir boşluk bırakarak başında sıfır olmadan cep telefonu numaralarını yazıp bir boşluk bırakıp 8 haneli şifreyi yazarak 7276’ya SMS göndermeleri gerekmektedir. Örnek SMS metni: VODAFONE 5420000000 ABCD7890
  • SMS’in içeriğinde belirtilen cep telefonu numarasının SMS’in gönderildiği cep telefonu numarası ile aynı olması gerekmektedir. SMS metninde yazılan cep telefonu ile SMS’in gönderildiği cep telefonu farklı numaralar olduğunda kampanya kullanılamaz.
  • Kampanya katılım şifresini alan ve 15 Ocak 2024 tarihine kadar şifresini 7276’ya SMS gönderen Vodafone Red müşterileri 100 TL değerinde Opet yakıt puan kazanacaktır.
  • Kazanılan 100 TL değerinde Opet yakıt puan müşterilerimizin katılımından sonra cep telefonu numarasına anında yüklenecek ve puan yüklendiğine dair bilgilendirme SMS’i gönderilecektir.
  • Kampanya kapsamında yüklenen yakıt puanların harcanabilmesi için cep telefonunuzun Opet aktivasyonunun yapılmış olması gerekmektedir. Aktivasyonu Opet Mobil Uygulamasından ya da https://opetaktivasyon.paro.com.tr/linkinden gerçekleştirebilirsiniz.
  • Müşterilerin yakıt puanlarını Opet istasyonlarında harcayabilmeleri için ödeme sırasında cep telefonu numaralarını ve cep telefonlarına gelen puan harcama şifrelerini Opet istasyonlarındaki market görevlisine iletmeleri gerekmektedir.
  • Kazanılan yakıt puanlar son kullanım tarihine kadar tüm Opet veya pod kurulumu olan Sunpet istasyonlarında tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri benzin veya motorin alışverişlerinde harcanabilecektir.
  • Harcanmayan yakıt puanlar puan son kullanım tarihinden 1 gün sonra 00:01’de silinecektir.
  • Kazanılan Opet yakıt puanlar sadece akaryakıtta (benzin/motorin) geçerlidir. LPG’de geçerli değildir.
  • Bir cep telefonu numarası kampanyaya 1 kez katılabilir, aynı şifre yalnızca 1 kez kullanılabilir.
  • Kazanılan Opet yakıt puan tek seferde ya da parçalı olarak harcayabilirsiniz.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.
  • Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
  • Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi Opet ve Vodafone Yanımda mobil uygulamasından alabilirsiniz.

 

Opet'te Akaryakıt İndirimi Kampanyasından Kimler Faydalanabilir?

Opet akaryakıt ve market alışverişi kampanyasından kimler faydalanabilir diye de merak ediliyor. Vodafone Red’e yeni gelen kullanıcılar bu kampanyadan yararlanabilir. Red’e 3 Kasım 2023 ve sonrasında gelen müşterilere 15 Ocak 2024'e kadar Opet mağazalarında kullanabilecekleri 100 TL değerinde indirim tanımlanıyor. Kampanyadan sadece yeni tesis, numara taşıma ve faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone Red tarifelerine yeni gelen aboneler faydalanabilir.

 

Opet'te Akaryakıt İndirimi Kampanyasına Katılım Nasıl Sağlanır?

Kampanyadan yararlanmak için öncelikle Vodafone Yanımda uygulamasını da indirmiş olmak gerekiyor. Vodafone Yanımda uygulamasını Android, iOS uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

Vodafone Yanımda üzerinden Fırsatlar Dünyası’nda yer alan kampanya sayfasından “Fırsatı Kullan” butonuna basarak şifre alınır, Fırsatlar Dünyası’ndan şifrelerini alan abonelerin, fırsattan faydalanmak için “Adrese Git” butonuna tıklayarak ilgili uygulama mağazasından Opet uygulamasını indirmesi gerekmektedir. Opet uygulamanız varsa kodu doğrudan kopyalayıp, Opet uygulamasına gidin.

Opet Uygulaması içindeki Vodafone Red Kampanyası sayfasında, “KATIL” butonuna tıklayarak, çıkan alana kopyaladığınız şifreyi girerek kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kazanılan 100 TL değerinde Opet yakıt puan müşterilerimizin katılımından sonra Opet mobil uygulamasına giriş yapan cep telefonu numarasına anında yüklenecektir.

 

 

Nasıl Vodafone Red’li Olunur?

Vodafone Red, Vodafone bireysel faturalı tarifeleri içerisinde 20 GB veya daha fazla internet içeriği olan, bol internetin yanı sıra, YouTube, Instagram, Netflix ve Spotify popüler uygulamalarda sınırsız internet hakkı bulunan tarife grubudur. Avantajlı yurt dışı aşım paketleri ile tam 131 ülkede tarife haklarınızı yurt içindeymiş gibi kullanmanızı sağlayan, 23 ülkeyi Türkiye’den ücretsiz arama imkânı sunar. Uçak biletinden, VIP havaalanı tranferine, konser biletinden, akarykıta pek çok alanda ünlü markalarla işbirlikleri ile %50’ye varan indirim fırsatından faydalanabilirsiniz. Vodafone Red’li olmak için; hemen Vodafone.com.tr üzerinden tüm Red tarifelerini buradan  inceleyebilir, Red’in Dolu Dolu dünyasına adım atmak için Red tarifelerine başvurabilirsiniz.

 

Vodafone’de Yeni Gelen Red’lilere Özel Ayrıcalıklar

Vodafone, Red’li müşterilerinin hayatını ekonomik ve sosyal yönden kolaylaştırmaya devam ediyor. Vodafone Red müşterileri, dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıkları ve özel Vodafone Red faydaları ile birçok avantajdan faydalanıyor. Bu süreçte Red’liler, sınırsız tarifelerinde bulunan sınırsız uygulamalar sayesinde en popüler uygulamalarda yararlanabiliyor.Red ayrıcalıkları ile avantajlarla dolu dünyasını her geçen gün genişleten Vodafone, müşterilerine eğlence, marka iş birlikleri ve yurtdışı gibi alanlarda faydalar sunmaya devam ediyor.

 

Vodafone’da Red Tarifeleri

Vodafone Red tarifeleri, kullanıcılara birçok noktada avantaj sağlıyor. Birbirinden farklı tarifeler ile ayrıcalıklar sizleri bekliyor. Dijital, sosyal medya, hizmet, eğlence, seyahat, akaryakıt, konaklama ya da yeme içme gibi alanlarda Red’liler ve yeni gelen Red’liler kampanyalardan yararlanabiliyor. Opet akaryakıt ve market alışverişi kampanyası da bunlardan biri.