Öğrencilere Avantaj Sağlayan Faturalı ve Faturasız Hat Seçenekleri

02 Nisan 2024

Öğrencilere Avantaj Sağlayan Faturalı ve Faturasız Hat Seçenekleri

Gençler için cep telefonu demek iletişim ve eğlence demek. Çünkü bu gruptaki kullanıcılar iletişim ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra oyun oynamak, dizi / film izlemek, sosyal medyada içerik paylaşmak ya da paylaşılan içerikleri takip etmek gibi birçok işlemi cep telefonları ile gerçekleştiriyor. Bu nedenle de gençlerin mobil hatlarından beklentileri de bu ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve internet keyfini ikiye katlayabilecekleri tarifelere sahip seçenekler sunması.

 

Vodafone’un 26 yaş altı gençlere sunduğu FreeZone dünyasında öğrencilere avantaj sağlayacak tarife seçenekleri yalnızca iletişim ihtiyaçlarını karşılamıyor aynı zamanda eğlence, giyim, alışveriş, oyun ve seyahat gibi birçok alanda avantajlar sunuyor. Peki Vodafone’un faturalı ve faturasız alternatifleri içerisinde öğrenci için en uygun telefon hattı hangisi?

 

Öğrenciler İçin Avantajlı FreeZone Faturalı ve Faturasız Hat Seçenekleri

 

Öğrencilere avantaj sağlayan telefon hatları, bir dönem yalnızca öğrenci kimliği ile edinilebilen hatlardı. Ancak değişen talepler doğrultusunda bu hatlar yalnızca öğrencilere değil belirli bir yaş altındaki gençlerin kullanımına açık hale getirildi. Vodafone FreeZone da 26 yaş altındaki gençlerin kullanımına sunulmuş olan bir gençlik markası. Vodafone’da bütçenize, ihtiyacınıza uygun faturalı ve faturasız tarifeler var. Eğer 26 yaş altında bir öğrenciyseniz aldığınız tarifelere ek olarak her ay otomatik ve ek ücret ödemeden en çok kullanılan TikTok, Instagram, Facebook gibi sosyal medya ve Twitch, Discord ve PUBG Mobile gibi oyun uygulamalarında internet var.

 

Faturalı ve faturasız öğrencilere avantaj sağlayan telefon hattıseçenekleri içerisinden hangisinin daha avantajlı olduğu konusu kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillenebilir. Kimi kullanıcılar için 26 yaş altı gençlere yönelik faturalı öğrenci hatları daha avantajlı iken kimileri için ise faturasız hatlar daha büyük avantajlara sahiptir. Burada önemli olan kullanıcının ihtiyaçlarının doğru şekilde belirlemesidir. FreeZone’un avantajlı dünyasında gençlere ve öğrencilere yönelik hem faturalı hem de faturasız hat seçeneklerini detaylı şekilde inceleyelim.

 

FreeZone Faturalı Hat Seçenekleri

 

26 yaş altı gençlere yönelik faturalı hat olarak tanımlanabilecek FreeZone faturalı hatlar, kullanıcıların seçtikleri tarifeye göre ödemelerini fatura dönemi sonunda gerçekleştirdikleri hat türüdür. Faturalı hatların en önemli avantajlarından biri tarife içerisindeki kullanım hakları dolsa bile kullanıcıların iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya devam edebilmeleridir.

 

FreeZone faturalı genç ve öğrenci hat tarifeleri içerisinde Genç Bütçe Dostu tarifeler ve Red tarifeleri bulunur. Bu tarifeler içerisinde FreeZone’lulara özel bol GB, belirli uygulamalar ve oyunlarda geçerli sınırsız internet kullanımı da yer alır.

 

Genç Bütçe Dostu Tarifeler

 

Vodafone’un gençlere özel sunduğu tarife gruplarından biri olan Genç Bütçe Dostu tarifeler, kullanıcılara birçok avantaj sunuyor.

 

Genç Bütçe Dostu 4 GB tarifesi, 1000 dakika ve 250 SMS’e ek olarak 4 GB internet kullanımı içerir. Aynı zamanda sınırsız WhatsApp uygulaması kullanımı en popüler oyun ve uygulamalarda geçerli ek 4 GB internet de tarifenin sunduğu avantajlar arasında yer alır.

 

Genç Bütçe Dostu 8 GB tarifesi ise 1000 dakika ve 250 SMS’e ek olarak 8 GB internet kullanımı içerir. Sınırsız WhatsApp kullanımının yanı sıra en popüler oyun ve uygulamalarda geçerli 8 GB ek internet de tarife içerisindeki kullanım hakları arasında yer alır.

