s24 - Telefonlar tabs24 - Telefonlar tabs24 - Telefonlar tab
redmi 13 - telefonlar tabredmi 13 - telefonlar tabredmi 13 - telefonlar tab

Huawei Telefon Modelleri ve Fiyatları

Huawei de akıllı telefon piyasasındaki güçlü oyunculardan biri. Şık tasarım, güçlü kamera ve etkileyici işlemci gibi özelliklere sahip olan Huawei telefon modelleri arasından her kullanım özelliğine ve bütçeye hitap eden bir cihaz bulmak mümkündür. Huawei fiyatları modellere ve cihazın ait olduğu segmente göre değişiklik gösterir.

Huawei Telefon Modelleri Özellikleri

Huawei telefonlar kendi içerisinde 3 farklı seriye ayrılmıştır. Bunlar; Huawei P Serisi, Huawei Mate Serisi ve Huawei Nova Serisi olarak isimlendirilmiştir. Her serinin kendi içerisinde farklı özellikleri bulunur. Huawei P Serisinin güncel modeli P60 PRO’dur. Seride daha önce P20 Lite gibi çok satan modeller de yer alıyordu. Mate Serisi; Mate X3, Mate 50 Pro ve Mate Xs 2 modellerinden oluşur. Nova serisi içerisinde ise; Nova 11, Nova 11i, Nova 11 Pro, Nova 9, Nova 10 Pro, Nova 10, Nova 10 SE, Nova Y91 ve Nova Y70 modelleri yer alır. Şimdi bu serilerin genel özelliklerine biraz daha detaylı şekilde bakalım.

  • Huawei Telefon Modelleri Tasarım Özellikleri

    Bir akıllı telefonu ön plana çıkaran ve tercih edilmesinde etkili olan öncelikli özellikler elbette ki sahip olduğu tasarım özellikleridir. Huawei cep telefonu modellerinin tasarım anlamında öne çıkan özellikleri arka kısımda yer alan farklı kamera seti konumlandırmalarıdır. Alışılmış kamera diziliminden farklı tasarıma sahip olan bu adalar Huawei modellerine ayrı bir tarz katıyor. Tasarım konusunda dikkat çeken özelliklerden bir diğeri de bazı modellerin katlanabilir olması. Mate X3 ve Mate Xs 2, Huawei katlanan telefon modelleri arasında yer alan cihazlardır. Bu cihazlar kullanıcılarına farklı bir akıllı telefon kullanım deneyimi sunar. Genellikle oval köşeli hatlara sahip olan Huawei telefon modelleri bu özelliği ile kolay kavrama ve rahat kullanım sağlar.

  • Huawei Telefon Modelleri Ekran Özellikleri

    Huawei telefon modellerinin sahip olduğu ekran teknolojileri de oldukça başarılı bir çizgiye sahip. Huawei akıllı telefon modellerinde LTPO PLED, OLED ve LCD gibi ekran teknolojileri kullanılmış. Farklı ekran tazeleme hızlarına sahip olan modellerin bazılarında 1 Hz - 120 Hz adaptif ekran tazeleme hızı özelliği de mevcut. Bu da yüksek verimlilikte ekran kullanımıyla birlikte güç tasarrufu da sağlar. Parlak güneş ışığı altında rahat görüntüleme, canlı renkler ve akıcı ekran deneyimi ile Huawei akıllı telefonları ile hem oyun oynamak hem de dizi / film izlemek oldukça keyifli.

