FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi'nde İndirimli Konser Bileti

08 Aralık 2023

FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi'nde İndirimli Konser Bileti

Konser denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Jolly Joker her ay farklı şehirlerdeki sahnelerinde birbirinden güzel sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Müzikseverler ise sevdikleri sanatçıların sahne performanslarını Jolly Joker’de izlemek için etkinlik takvimini sık sık kontrol ediyor. FreeZone’lular ise Jolly Joker Konser Serisi ile en keyifli konserleri çok daha avantajlı şekilde izleme imkanına sahip oluyor. Şimdi hep birlikte FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi’ne yakından bakalım.

 

FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi

26 yaş altındaki Vodafone’luların avantajlarla dolu gençlik markası olan FreeZone yine muhteşem bir etkinlikle geliyor. 5 farklı şehirde düzenlenecek olan 5 farklı konser ile FreeZone’lulara birbirinden keyifli anlar yaşatacak olan FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi 13 Aralık’ta başlayacak. En sevilen grupların sahne alacağı FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi biletleri ise FreeZone’lular için oldukça avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak. Kampanya detaylarına geçmeden önce etkinlik takvimine ve sahne alacak gruplara detaylı şekilde bakalım.

 

FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi Etkinlik Takvimi

İstanbul, Bursa, Ankara, Adana ve Gaziantep’te gerçekleşecek olan FreeZone Jolly Joker Konser Serisi, tüm FreeZone’luları şimdiden heyecanlandırdı. Bu 5 farklı şehirde gerçekleşecek olan Jolly Joker konser takvimi ise şu şekilde;

 

●      13 Aralık - İstanbul Jolly Joker Vadi - Son Feci Bisiklet

2011 yılında grubun vokalisti Arda Kemirgent ve grubun davulcusu Can Sümen tarafından kurulan ve ilk 6 şarkısını “Son Feci EP” ismiyle yayınlayan Son Feci Bisiklet 13 Aralık’ta İstanbul Jolly Joker Vadi sahnesinde dinleyicileri ile buluşacak. “Vesaire” ve “Kötü Şeyler” isimli albümleri bulunan grup “Sistemik” isimli son albümünü ise 2020 yılında çıkarmıştı. 2021 yılında albüm yayınlamayacaklarını ve kariyerlerine single ile devam edeceklerini söyleyen grup en sevilen şarkıları ile FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi’nin ilk konserini verecek.

 

●      20 Aralık - Bursa Jolly Joker - Adamlar

Vokalist ve gitarist Tolga Akdoğan, gitarist Gürhan Öğütücü, bas gitarist Berat İşçioğlu ve baterist Berkan Tilavel’in bir araya gelerek 2014 yılında kurduğu Adamlar grubu 20 Aralık’ta Bursa Jolly Joker sahnesinde dinleyicileri ile buluşacak. Eylül 2014’te ilk albümleri “Eski Dostum Tankla Gelmiş”i yayınlamalarının ardından Ekim 2016 yılında ikinci albümleri olan “Rüyalarda Buluşuruz”u çıkardı. Ağustos 2018’de ise “Hikaye” isimli single ile büyük ilgi gören grubun üçüncü albümü “Dünya Günlükleri” ise 2019 yılında yayınlandı. Coverları ve EP’leri ile büyük bir hayran kitlesi bulunan Adamlar grubu 20 Aralık’ta Bursa Jolly Joker sahnesinde müzikseverleri bekliyor.

 

●      12 Ocak - Ankara Jolly Joker - KÖFN

2018 yılında kurulan KÖFN çıkardığı albümlerle olduğu kadar ilginç ismi ile de büyük bir ilgi uyandırdı. İsmi “sepet” anlamındaki “köfün” kelimesinden gelen grup Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından kuruldu. 2022 yılında çıkardıkları “Bi’ Tek Ben Anlarım” ve 2023 yılında çıkardıkları “Al Aramızdan” şarkıları ile geniş kitlelere ulaşan KÖFN, FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi’nin 3.sü olarak 12 Ocak’ta Jolly Joker Ankara sahnesinde dinleyicileri ile buluşacak.

