Jolly Joker'de Konser Bileti İndirimi

29 Eylül 2023

Jolly Joker'de Konser Bileti İndirimi

Müzikseverler için yılın en heyecan verici dönemlerinden biri de yaz mevsimidir. Yaz konserleri her zaman daha keyifli ve eğlencelidir. Havaların ısınması ve yazın hareketli atmosferi bu keyfin daha da atmasındaki en büyük etkenler. Yaz konserleri dendiğinde akla gelen ilk mekân ise tabi ki Jolly Joker sahnesi.


Müziği eğlence ile buluşturan ve izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Jolly Joker sahnesinde gerçekleşen yaz konserleri yılın en sevilen ve beklenen etkinliklerinden. Bu yaz Jolly Joker konserlerinin keyfini daha da fazla çıkaracak müzikseverler ise kesinlikle Vodafone Red kullanıcıları. Vodafone Red kullanıcıları bu yaz Jolly Joker konserlerine indirimli konser bileti hakkına sahip oluyor. Gelin hep birlikte bu harika kampanyanın detaylarına ve Jolly Joker yaz konserlerine biraz daha yakından bakalım.

Jolly Joker Sahnesi

Müziği eğlence ile buluşturan Jolly Joker, Türkiye’nin en sevilen eğlence mekânlarından biri. Geniş müzik yelpazesiyle her türden müzik severi çatısı altında toplayan Jolly Joker sahnesinde en sevilen sanatçılar canlı performanslarını sergiliyor. Türkiye’nin birçok şehrinde farklı sahnelere sahip olan Jolly Joker aynı zamanda konser deneyimini unutulmaz bir atmosfere de sahip. Bu atmosfer sayesinde hem müzik dinlemenin keyfini doyasıya çıkarabilir hem de profesyonel ses ve ışık düzenlemeleri sayesinde müziğin enerjisini iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. Aynı zamanda dans etmeyi seven müzikseverler için özel olarak dizayn edilmiş ferah mekânlarda doyasıya dans edebilirsiniz.


Jolly Joker tüm bunların yanı sıra misafirleri için özel olarak hazırladığı sahne şovları ve sürpriz etkinlikleri ile de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Bir müziksever olarak siz tüm bu güzelliklerin tadını çıkarırken güvenlik konusunda da asla endişe etmenize gerek kalmaz. Çünkü Jolly Joker profesyonel güvenlik ekibi tüm sahnelerinde titizlikle denetimler yapmakta ve misafirlerine hem keyifli hem de güvenli bir konser deneyimi sunmaktadır.

Jolly Joker Konser Biletleri Nasıl Alınır?

Jolly Joker sahnesinde konser izlemek her müziksever için harika bir deneyim. Ortamın ambiyansı, konserler sırasındaki sahne şovları ve en sevilen sanatçıların sahne almasıyla Jolly Joker en sevilen etkinlik mekânlarından biri. Bu nedenle de müzikseverler Jolly Joker sahnesindeki etkinlikleri sık sık takip ediyor ve sevdikleri sanatçıların sahne aldığı etkinlikler için konser bilet fırsatlarını yakalamaya çalışıyor.


Jolly Joker konserlerine bilet almak için öncelikle Jolly Joker resmî web sitesi üzerinden bulunduğunuz şehirdeki etkinlik takvimini kontrol etmelisiniz. Ardından bu takvimde yer alan ve katılmak istediğiniz etkinliğin tarihine göre Biletix web sitesi üzerinden ya da Jolly Joker gişelerinden biletinizi satın alabilirsiniz. Jolly Joker konser fiyatları her etkinlik için farklılık gösterir. Aynı zamanda mekân içerisinde konseri izleyeceğiniz yere göre de bilet fiyatları değişkenlik gösterecektir. Bazı dönemlerde farklı sahnelerde Jolly Joker indirimli bilet fırsatları da yakalayabilirsiniz. Bunun için sık sık Jolly Joker resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Böylece dönemsel kampanyalardan ve farklı marka iş birliklerinden haberdar olarak indirimli konser bileti alabilirsiniz.

