Vodafone Yanımda Uygulaması ile hattınızla ilgili tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen indir

Bireysel

Vodafone Red

Vodafone Red’e özel seçili markalarda kampanya ve indirimlerden nasıl faydalanabilirim?

Vodafone Red’e özel tüm marka ortaklıkları, indirim ve fırsat detaylarına kampanyalar sayfasından veya Vodafone Yanımda uygulamasının Fırsatlar Dünyası menüsü altından ulaşabilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulamasını Android, IOS uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

Vodafone Red Müşteri Hizmetleri’ne nasıl ulaşabilirim?

Vodafone Red üyeliğinizle bütün mobil iletişim ihtiyaçlarınız için 7 gün 24 saat dilediğiniz zaman Vodafone Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz. Hizmet numaramız bireysel aboneleri için 60kr ücretlendirilerek 542 (sabit hatlardan aramak için 0542 542 0000*), kurumsal aboneler için 7050’dir.

(*)Sabit numaradan yapılan aramalar, aramanın yapıldığı operatörün tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Başka bir operatörden Vodafone Red’e geçmeyi düşünüyorum. Kampanya ve tarifeler ile ilgili nasıl bilgi alabilirim?

Vodafone Red tarifeleri ile ilgili kampanya ve fiyat bilgisini Red Tarifeleri sayfasından alabilirsiniz.

Kullandığım Vodafone Red tarifemi değiştirmek istiyorum, nasıl değiştirebilirim?

Kullandığınız tarifeniz yerine başka bir tarifeye geçiş yapma işleminizi Vodafone Yanımda uygulamasından ya da Online Self Service üzerinden yapabilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulamasında bulunan "Tarifem" sekmesi altından veya Online Self Servis’te bulunan "Tarife ve Paketlerim" altında bulunan "Tarife Değişikliği" sekmesinden değiştirebilirsiniz.

Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 542'yi arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

Vodafone Red nedir? Vodafone Red tarifeleri neler içerir?

Vodafone Red, Vodafone bireysel faturalı tarifeleri içerisinde 20 GB veya daha fazla internet içeriği olan, bol internetin yanı sıra, YouTube, Instagram, Netflix ve Spotify popüler uygulamalarda sınırsız internet hakkı bulunan tarife grubudur. Avantajlı yurt dışı aşım paketleri ile tam 131 ülkede tarife haklarınızı yurt içindeymiş gibi kullanmanızı sağlayan, 23 ülkeyi Türkiye’den ücretsiz arama imkânı sunar. Uçak biletinden, VIP havaalanı tranferine, konser biletinden, akaryakıta pek çok alanda ünlü markalarla işbirlikleri ile %50’ye varan indirim fırsatından faydalanabilirsiniz. Vodafone Red'in Dolu Dolu dünyasına adım atmak için Red web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Vodafone Red tarifemdeki internet hakkım bittikten sonra kullanım yapmaya devam edersem ne kadar ek ücret öderim?

İnternet kotanızı bitirdiğiniz ancak internet kullanımına devam etmek istediğiniz durumlarda hattınıza otomatik olatrak tanımlanan "Akıllı İnternet Aşım Paketi" ile kademeli olarak ücretlendirilirsiniz.
İlk 500 MB/ 15TL, 500MB bittikten sonra 1GB / 35TL, 9 kez 1GB aşım sonrasında; 5GB / 35TL olarak ücretlendirilir.

"Akıllı İnternet Aşım Paketi"ni kullanmak istemezseniz, farklı ek internet paketleri seçeneklerini Vodafone Yanımda uygulamasından ve Online Self Servis’ten inceleyebilir ve ihtiyacınıza uygun paketi kolayca satın alabilirsiniz.

Vodafone Red’le tarifemi yurt dışında nasıl kullanırım?

Vodafone Red’in sunduğu Her Şey Dahil Pasaport Red paketi ile günde 209,9 TL’ye tüm Avrupa dahil toplam 65 ülkede; Her Şey Dahil Pasaport Dünya Red paketi ile 279,9 TL'ye dünyadaki 66 ülkede tarifenizi aynen yurt içindeymiş gibi kullanırsınız. Paketlerin geçerli olduğu ülkeleri ve detaylı ücretlendirme bilgisini öğrenmek için Yurt dışında Kullanım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Her Şey Dahil Pasaport Red paketi seçeneğinden faydalanmak için "HERSEYDAHIL" yazıp 7048'e veya yurt dışında 905427048000'e kısa mesaj gönderin, 542’i arayın ya da en yakın Vodafone Mağazası'na uğrayın! Vodafone Red tarifelerinde bulunan 4.5 servisleri, fırsatları ve içerikleri daha detaylı incelemek için + Red anasayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Güncel kullanımlarımı, fatura tutarımı ve haklarımı nasıl görebilirim?

Vodafone Yanımda uygulaması ile güncel kullanımlarınızı ve fatura tutarınızı takip edebilir, ek internet paketi ihtiyacınız varsa tek tıkla ek internet paketi alabilirsiniz. İşlemlerinizi Online Self Servis veya Vodafone Yanımda üzerinden yapmak için tıklayınız.

Vodafone Yanımda uygulaması ile güncel kullanımlarınızı ve fatura tutarınızı takip edebilir, ek internet paketi ihtiyacınız varsa tek tıkla ek internet paketi alabilirsiniz.

İşlemlerinizi Online Self Servis veya Vodafone Yanımda üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Kıbrıs’ı aramak istiyorum ancak ek ücret uygulanacak mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Red’le her yöne dakikalarınız kapsamında Kıbrıs dahil 23 ülkeyi ek ücret ödemeden ararsınız. Yurt içinden aranabilen ülkeler ve detaylı bilgi için Yurt dışını Arama sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Vodafone Red

Yardım Konuları