Netflix'e Nasıl Üye Olunur?

02 Şubat 2024

Netflix'e Nasıl Üye Olunur?

Netflix; tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en çok tercih edilen dijital içerik platformlarından biri. Dizi, film, belgesel, çizgifilm, animasyon film gibi farklı alanlarda içerik sunuyor.  2016 senesinde Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Netflix, her hafta yayınladığı yeni yapımlar ile zengin bir içerik sunuyor. Netflix’e üye olarak; dizi, film ve belgesel içeriklerini reklamsız şekilde izlemek mümkün. Abonelik sistemine dayanan bu yayın hizmetini almak için; Netflix uygulamasının indirilebileceği ve internete bağlı herhangi bir cihazınız olması yeterli. Peki Netflix yayınlarına ulaşmak için Netflix’e nasıl üye olunur? İşte yanıtları…

 

Netflix’e Nasıl Kaydolunur?

 

Netflix, abonelik sistemi ile hizmet veren bir platform. Dolayısı ile “Netflix hesabı nasıl açılır?” sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İnternet bağlantısını kullanarak istediğiniz içerikleri izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra kullandığınız akıllı cihazlara dilediğiniz dizi ve filmleri indirerek de internet bağlantısına ihtiyaç duymadan izleme yapabilirsiniz. 

 

Netflix uygulamasını indirmek için iOS, Android ve Windows 10 işletim sistemine sahip cihazlar uygunluk gösteriyor. Uygulamayı kullanacağınız platforma göre Netflix hesabı oluşturabilirsiniz. Netflix üyelik nasıl yapılır;sizin için adım adım listeliyoruz.

 

1. Android ve iOS Cihaz Üzerinden Netflix Üyeliği Nasıl Alınır?

 

- Android ve iOS cihazlar üzerinden Netflix kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.

- Hesap oluşturmak için elektronik posta adresinizi girerek, şifre belirlemeniz gerekiyor.

- Sonraki aşamada uygun olan planı seçebilirsiniz.

- Dördüncü adımda bir ödeme yöntemi belirlemelisiniz.

- Ödeme yöntemi belirledikten sonra kayıt işlemi tamamlanıyor.

 

2. Bilgisayar ile Netflix Nasıl Üye Olunur?

 

- Bilgisayar üzerinden Netflix üyeliği için Netflix kayıt sayfasına gitmelisiniz.

- Taahhütte bulunmaya gerek duymadan size uygun olduğunu düşündüğünüz planı seçebilirsiniz.

- Parola belirlemek için e-posta adresinizi girin.

- Hesabı oluşturduktan sonra ödeme yöntemini belirleyebilirsiniz.

 

Bu platformların yanı sıra akıllı TV, medya oynatıcısı ve alıcı kutusu ile de Netflix’e üye olabilir, ödüllü programları izleyebilirsiniz.

 

Netflix Üyeliğinin Avantajları

 

Netflix, dünyanın farklı yerlerinde çekilen yapımları, yine dünyanın farklı yerlerindeki abonelerine tek bir platform üzerinden ulaştırıyor. Ödüllü filmleri, dizileri ve daha pek çok içeriği kesintisiz izleme fırsatı sunan Netflix, her geçen gün milyonlarca abonesine yenilerini ekliyor.

 

Pratik şekilde açılan Netflix hesabı sonrasında, abonelik ücreti her ay kayıt yapılan tarihte tahsil ediliyor. Netflix aboneliğinde sözleşme ya da taahhüte ihtiyaç duyulmuyor. Aboneliğinizi ne zaman isterseniz ücretsiz şekilde iptal edebilirsiniz. Bu imkanın yanı sıra kayıt sırasında belirlediğiniz planınızı değiştirebilirsiniz.

 

 

online numara taşıma

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!