Xbox Game Pass Gelecek Oyunlar

12 Mart 2024

Xbox Game Pass Gelecek Oyunlar

Aylık abonelik ücreti dışında başka hiçbir ek ücret ödemeden yüzlerce oyun oynamaya imkan sağlayan Xbox Game Pass, en çok tercih edilen oyun platformlarından biri. Xbox Game Pass oyunları içerisinde bağımsız oyunlardan yüksek kaliteli oyunlara kadar birçok farklı seçenek mevcut. Üstelik bu seçenekler dünyaca ünlü oyun şirketlerinin ürettiği çok sayıda oyun da var.

 

Xbox Game Pass üyeliğinin en keyifli yanlarından biri de sıklıkla güncellenen oyun içerikleri. Peki Xbox Game Pass oyunları ne kadar sıklıkta yenileniyor ve yeni gelecek oyunlar hangileri?

 

Bir Oyundan Çok Daha Fazlası

 

Dünyanın en gelişmiş çok oyunculu ağında istediğin kişiyle ya da kişilerle birlikte oyun oynayabileceğin Xbox Game Pass’te yüzlerce oyun seni bekliyor. Üstelik bu oyunları hem Microsoft 10 ve 11 sürümüne sahip bilgisayarında hem de Xbox oyun konsolunda oynayabilirsin.

 

Üstelik Xbox Game Pass avantajları bununla sınırlı değil. Kullanıcıları kütüphaneye eklenecek yeni oyunları heyecanla bekliyor çünkü birçok oyun çıktığı günden itibaren bu platformda yerini alıyor ve oyunseverler beklemeden yeni birçok oyunu deneyimleyebiliyor.

 

Bağımsız Oyunlardan Yüksek Bütçeli Yapımlara

 

Fifa 22’den Minecraft’a, Sea Of Thieves’ten Gang Beasts’e yüzlerce popüler oyunu içerisinde barındıranXbox Game Pass en iyi oyunlar listesini senin için derledik;

 

- Halo Infinitie

- Gears 5

- Forza Horizon 5

- Sea of Thieves

- Halo: The Master Chief Collection

- A Plague Tale: Innocence

- Hellblade: Senua’s Sacrifice

- Mortal Kombat 11

- Dead Space

- Ark: Ultimate Survivor Edition

 

Gelecek Oyunlar Listesinde Neler Var?

 

Xbox Game Pass oyunları sürekli kendini güncelliyor ve kütüphaneye sık sık yeni oyunlar ekleniyor. Yeni oyunlar PC için gelebildiği gibi Xbox Game Pass konsol oyunları da sık sık yenileniyor ve böylece sistem kütüphanesi her geçen gün daha da çeşitleniyor. Oyun dünyası içerisinde ses getiren ve merakla beklenen pek çok yüksek bütçeli yapım da çıkış yaptıkları ilk günden Xbox Game Pass’te yerini alıyor üyeler heyecanla bekledikleri oyunlara onlar kullanıma açıldığı anda erişim sağlayabiliyor.

 

Peki Xbox Game Pass gelecek oyunlar listesinde neler var? Merak ediyorsanız bu listeyi de sizin için hazırladık.

 

- Midnight Fight Express

- Commandos 3 - HD Remaster

- A Plague Tale: Requiem

- Scorn

- Hello Neighbor 2

 

Oyun Severlere Müjde Vodafone FreeZone’dan!

 

Vodafone FreeZone’lulara özel yüzlerce oyunu ücretsiz oynayabilecekleri Xbox PC Game Pass 3 ay hediye! Eğer sen de 26 yaş altındaysan ve FreeZone’luysan bu kampanyayı kaçırma!

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.