Vodafone Red Havaist İndirim Kampanyası

18 Aralık 2023

Vodafone Red Havaist İndirim Kampanyası

Vodafone Red; kullanıcılarına bol internet, popüler uygulamalarda sınırsız internet kullanımı, avantajlı yurt dışı paketleri ve ünlü marka iş birlikleri gibi birçok avantaj sunan ayrıcalıklarla dolu bir dünya. Vodafone Red’in özellikle de havaalanı VIP transferlerinden konserlere uçak biletinden akaryakıta restoranlardan kahve zincirlerine kadar birçok ünlü marka ile yaptığı iş birlikleri ile kullanıcılara sunduğu Vodafone Red Kampanyaları çok seviliyor. Vodafone Red’in avantajlarla dolu dünyasının yeni fırsatlarından biri de Havaist Kampanyası.

 

Havaist Nedir?

Havaist, son teknoloji ürünleriyle İstanbul Havalimanı ile İstanbul’un birçok noktası arasında hem konforlu hem de ekonomik yolcu taşıma hizmeti sunan bir markadır. Şehir içi bagajlı yolcu taşımacılığına uygun araçları ile bu hizmeti sunan Havaist’in tüm araçları tamamıyla yolcuların konforu ve sağlığı düşünülerek tasarlanmıştır. Tüm Havaist araçları periyodik şekilde dezenfekte edilir ve araçların içerisinde USB destekli şarj üniteleri, Wi-Fi ve dizi / film izleme imkanı sunan teknolojiler yer almaktadır. Aynı zamanda tüm Havaist araçları çevre dostu yakıt kullanımı ile doğaya ve çevreye duyarlıdır.

 

Havaist Saatleri Nelerdir?

Havaist, İstanbul Havalimanından İstanbul’un 41 farklı noktasındaki duraklarına yolcu transferi gerçekleştirmektedir. Her nokta için İstanbul Havalimanı hareketli birçok seferi bulunmaktadır. Gün içerisinde varış noktalarına göre birçok farklı saat diliminde planlanmış seferleri öğrenmek için Havaist web sitesini ziyaret edebilir ya da Google Play Store ve App Store üzerinden Havaist mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

 

Havaist Ne Kadar?

Havaist İstanbul Havalimanından birçok farklı noktaya yolcu taşımacılığı yapmaktadır. Havaist bilet ücretleri gitmek istediğiniz durağın mesafesine göre farklılık göstermektedir. Havaist ücretleri hakkında detaylı bilgi almak için Havaist web sitesini ziyaret ederek burada yer alan “Sefer Saatleri” sekmesine tıkladıktan sonra gitmek istediğiniz yönü seçmeniz ve ardından sayfanın en altında yer alan seyahat ücretlerini incelemeniz yeterlidir.

 

Havaist Bilet Nasıl Alınır?

Havaist ile yolculuk yapmak için bilet almak istediğinizde Havaist web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden online bilet alabilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanında ya da Havaist duraklarında yer alan Havaist gişelerinden nakit ödeme ile biletinizi satın alabilirsiniz.

 

Havaist Ücret Ödeme Nasıl Yapılır?

Havaist web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden online bilet alımlarınızda kredi kartı ya da banka kartı ile güvenli şekilde ödeme yapabilirsiniz. Araç içerisinde ödeme yapmak için ise yine kredi kartı ve banka kartınızı kullanabilirsiniz. Nakit ödeme yapmak için ise Havaist duraklarında ve havalimanlarında yer alan Havaist gişelerinden QR kodlu bilet satın alabilirsiniz.

 

Vodafone Red Havaist 50% İndirim Kodu Nasıl Alınır?

Vodafone Red’in birçok marka ile yaptığı iş birliklerinden biri de Havaist Kampanyası. Bir Vodafone Red Elite veya Red Premium üyesi olarak Havaist Kampanyasından yararlanmak için Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Avantajlar” sekmesinden “Fırsatlar Dünyası” kısmını seçmeli, açılan ekrandan “Red’e Özel” kısmını tıklamalısınız. Bu ekranda “Redlilere Özel Havaist’ten %50 İndirim!” kampanyası üzerindeki “Fırsatı Kullan” butonuna basarak kampanya kodunu alabilirsiniz.

 

Vodafone Red Havaist 50% İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?

Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden aldığınız kampanya kodunu Havaist web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden online bilet alımlarında kullanabilirsiniz. Online bilet alırken “Promosyon Kodu” kısmına kampanya kodunuzu yazarak %50 indirimden yararlanabilirsiniz.