  • Huawei Telefon Modelleri Kamera Özellikleri

    Huawei akıllı telefon modellerinin her biri farklı özellikteki kamera sistemleri ile donatılmıştır. Bazı Huawei modellerinde 2’li arka kamera seti yer alırken bazı modellerde ise 3’lü ya da 4’lü kamera sistemleri ile karşılaşmak mümkündür. En uygun fiyatlı Huawei modellerinde bile 48 MP çözünürlüğünde bir kamera ile karşılaşabilirsiniz. Üst segment sayılacak cihazlarda ise 108 MP çözünürlüğe kadar ulaşmanız mümkün. Huawei akıllı telefon modellerinin kameraları sahip olduğu yüksek ışık hassasiyeti, kontrast odak modu, süper makro modu, hikâye oluşturucu, panorama modu, 4D öngörülü odak, gülümseme yakalama, gece modu ve ses kontrolü gibi özellikleri ile de kullanıcılara hem kusursuz fotoğraflar hem de film kalitesinde videolar çekme imkanı sunuyor.

    Cihazların ön kamera özellikleri de oldukça gelişmiş. Farklı modellerde 8 MP ve 13 MP çözünürlüğe sahip kameralar görülebiliyor. Ön kameralar genellikle kısa video, ayna yansıması, gece modu, portre modu, hızlandırılmış çekim, ses kontrolü, vitrin odağı, zamanlayıcı ve gülümseme yakalama gibi ayrıntılı özelliklere sahip.

  • Huawei Telefon Modelleri İşlemci Özellikleri

    Huawei son model telefonlarda genellikle Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G işlemci kullanılmış. Bu işlemci genellikle markanın amiral gemisi niteliğindeki cihazlarında yer alıyor. Orta segment cihazlarda yine Qualcomm’un Snapdragon 778 G, 680 ya da 888 gibi yonga setlerinden destek alınmış. Huawei akıllı telefon modellerinde kullanılan işlemciler cihazlara hız, performans ve uzun pil ömrü gibi özellikler sağlıyor.

  • Huawei Telefon Modelleri Pil ve Batarya Özellikleri

    Bir akıllı telefonun batarya kapasitesi ve pil ömrü kullanıcıların en çok dikkat ettiği özellikler arasında yer alıyor. Huawei modelleri de bu anlamda kullanıcılara oldukça tatmin edici değerler sunuyor. Örneğin pil kapasitesi anlamında Huawei en iyi telefonu olarak niteleyebileceğimiz cihazlardan biri Nova Y91. Cihazın 7000 mAh kapasiteli süper pili tam kapasite şarj ile 29 saate kadar yerel video oynatma süresi sunar. Aynı zamanda bu cihazın 22.5W süper hızlı şarj desteği de kısa süreli bir şarj imkanı sunuyor. Huawei katlanır telefon modellerinden olan Mate Xs 2’nin pil kapasitesi ise 4600 mAh ve bu cihazın da 66W süper hızlı şarj desteği bulunuyor. Huawei P60 Pro ise 4715 mAh pil kapasitesi ve 88W süper hızlı şarj desteği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Görüldüğü gibi farklı Huawei modelleri farklı pil kapasitelerine ve hızlı şarj desteklerine sahip. Ancak genel anlamda bakıldığında tüm Huawei modellerinin günlük kullanımda şarja ihtiyaç duymadan kullanılabildiği ve hızlı şarj desteği sayesinde pili bitse bile kısa süre içerisinde yeniden kullanıma hazır hale geldiği görülebiliyor.

  • Huawei Telefon Modelleri Hafıza Özellikleri

    Depolama alanı bir akıllı telefon için en çok dikkat edilen özelliklerden biri. Cihaz içerisinde kullanılan uygulamalar ve çekilen fotoğraf / videolar için her kullanıcının fazla depolama alanına ihtiyacı vardır. Huawei modellerinin depolama konusunda en büyük avantajlarından biri dahili hafızanın Micro SD kart desteği ile genişletilebilmesi. Huawei telefon modelleri ve fiyatları hafıza seçenekleri konusunda da birbirinden ayrılır. Genel anlamda modellerde 128 GB, 256 GB ve 512 GB gibi dahili depolama alanı seçenekleri görmek mümkün. Seçtiğiniz depolama alanının size yeterli gelmemesi durumunda harici bellek desteği ile ihtiyaç duyduğunuz depolama alanına kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Huawei Telefon Modelleri ve Fiyatları