 

Genç Bütçe Dostu 12 GB tarifesinde de yine 1000 dakika ve 250 SMS’e ek olarak 12 GB internet kullanım hakkı bulunur. Bu tarifede de sınırsız WhatsApp kullanımı yer alır. Aynı zamanda her ay en popüler uygulama ve oyunlarda geçerli 12 GB internet de tarife içerisinde yer alıyor.

 

Genç Bütçe Dostu 16 GB tarifesi 1000 dakika, 250 SMS ve 16 GB internet kullanımı içerir. Bu kullanım haklarına ek olarak sınırsız WhatsApp kullanımı ve popüler uygulama ve oyunlarda geçerli 16 GB ek internet de bu tarife kullanıcılarına sağlanan avantajlardandır.

 

Genç Bütçe Dostu 20 GB tarifesinde de 1000 dakika, 250 SMS, 20 GB internet ve sınırsız WhatsApp kullanım hakkı bulunur. Bunlara ek olarak da her ay kullanıcılara en popüler uygulama ve oyunlarda geçerli 20 GB ek internet kullanım hakkı tanımlanır.

 

Genç Bütçe Dostu 24 GB tarifesi ise 1000, dakika, 250 SMS, 24 GB internet ve sınırsız WhatsApp kullanımının yanı sıra her ay en popüler oyun ve uygulamalarda geçerli 24 GB ek internet kullanım hakkı sunar.

 

Tüm Genç Bütçe Dostu tarifelerindeki ek GB’lar Instagram, Facebook, TikTok, X uygulamalarında ve Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, Zula Mobile oyun uygulamalarında geçerli. Aynı zamanda 3 aylık ücretsiz YouTube Premium üyeliği de yine Genç Bütçe Dostu tarifesi kullanıcılarına hediye. KFC’den seçili menülerde ve otobüs biletlerinde indirim, belirli markalarda cashback kazanımı ve daha birçok fırsat da yine Genç Bütçe Dostu tarifelerinin sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. Son olarak ücretsiz Durma Özelliği de Genç Bütçe Dostu tarife kullanıcılarına 12 ay boyunca hediye. Kullanıcılar fatura aşımını önleyen bu özelliği dijital asistan TOBİ üzerinden ücretsiz şekilde tanımlayabilirler.

 

Genç Yeni Red Sınırsız Tarifeler

 

Vodafone’un 26 yaş altı gençlere ve öğrencilere özel sunduğu faturalı tarife gruplarından biri de Red Sınırsız tarifeleridir. Bu tarifeler gençlere özel avantajların yanı sıra Red dünyasının ayrıcalıklarını da beraberinde getirir.

 

Genç Yeni Red Sınırsız İletişim 30 GB tarifesi 2000 dakika, 250 SMS ve 30 GB internete ek olarak sınırsız WhatsApp kullanımı içerir. Aynı zamanda bu tarife kullanıcıları da her ay popüler oyun ve uygulamalarda ek 30 GB internet kullanım hakkı elde ederler.

 

Genç Yeni Red Sınırsız Video 40 GB tarifesi ise 2500 dakika, 250 SMS ve 40 GB internet kullanım hakkına ek olarak sınırsız WhatsApp, Spotify ve YouTube kullanım hakkı içerir. Aynı zamanda bu tarife kullanıcılarına her ay popüler uygulama ve oyunlarda geçerli 40 GB ek internet kullanımı tanımlanır.

 

Genç Yeni Red Sınırsız Sosyal 50 GB tarifesinde kullanıcılar 3000 dakika, 250 SMS ve 50 GB internete ek olarak sınırsız WhatsApp, Spotify, YouTube, Facebook ve Instagram kullanım hakkı elde ederler. Tüm bunlara ek olarak kullanıcılara her ay popüler uygulama ve oyunlarda geçerli 50 GB ek internet kullanımı tanımlanır.

 

Genç Yeni Red Sınırsız Eğlence 60 GB tarifesinde ise 4000 dakika, 250 SMS ve 60 GB internet kullanımına ek olarak sınırsız WhatsApp, Spotify, YouTube, Facebook ve Instagram kullanım hakkı tanımlanır. Yine kullanıcılara her ay popüler uygulama ve oyunlarda geçerli ek 60 GB internet hakkı da verilir. Bu tarife kullanıcılarına aynı zamanda 65 ülkede geçerli Her Şey Dahil Pasaport Red paketi de 4 gün ücretsiz şekilde hediye edilir.

 

Sınırsız Red tarifelerinde kullanıcılar tarifelerindeki kullanım haklarına ek olarak Opet yakıt puan, KFC seçili menülerinde indirim, 3 ay ücretsiz YouTube Premium üyeliği, otobüs bileti indirimi gibi birçok fırsat da kazanırlar. Tarifeye ek tanımlanan ek GB’lar ise TikTok, Instagram, Facebook, X, Discord, Twitch, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile ve Zula Mobile gibi uygulamalarda geçerlidir.

