FreeZone'dan KFC Kampanyası! Seçili Menülerde KFC İndirim Kodu

29 Ocak 2024

FreeZone'dan KFC Kampanyası! Seçili Menülerde KFC İndirim Kodu

Gençler arasında en sevilen gençlik kulüplerinden biri FreeZone. Yaptığı marka işbirliklerine her gün bir yenisini daha ekleyen FreeZone bu işbirlikleri ile gençlere büyük avantajlar sunuyor. Seyahatten konsere, eğitimden şehir içi ulaşıma kadar birçok farklı alanda sunduğu fırsatlarla gençler için hayatı çok daha keyifli hale getiren FreeZone aynı zamanda bol GB ve belirli mobil uygulamalar için sunduğu hediye üyeliklerle de gençlerin her zaman online kalmasını destekliyor.

 

FreeZone’un işbirliği yaptığı en yeni markalardan biri de gençlerin sevdiği restoran zincirlerinden biri olan KFC! Gelin hep birlikte FreeZone KFC kampanya detaylarına bakalım.

KFC’den FreeZone'lulara 70 TL İndirim

FreeZone müşterileri birçok alanda olduğu gibi yemek yerken de fırsatlardan geri kalmıyor. FreeZone KFC kampanyası ile aktif FreeZone müşterileri seçili KFC menülerinde indirim kazanıyor. Eğer sen de bir FreeZone müşterisiysen çıtır lezzetlerin tadını doyasıya çıkarabilirsin.

 

Kampanyadan yararlanmak için öncelikle KFC indirim kodu edinmelisin. Bunun için de öncelikle Vodafone Yanımda uygulaması içerisinde yer alan FreeZone kampanyaları kategorisinde “KFC Kampanya” sekmesine giderek “Fırsatı Kullan” butonuna tıklamalısın. Aldığın bu KFC kupon kodu hem KFC şubelerinde hem de “kfcturkiye.com” web sitesinde kullanılabilir. Şubelerde kullanacağın KFC indirim kuponu kodunu kasa görevlisine söylemen yeterli. Web sitesinden vereceğin siparişler için ise KFC indirim kodunu sepet ödeme aşamasındaki ilgili alana girebilirsin. Böylece seçili menülerde anında 70₺ indirim kazanırsın.

 

KFC kampanya kodu, web sitesinden ve KFC şubelerinden vereceğin siparişlerde şu menülerde geçerli:

 

  • KFC Tavuk Burger Kutu (Tavuk burger, 2 kanat, 6 çıtır shots, küçük patates ya da püre, 330 ml içecek)

 

  • Gamer Kutu (Tavuk burger, 6 çıtır shots, kemiksiz çıtır kanat, 4 soğan halkası, küçük boy patates kızartması, 330 ml içecek)

 

  • 2 Twister Dürüm Menü (2 Twister, büyük boy patates kızartması, 330 ml 2 adet içecek)

 

  • 4’lü Kemiksiz Çıtır Menü (4 Crispy, küçük boy patates kızartması, 330 ml içecek)

 

  • Çocuk Kemiksiz Çıtır Menü (3 kemiksiz çıtır, küçük boy patates kızartması, Tropicana meyve suyu)

 

 

FreeZone KFC kampanyası detayları için kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Kampanya kapsamında her ay 1 adet KFC promosyon kodu alabilirsin. Aldığın kodu o ay içinde kullanmalısın. Her yeni ayda Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden yeni bir kod alarak kampanyadan yararlanabilirsin. Şifrelerin tek kullanımlık olduğunu unutma.

 

Sen de hem KFC kampanyasından hem de farklı alanlardaki sayısız fırsattan yararlanmak için vakit kaybetmeden FreeZone’lu olabilirsin. Fırsatları yakalamak her zaman şanslı hissettirir. Vodafone’lular ve FreeZone’lular için fırsatları yakalamak çok daha kolay! Vodafone’un 26 yaş altı gençlik markası olan FreeZone, tüm bu tarifelere ek olarak birçok güzelliği de beraberinde getiriyor. Ek GB’lardan popüler marka indirimlerine, oyun hediyelerinden ücretsiz platform üyeliklerine kadar birçok güzelliği barındıran FreeZone dünyası seni bekliyor. Eğer sen de 26 yaş altındaysan ancak FreeZone’lu değilsen hemen kendine en uygun tarifeyi seçerek FreeZone’lu ol.

 

FreeZone güzelliklerini kaçırmamak için hemen incele!

Teklifleri gör!