Huawei her kullanım ihtiyacına ve bütçeye uygun farklı akıllı telefon modellerine sahiptir. Fiyat performans açısından güzel bir dengeye sahip olan Huawei cep telefonu fiyatları da kullanıcıların merak ettiği konulardan biri. Farklı segmentlere ayrılmış ve her segmentte birçok modeli olan Huawei telefon fiyatları geniş bir skalaya sahip. Bu kadar çok çeşit içerisinde karar vermek kimi zaman zorlayıcı olabilir. Eğer hangi Huawei modelini satın alacağınıza karar veremediyseniz Vodafone’un cihaz karşılaştırma araçları sayesinde almayı düşündüğünüz cihazları fiyat ve özellik açısından tek ekran üzerinden karşılaştırabilirsiniz.

Satın almayı düşündüğünüz Huawei akıllı telefon modeline Vodafone faturaya ek ödeme seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Faturaya ek ödeme seçenekleri ile sahip olabileceğiniz tüm akıllı telefon modellerini ve diğer akıllı aksesuarları Vodafone rehberliğinde inceleyerek kendiniz için en uygun cihazı kolaylıkla seçebilirsiniz.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Tüm Sorular

Taksitli Telefon Nasıl Alınır?

Son teknoloji cep telefonlarına sahip olmak isteyen tüketiciler, istedikleri telefona en uygun ödeme seçeneklerine sahip olmak için taksitle cep telefonu alma yöntemlerini araştırıyor. BDDK’nın kredi kartı ile cep telefonu satışını yasaklamasının ardından kredi kartı dışında taksitle telefon alma seçenekleri araştırılmaya başlandı. Bu seçeneklerden ilki bankaların tüketicilere sunduğu alışveriş ya da ihtiyaç kredisi. Bu seçenekler ile satın almak istediğiniz cihaza 12 aya varan taksit seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise alacağınız cihazın ücretini faturanıza ya da tarifenize yansıtarak 12 aya kadar bölmek mümkün. Son olarak bazı firmalar tüketiciler için senet yöntemi ile elden taksitle telefon satışı yapabiliyor olsa da bu hem çok sık rastlanan hem de tercih edilen bir yöntem değil.

Taksitle Telefon Alma Şartları

Taksitle telefon alma şartları konusu kullanıcı için önemli. 2014 yılında çıkan tebliğe göre kredi kartı ile cep telefonu satışı yasaklanmıştı. Ancak tüketici için bir ödeme konforu olan cep telefonu taksit seçenekleri için arayış devam ediyor. Taksit ile telefon alma ihtiyacını karşılama seçeneklerinden biri de bankaların sunduğu alışveriş kredisi ve ihtiyaç kredisi seçenekleri oldu. Taksitle cep telefonu satın almak isteyenler, teknoloji marketlerinde ya da satış noktalarında kendilerine sunulan kredi seçeneklerini değerlendiriyor. Kredi seçeneğini kullanmak istemeyenler için de faturaya ya da tarifeye ek telefon taksitlendirme seçenekleri önemli.  Satın almak istediğiniz telefonu Vodafone’un sunduğu seçenekler ile telefon ücretini faturanıza ya da tarifenize ek olarak yansıtarak aylara böldüğünüz bir ödeme planı yapabilirsiniz.

Taksitle Cep Telefonu Alınır mı?

Taksitle telefon alma konusu cep telefonunu yenilemek veya telefon almak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan biri. Birkaç yıl öncesine kadar kredi kartı ile taksitle telefon almak mümkünken, BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) tarafından 2014 yılında yapılan düzenleme ile kredi kartı ile cep telefonu satışları durduruldu. 2021 yılında yapılan yeni düzenleme ile tutarı 5 bin lira ve altı olan cihazlar için 12, 5 bin liradan daha yüksek cihazlar için 3 takside kadar yapmak mümkün hale geldi. Kredi kartı olmadan taksitli telefon alabilmek için alışveriş kredisi ya da ihtiyaç kredisi gibi seçenekler tüketicilere kredi kartı yerine sunulan yöntemlerden. Ancak telefon almak için en kolay yöntem faturaya ya da tarifenize ek ödeme seçeneklerini değerlendirmek olacaktır.