Jolly Joker Alaçatı Yaz Konserleri

Kendine has atmosferi, eğlenceli gece hayatı ve muhteşem deniziyle Türkiye’nin en sevilen tatil bölgelerinden biri de hiç şüphe yok ki Alaçatı. Özellikle de rüzgar sörfü ile ilgilenenlerin uğrak mekânı olan Alaçatı, Çeşme gibi diğer tatil beldelerine yakın olması, ünlü Alaçatı evlerinin dokusu ve ferah atmosferiyle de birçok kişi tarafından yaz tatili için ilk tercihler arasında. Alaçatı’nın en sevilen mekânlarından biri de tabi ki Jolly Joker sahnesi. Eğer siz de bu yazı Alaçatı’da geçirecekseniz mutlaka Jolly Joker Alaçatı konser programına göz atmanızı öneririz. Birbirinden muhteşem sanatçıların yer alacağı Alaçatı Jolly Joker sahnesinde bu yaz hem müziğe hem de eğlenceye doyacaksınız. Melek Mosso, Hakan Altun, Cem Adrian ve Mark Eliyahu gibi isimlerin yaz boyunca sahne alacağı Jolly Joker Alaçatı konser programı yalnızca bunlarla da sınırlı değil. Kurban Bayramı’nın da yaz tatili içerisinde yer alması nedeniyle bu yıl Yaşar, Koray Avcı, Gökhan Türkmen ve Haluk Levent farklı günlerde bayram özel programıyla Jolly Joker Alaçatı sahnesinde olacak. Böylece hem yaz tatili enerjisi hem bayram keyfi hem de konser coşkusu Jolly Joker Alaçatı sahnesinde olacak. Jolly Joker bilet rezervasyonu ve konser programı hakkında daha detaylı bilgiyi Jolly Joker Alaçatı web sitesi üzerinden alabilirsiniz. 

Jolly Joker Alaçatı Sahnesi Biletleri %50 İndirimli

Yaz tatilinin keyfini birbirinden güzel konserler ile daha da artırmak isteyenler Jolly Joker bilet fiyatları konusunu da merak ediyor. Bu muhteşem atmosferi yaşamak isteyen kullanıcılar Jolly Joker fırsatları ile ilgili yoğun bir araştırma yapıyor ve avantajlı fırsatları yakalamaya çalışıyor. Hem Jolly Joker atmosferini hem de müziği sevenler için yazın en güzel haberi ise Jolly Joker Alaçatı sahnesi ve Vodafone Red’den! Bu yaz Jolly Joker Alaçatı sahnesinde doyasıya konser keyfi yaşamak isteyen tüm Vodafone Red’liler konser biletlerine %50 indirimli erişebiliyor. Vodafone Red kullanıcıları Jolly Joker kampanya kapsamında Vodafone Yanımda uygulaması ile erişebilecekleri indirim kodu ile Jolly Joker Alaçatı konser biletlerini %50 indirimli alabilirler.


Peki Jolly Joker Alaçatı indirimli konser bileti kampanyasından nasıl yararlanılabilir? Öncelikle Jolly Joker bilet indirimi fırsatı 31.08.2023 tarihine kadar yalnızca Jolly Joker Alaçatı sahnesinde gerçekleşecek konser biletleri için geçerli. Kampanyadan tüm Vodafone Red aboneleri faydalanabilir. Kampanyaya katılmak için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden “Fırsatı Kullan” tuşuna basarak kampanya şifresini almalısınız. Ardından Biletix web sitesi üzerinden Jolly Joker Alaçatı sahnesindeki dilediğiniz konser programı için biletinizi seçmelisiniz. Bilet türü kısmına geldiğinizde “Vodafone Red %50 İndirim” seçeneğini işaretledikten sonra Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden aldığınız kodu ve telefon numaranızı girerek “Sepeti Onayla” butonuna tıklamanız ve kalan ödeme adımlarını tamamlamanız yeterlidir. Böylece konser biletinizi %50 indirimli almış olursunuz.


Jolly Joker biletlerinde %50 indirim kampanyası kapsamında alınan 1 kod ile yalnızca 1 adet indirimli bilet satın alabilirsiniz. Eğer Red Classic abonesiyseniz kampanyadan 30 gün içerisinde 2 kez, Red Premium abonesiyseniz 4 kez ve Red Elite abonesiyseniz 6 kez yararlanabilirsiniz. Son olarak indirimli bilet hakkınız Jolly Joker Alaçatı sahnesindeki Ayakta, Bistro A ve Bistro B kategorili biletlerde kullanabilirsiniz. Diğer tüm detaylara Vodafone Red & Jolly Joker kampanyasını inceleyerek erişebilirsiniz.