Çocuklara Özel Telefon Hatları ve Kullanım Amaçları

18 Ocak 2024

Çocuklara Özel Telefon Hatları ve Kullanım Amaçları

Günümüzde cep telefonu kullanımı, bir lüksten ziyade çok önemli bir ihtiyaç haline geldi. Artık yalnızca yetişkin bireylerin değil, çocukların da cep telefonu kullanımına ihtiyaçları var. Ebeveynler çocukları ev dışındayken onlar ile iletişimini cep telefonu ile sağladıkları için cep telefonu kullanım yaşı da oldukça düştü. Elbette ebeveynler çocuklarının doğru cep telefonu kullanımı için bazı denetimlere de ihtiyaç duyuyor. Bu denetimlerden biri de çocuklara özel telefon hatları. 18 yaş altı faturalı hat olarak da bilinen bu tarifeler, bugünün iletişim dünyasında çok önemli bir gereksinim haline geldi. Peki çocuklara özel hat nedir ve avantajları nelerdir tüm detaylar içeriğimizde. 18 yaş altı tarifeler için araştırma yaparken bu bilgileri de dikkate alabilirsiniz.

 

Çocuklara Özel Hat Ne İçin Kullanılır?

Günümüzde çocukların okul, kurs ve sosyal yaşamları oldukça aktif. Bu nedenle çocukların ev dışında geçirdiği zaman da oldukça fazla. Bu nedenle ebeveynler çocukları ile diledikleri zaman iletişim kurabilmek için onlara birer cep telefonu vererek bu ihtiyaçlarını en kolay ve güvenli şekilde gidermiş oluyor. Bu telefonları kullanmaları için de çocuklarına yeni hat almak durumundalar. Çocuk paketleri de burada devreye giriyor. Ancak ebeveynleri endişelendiren bir konu da çocuklarının bu hat ile özellikle internet kullanımında yanlış içeriklere erişmelerinin önüne geçip geçemeyecekleri. 

 

Çocuklara Özel Hattın Avantajları Nelerdir?

Ebeveynler çocuklara özel hat kullanımı ile, çocuklarının mobil hat kullanımını denetleyebilmektedir. Faturalı hat Faturalı hat kullanımlarında fatura aşımını engelleyen durdurma özelliği bulunur. Faturasız hat kullanımı ise birbirinden avantajlı tarifeler içermektedir. Güvenli internet servisi ebeveynlerin en çok ihtiyaç duyduğu ayrıcalıklardan biridir. Çocuklarının erişmesini istemediği zararlı internet içeriklerine erişimi engelleyen ve böylece çocuklara güvenli bir internet ortamı sunan bu servis ile, ebeveynler çocuklarının internet kullanımı hakkında endişelenmez. Ayrıca diğer kullanımları da denetleyebilir, çocuklarının yabancı kişilerle konuşmasını engelleyebilir ve diledikleri zaman çocuklarının konumuna erişebilirler. Çocuklara özel hat kullanımında, bu avantajlardan yararlanmak için hattı kullanacak kişinin tanımlaması yapılmalıdır.  18 yaş altı telefon hattı için ebeveyn beklentisinde elbette güvenlik konusu da önemli. Ama diğer yandan 18 yaş altı hat kampanyaları da dikkatle araştırılıyor. 18 yaş altı hat alma sürecinde bu iki nokta birlikte değerlendirildiğinde daha etkin bir çözüm elde edilebilir.

 

Vodafone’da Çocuklara Özel Hatlar Çok Avantajlı

Vodafone çocuk hattı arayışında olanlar için "İlk Hattım" ile çok kapsamlı avantajlar sunuyor. Özellikle 16 yaşından küçük olanlar için fiyat avantajları, fatura aşımına izin vermeyen durma özelliği ve çocuk markalarında sürpriz indirimler önemli avantajlar olarak öne çıkıyor. 16 yaş altında yeni hat alacak müşterilere özel olarak tarife fiyatlarında indirim olması ve bunun yanında ücretsiz durma özelliği ve çocuklara özel marka indirimleri de olması Vodafone’lu olmak için başka bir neden! Novakids, KFC çocuk menüleri ve sinema gibi çocuklara özel marka avantajları ve tarife indirimleri çok çekici. Bu indirimlerden yararlanarak keyifli bir hafta sonu planı yapmak harika bir fikir olabilir. Önce güzel bir KFC ziyafeti ardından vizyondaki filmlerle sinema keyfi arkadaşlarla vakit geçirmek isteyenlere iyi gelecektir. Ayrıca Youtube Premium 3 ay ücretsiz (Kids ile birlikte) üyelik de var. Böylece reklamsız video izleme avantajını da kullanabilirsiniz.

 

Ailelerin çocuklarına diledikleri zaman ulaşabilmeleri için GB’lerinden yemeden sınırsız Whatsapp kullanımı ve sosyal medya uygulamaları ile oyunlarda kullanılabilecek ekstra GB’ler sunuluyor. Ayrıca Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends; Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, Zule Mobile gibi oyun uygulamalarda ekstra GB’lar geçerli.

 

Vodafone rehberliğinde çocuğunuzun ihtiyaclarina gore konuşma, mesaj ve data paketleri arasında seçim yapabilirsiniz. Hem Vodafone ayrıcalıklarını deneyimleyecekleri hem de avantajlı şekilde çocuklara özel hat kullanacakları seçenekleri gözden geçirebilirsiniz. Siz de çocuklarınıza uygun fiyatlarla güvenli bir mobil iletişim imkanı sağlamak için Vodafone internet sitesini ziyaret edebilir ya da en yakın Vodafone şubesine gelerek çocuğunuza özel hat başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

16 yaş altına özel fırsatları hemen keşfet!

Hemen Keşfet!