 

●      16 Ocak - Adana Jolly Joker - Perdenin Ardındakiler

2017 yılında Doruk Ereşter ve Direnç Kaçmaz’ın birlikte kurduğu Perdenin Ardındakiler alternatif pop müziğin güçlü gruplarından biri. “Beni Kendinden Kurtar”, “Ankara’yla Bozuşuruz”, “Kendime” ve “Vedalardan Buket” gibi şarkıları ile oldukça geniş kitlelere ulaşan ikili FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi kapsamında 16 Ocak tarihinde Adana Jolly Joker sahnesinde olacak.

 

●      17 Ocak -  Gaziantep Jolly Joker - Perdenin Ardındakiler

Müzikseverleri “Kendinden Kurtaran” ikili Perdenin Ardındakiler, Jolly Joker Adana sahnesinin ardından FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi’nin son konserini vermek üzere 17 Ocak tarihinde Gaziantep Jolly Joker’de sahne alacak.

 

FreeZone ile İndirimli Konser Bileti Nasıl Alınır?

FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi kapsamında indirimli konser bileti almak için FreeZone’lular Yanımda uygulamasında bulunan Happy / Fırsatlar Dünyası’nın içindeki Jolly Joker kampanya sayfasından veya  en yakın Vodafone mağazasına giderek ve mağazada yer alan Jolly Joker konser kodunu okutması gerekir. Okutulan kod Yanımda uygulaması içerisindeki TOBİ’yi açar ve TOBİ sana Biletix'ten indirimli Jolly Joker konser bileti alman için gereken kodu verir. Aynı anda telefonuna bu kodun yer aldığı bir SMS gönderilir. Aldığın kodla birlikte Biletix resmi web sitesi üzerinden katılmak istediğin konser biletini satın alabilirsin. Kodu ödeme ekranında ilgili alana ekleyerek indirimli konser biletini alabilirsin.

 

İndirimli Konser Bileti için Kaç Katılım Hakkı Var?

26 yaş altındaki FreeZone’lular, FreeZone Jolly Joker etkinlik takvimi kapsamında gerçekleşecek 5 konser için 3 farklı kod alma hakkına sahiptir. Alınan bu kodları dilersen 3 farklı konsere katılmak için ya da tek bir konserde 3 adet indirimli bilet almak için kullanabilirsin.

 

FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi Kampanya Detayları

FreeZone Jolly Joker Konserler Serisi kapsamında gerçekleşecek 5 konser için tüm FreeZone’luların 3 adet indirimli bilet hakkı bulunur. Bu 3 bilet hakkı istenirse tek bir konserde istenirse de 3 farklı konserde kullanılabilir. Kampanya kapsamında 1 kişilik konser bileti 100₺’ye alınabilir. Yani kampanyaya katılan bir FreeZone’lu katılmak istediği konser biletini 3 kez 100₺’ye alabilir. Konser biletleri Biletix’in resmi web sitesi üzerinden alınmalıdır. Biletix üzerinden 100₺’lik bilet seçildikten sonra sepete 13₺ tutarında Biletix Hizmet Bedeli ve 3,50₺ sipariş bedeli sistem tarafından otomatik olarak eklenir. Kampanya kapsamında 1 bilet için toplam bedel 116,50₺ olarak yansıtılır. Kampanya 17.07.2024 tarihine kadar geçerlidir.

 

Eğer sen de Jolly Joker iş birliği ile yapılan FreeZone Başka Güzel Konserler Serisi’ni kaçırmamak ve FreeZone’un sağladığı birçok avantajdan yararlanmak istersen hemen Vodafone’a gelip FreeZone dünyasına adım atabilirsin. Eğer sen de 26 yaş altındaysan ancak FreeZone’lu değilsen hemen kendine en uygun tarifeyi seçerek FreeZone’lu ol.

 

FreeZone Başka Güzel Konserler olarak geçirelim, Jolly Joker işbirliği ile yapılan diy bağlayalım lütfen.

FreeZone güzelliklerini kaçırmamak için hemen incele!

Teklifleri gör!