 

Freezone faturalı hat seçenekleri arasında 16 yaş altına özel tarifeler de mevcuttur. Bu tarifelerin en önemli avantajı ise ücretsiz durdurma özelliği ve çocuklara özel marka indirimleri gibi fırsatlara sahip olmasıdır. Çocuklar için ilk hattı alırken de çok avantajlı olabilirsiniz. Ayrıca çocuklar için giyim alışverişlerinde LC Waikiki kampanyası ve kırtasiye ya da kitap ihtiyaçlarının karşılanmasında da D&R kampanyası fırsatlar sunuyor.

 

FreeZone Faturasız Hat Seçenekleri

 

Faturasız hatlar genellikle öğrencilere en uygun hat olarak bilinir. Bunun nedeni ise kontrolün faturalı hatlara görece daha kolay sağlanmasıdır. Faturasız hatlara bakiye yüklenir ve bu bakiye ile içerisinde dakika, SMS ve internet bulunan paketler satın alınır. FreeZone faturasız genç ve öğrenci hat paketleri 1 aylık, 3 aylık ya da 6 aylık kullanım süresine sahip olabilir.

 

Faturasız Genç Bütçe Dostu paketlerinde kullanıcılara sınırsız WhatsApp kullanım hakkı tanımlanır. Aynı zamanda seçili KFC menülerinde ve otobüs biletlerinde indirim, 100 TL Vodafone Pay hediyesi ve daha birçok avantaj da Genç Bütçe Dostu paketleri kullanıcılarının elde ettiği avantajlar arasında yer alır. Pakete ek tanımlanan GB’lar ise TikTok, Instagram, Facebook, X, Discord, Twitch, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile ve Zula Mobile gibi uygulamalarda geçerlidir. Genç Bütçe Dostu Paketleri içerikleri ise şunlar:

 

 

Genç Bütçe Dostu 4

1000 dakika

250 SMS

4 GB internet

Ek 4 GB

Genç Bütçe Dostu 8

1000 dakika

250 SMS

8 GB internet

Ek 8 GB

Genç Bütçe Dostu 12

1000 dakika

250 SMS

12 GB internet

Ek 12 GB

Genç Bütçe Dostu 16

1000 dakika

250 SMS

16 GB internet

Ek 16 GB

Genç Bütçe Dostu 20

1000 dakika

250 SMS

20 GB internet

Ek 20 GB

Genç Bütçe Dostu 24

1000 dakika

250 SMS

24 GB internet

Ek 24 GB

 

FreeZone Güzellikleri Neler?

 

Gençler için iletişimin önemi malum. Bu nedenle de FreeZone hem faturalı hem de faturasız hatları ile 26 yaş altı gençlerin tüm iletişim ihtiyaçlarını en uygun ve etkili şekilde karşılamaları için onlara birçok seçenek sunuyor. Faturalı ya da faturasız tarife ve paketlerle iletişim seçeneklerini karşılayan gençler aynı zamanda FreeZone güzellikleri ile birbirinden farklı avantajlar elde ediyor.

 

FreeZone güzellikleri arasında en sevilenlerden biri gerçekleştirdiği marka iş birlikleri. Bu marka işbirlikleri kapsamında FreeZone’lular seçili KFC menülerinde geçerli indirim elde edebiliyor ve lezzetli yemeklerin tadını çok daha avantajlı şekilde çıkarabiliyor. Bir diğer FreeZone güzelliği ise Seyahat Yanımda’da geçerli otobüs bileti alımlarında indirim. Bu indirim ile de FreeZone’lular indirimli şekilde seyahat edebiliyor. Bunların dışında ilk Uber kullanımında 100 TL, Her Şey Yanımda uygulaması D&R internet sitesi alışverişlerinde 100 TL, LCWaikiki.com alışverişlerinde 200 TL ve Novakid aboneliklerinde %25 indirim gibi avantajlar da diğer FreeZone güzellikleri arasında.

 

Tüm bu indirimlere ek olarak FreeZone’lular en popüler cihazlarda indirimden kozmetik alışverişlerinde cashback kazanmaya, popüler platformlarda ücretsiz üyelik fırsatlarından tarifeye ek internet hediyelerine kadar birçok avantaj da elde ediyor. Eğer sen de 26 yaş altı bir kullanıcıysan ve FreeZone güzelliklerinden yararlanmak istiyorsan Vodafone aracılığı ile başvurunu yap ve hemen şimdi FreeZone’lu ol.

 

FreeZone güzelliklerini kaçırmamak için hemen incele!

Teklifleri gör!