Kredi Kartsız ya da İnternetten Taksitle Telefon Nasıl Alınır?

Kredi kartı ile cep telefonu alımının yasaklanmasının ardından tüketiciler diledikleri telefona kolay ödeme yöntemleri ile sahip olmak için farklı taksitlendirme yöntemleri araştırmaya başladı. Taksit telefon alabilmek için neredeyse tüketicilerin sahip olduğu tek seçenek. 2021 yılında BDDK’nın yeni düzenlemesi ile tutarı 5 bin lira ve altında olan cihazlar için 12; 5 bin liranın üstünde olan cihazlar için ise 3 ay taksit yapılabiliyor. Kredi kartı olmadan cep telefonu satın almak isteyenler için banka kredisi ya da faturaya / tarifeye ek ödeme seçeneklerini kullanmak mümkün. İnternetten cep telefonu almak için ise kredi kartınız ile son BDDK düzenlemesine göre taksitle cep telefonu alabilirsiniz.

Telefona Taksit Yapılıyor mu?

2014 yılına kadar kredi kartına taksitle cep telefonu almak mümkünken, BDDK’nın yaptığı düzenleme ile 2014 yılında kredi kartı ile cep telefonu satışı durduruldu. 2021 yılında yapılan son düzenleme ile 5 bin lira ve altı fiyata sahip cihazlara kredi kartına 12, 5 bin lira ve üzeri fiyata sahip telefonlar için 3 taksit yapılabiliyor. Kredi kartı ile cep telefonu almak istemeyenler veya kredi kartına sahip olmayanlar için de bankaların alışveriş kredisi veya ihtiyaç kredisi seçenekleri devreye giriyor. Tüm bunların dışında Vodafone’un faturaya ya da tarifeye ek ödeme kolaylığı ile dilediğiniz cihazı satın alabilirsiniz. Vodafone abonesiyseniz Vodafone’un size özel sunduğu fırsatlar ile telefon ücretini faturanıza ya da tarifenize yansıtarak taksitle telefon alır gibi kolaylıkla dilediğiniz cihaza sahip olabilirsiniz.

Telefonlara Kaç Taksit Yapılıyor?

Cep telefonlara taksit yapılması BDDK düzenlemeleri ile bazı değişikliklere uğradı. 2014 yılında yapılan düzenleme ile kredi kartıyla telefonlarda taksit yapılması yasaklanmıştı. Ancak 2021 yılında yapılan yeni düzenleme ile telefon tutarına göre taksitlendirme imkanı yeniden düzenlendi. Son düzenlemeye göre kredi kartı ile telefon almak isteyen tüketiciler 5 bin lira ve altındaki tutara sahip cep telefonlarına 12 taksit, 5 bin liranın üzerindeki cihazlara ise 3 taksit ile sahip olabilirler. Kredi kartı olmayan tüketiciler ise bankaların alışveriş veya ihtiyaç kredilerinden faydalanarak 12 ay taksitle telefon alabilirler. Vodafone’un faturaya / tarifeye ek ödeme seçenekleri ile de telefon almak mümkün. Bu şekilde faturanıza ya da tarifenize ek ödeme seçenekleri ile 12 aya kadar ödemenizi planlayabilirsiniz.

Taksitli Telefon Nereden Alınır?

