Forza Horizon 5: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

12 Mart 2024

Forza Horizon 5: Oyun İncelemesi ve Sistem Gereksinimleri

Playground Games tarafından geliştirilmiş ve Microsoft Studio tarafından 5 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan Forza Horizon 5 oldukça popüler bir yarış oyunudur. Yarış oyunu sevenlerin ilk tercihleri arasında yer aldığını söylemek de yanlış olmaz. Standart Edition, Deluxe Edition ve Premium Edition olmak üzere üç farklı versiyonu olan oyunu muhteşem animasyonları ve grafikleri ise oyuncular tarafından çokça tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biridir. Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri ve oyun hakkında diğer tüm detaylar içeriğimizde.

 

Forza Horizon 5 Genel Bilgiler

 

Forza Horizon 5 çıkış tarihi olan 5 Kasım 2021’den beri çok sevilen bir yarış oyunu. Xbox ve Microsoft Windows platformlarına özel olarak çıkarılmıştır. Oyunu en yüksek performans ile oynayabilmek için sahip olunması gereken sistem gereksinimleri ve “Forza Horizon 5 kaç TL” gibi kullanıcılar tarafından merak edilen soruların yanıtları için içeriği okumaya devam edebilirsin.

 

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri

 

- Windows 10 version 15063.0 ya da daha yüksek işletim sistemi,

- Intel i5-8400 ya da AMD Ryzen 5 1500X işlemci,

- 16 GB RAM bellek,

- Nvidia GTX 1070 ya da AMD RX 590 ekran kartı,

- Sürüm 12 Direct X

 

Forza Horizon 5 için gerekenleri paylaştık. Forza Horizon 5 kaç GB alana ihtiyaç duyuyor, sorusunun yanıtı da önemli tabi.  Kurulum dahil 110 GB kullanılabilir depolama alanına ihtiyaç var.

 

Forza Horizon 5 Fiyat

 

Forza Horizon 5’i ücretsiz oynayabilmek için Game Pass üyesi olmalısınız. Vodafone FreeZone Saçma Güzel ve genç tarife avantajları ile oyun keyfi harika. Ayrıca Game Pass üyesi olmak çok kolay ve çok avantajlı. 26 yaş altındaki FreeZone Gaming abonelerine, Red tarifelerine geçişlerinde fırsatlar da var. Örneğin 3 aylık PC for Game Pass aboneliği hediye.

 

Forza Horizon 5 Oyun İncelemesi

 

Çok popüler bir oyun olan Forza Horizon 5 ile ilgili merak edilen birçok detay var. Forza Horizon 5 nerede geçiyor diyenlere oyunun Meksika’nın kurgusal bir halinde geçtiğini söyleyelim. Forza Horizon 5’in bu kadar çok sevilmesinin nedenlerinden biri de oyunculara kolay kullanabilecekleri araçlar sunması. Oyun sırasında sürekli olarak varış noktasına giden bir çizgiyi takip etme imkanınız var. Geri dönüşlerde ise en ideal yolu size gösteriyor. Aynı zamanda Forza Horizon 5’te geri sarma özelliği de var. Yarış yapmanın ve araba sürmenin keyfini en üst düzeyde yaşayacağın Forza Horizon 5 en hızlı arabahangisi diye düşünüyorsan Koenigsegg Jesko’nun en son üretim otomobilinin en hızlısı olduğunu söyleyelim.

 

Forza Horizon 5 en iyi arabalarise Bugatti, Lamborghini, Maserati ve Ferrari markalarından oluşuyor. Shelby Cobra Daytona Coupe 1965 ise Forza Horizon 5 en pahalı arabaunvanına sahip. Oyun esnasında Meksika haritasının etrafına gizlenmiş araçları bulmak için Forza Horizon 5 kayıp araç yerlerikeşfedilmeyi bekliyor. Son olarak Forza Horizon 5 arkadaşlarınızla oynamakonusunda en keyifli ve heyecan verici oyunlardan biri.

 

200’den fazla oyuna özgürce akabildiğin 3 Ay PC Game Pass hediyeli FreeZone tarifelerini hemen incele!

Teklifleri Gör!

Kampanyamız sona ermiştir.