Ücretsiz İsPark Nasıl Kullanılır?

28 Aralık 2023

Ücretsiz İsPark Nasıl Kullanılır?

Gelişen ulaşım araçları ve teknoloji dünyayı gün geçtikçe daha ufak bir hale sokuyor. Artık bir gün içerisinde gözlerinizi farklı bir ülkede açabilirsiniz. Mimari yapıları ve hayat kalitesi, dünyanın gözlerini İstanbul’a çeviriyor. Türkiye’nin kalbi olarak görülen İstanbul’u boş görmek olası bile değil. Bu kalabalık tabii ki bazı problemleri de beraberinde getiriyor. Bunlardan biri de tabii ki park problemi. İstanbulun kalabalık ve dar sokaklarında park yeri aramak bazen çok uzun dakika veya saatlere mal olabiliyor. Bu işe dur diyen İsPark, Vodafone ortaklığı ile ücretsiz park fırsatlarını Red aboneleri ile buluşturuyor. Ücretsiz İsPark avantajlarından yararlanmak için bilmeniz gereken tüm detaylar yazımızın devamında.

 

İsPark ile Her Yer Senin Park Yerin!

 

İsPark ile İstanbul’un her yerindeki park alanları sizleri bekliyor. Acelesi olan veya park sorunu ile uğraşmak istemeyen kişilerin ilk tercihi İsPark oluyor. ‘’Havaalanı İsPark'ta ücretsiz kullanım geçerli mi?’’ sorusunun cevabı bir merak konusu.  Sabiha Gökçen havalimanı İsPark hizmetleri ile artık park problemini düşünmenize gerek yok. Sevdiğiniz birini veya tanıdığınızı uğurlarken ücretsiz Sabiha Gökçen otopark kampanya hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. İstanbul Havalimanı otopark kampanyası için yine İsPark ve Vodafone ortaklığının sunduğu fırsatları değerlendirebilirsiniz. İsPark otoparkları farklı formatlarda. Örneğin, yol üzeri park yerlerini, bir yere uğradığınız zamanlarda veya bariyerli otoparkları, aracınızı güvenle park etmek istediğiniz noktalarda tercih edebilirsiniz. Sabiha Gökçen Havalimanı otopark İsPark hizmeti sayesinde, kısa seyahatlerinizde şahsi aracınızı güvenle otoparkta bırakabilirsiniz.

 

Ücretsiz İSPARK Avantajları

 

İspark otopark ücreti indirim fırsatları sayesinde saatlik otopark ücreti oldukça cüzi miktarlara düşüyor. Vodafone Red abonelerine özel İsPark’ın fırsatlarını keşfedin. İsPark’a ait otoparklarda, indirim ve kampanyalardan yararlanarak aracınızı 2-3 saat ücretsiz bırakabilirsiniz. Bu avantajlardan yararlanmak için yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir;

 

• Kampanyanın belli bir geçerlilik süresi bulunuyor. Bu süreyi takip edebilmek için Vodafone resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

• İsPark kampanya kapsamında, farklı park alanlarında çeşitli indirimlerden yaralanabilirsiniz.

• Belirli zaman dilimleri ile kısıtlı olan bu fırsatları doğru şekilde değerlendirerek, ek ücret ödemekten kurtulabilirsiniz.

• İsPark kampanyalarından yararlanmak için, Vodafone Yanımda uygulamasını kullanabilirsiniz. FIrsatlar Dünyası ile kampanya sayfasını inceleyebilirsiniz. Burada ‘’Fırsatı Kullan’’ diyerek size özel şifrenizi alabilirsiniz.

• İndirimleri değerlendirmek için ise size atanan şifreyi İsPark görevlisine göstermeniz yeterli.

 

Vodafone Red aboneleri, İsPark’a ait otoparklarda, kullanılan park alanına bağlı 2 veya 3 saat ücretsiz otopark hizmetinden yararlanabiliyor. Vodafone Red aboneleri kullandıkları tarifeye bağlı, bu fırsatlardan, yılda 2, 4, 6 veya 8 defa ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor. Fırsatı Kullan diyerek siz de ücretsiz park hizmetinin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Ayrıcalıklarla Dolu Red Dünyası'na katılın!

Redli Ol!