Orta veya üst segment bir akıllı telefona sahip olmak isteyen tüketicilerin araştırdığı ilk konu taksitle telefon satan yerler. İnternet üzerinden, teknoloji marketlerden veya mağazalardan taksitle telefon almak mümkün. Elbette kredi kartına taksitle telefon alabilmek için BDDK’nın düzenlemeleri dahilinde işlem sağlanabiliyor. Bu düzenlemeye göre cep telefonunun tutarına göre 3 veya 12 taksitle kredi kartı ile telefon almak mümkün. Kredi kartsız taksitle telefon almak için ise tüketicilerin imdadına alışveriş kredisi veya ihtiyaç kredisi seçenekleri yetişiyor. Tüm bu seçenekleri uygun bulmayan tüketicileri için ise Vodafone’un faturaya ya da tarifeye ek ödeme seçenekleri ile en uygun ve avantajlı şekilde telefon almak mümkün. Bu imkanlardan yararlanmak için en yakın Vodafone şubesine gidebilir ya da Vodafone ile online ilerleyebilirsiniz.

12 Ay Taksitle Telefon Nasıl Alınır?

Tüketicilerin cep telefonu satın alırken önem verdiği konuların başında 12 taksit telefon alabilme imkanı geliyor. Telefon fiyatları göz önüne alındığında ödeme kolaylığı ve taksit imkanı tüketicilere büyük kolaylık sağlıyor. BDDK 2014 yılında kredi kartına taksitle telefon satışını yasakladığında, tüketiciler taksitli cep telefonu almanın yöntemlerini araştırmaya başlamıştı. Bankaların alışveriş ve ihtiyaç kredileri bu anlamda tüketicilerin imdadına yetişmişti. 2021 yılında yeni yapılan düzenleme ile 5 bin lira ve altındaki cep telefonları için kredi kartına 12 ay taksit yapmak mümkün hale geldi. Kredi kartı olmayan tüketiciler 12 ay taksitle telefon alabilmek için yine banka kredilerinden faydalanabilirler. Bu seçeneklerden hiçbirini tercih etmeyen Vodafone aboneleri ise istedikleri cep telefonunu 12 fatura dönemi boyunca faturalarına ya da tarifelerine yansıtarak 12 ay ödeme ile kolaylıkla diledikleri cihaza sahip olabiliyorlar.

Taksitli Telefon Alma Şartları Nelerdir?

Telefon taksit imkanı tüketicilerin cep telefonu alırken en önem verdikleri konulardan biri. Cep telefon taksitli satın almak için bazı şartlar var. Öncelikle kredi kartı ile cep telefonu almak isterseniz teleon tutarına göre taksit miktarının belirli bir sınırı var. 5 bin lira ve altındaki cep telefonları için 12 taksit, 5 bin lira üzerindeki cep telefonları için ise en fazla 3 taksit yaptırabilirsiniz. Kredi seçeneği ile cep telefonu alacaklar kişiler ise bankaların sunduğu taksit ve ödeme seçeneklerine uymak zorundalar. Vodafone’un faturaya ya da tarifeye ek ödeme kolaylığından yararlanmak isteyen aboneler son 48 saat içerisinde SIM kart değişikliği yapmadıkları, ödenmemiş faturaları bulunmadığı ya da hatlarının üzerinde herhangi bir kısıtlama olmadığı sürece faturaya/tarifeye ek ödeme kolaylığından yararlanabilirler.

Faturaya Ek Telefon En Fazla Kaç Taksit?

Vodafone’un faturaya ya da tarifeye ek ödeme kolaylığından yararlanmak isteyen abonelerin belirli şartları sağlaması gerekiyor. Öncelikle 48 saat içerisinde SIM kart değişikliği yapmamış olmanız gerekiyor. Alacağınız cihazı faturanıza ek olarak yansıtacaksanız daha önce ödenmemiş bir faturanızın da olmaması gerekli. Tarifenize ek seçeneklerden yararlanacaksanız da hattınızın üzerinde herhangi bir kısıtlama bulunmamalı. Bu şartları sağlamanızın ardından Vodafone bayilerine gelerek ya da online olarak  ilerleyebilirsiniz. Pratik bir biçimde faturaya ya da tarifeye ek ödeme kolaylığından yararlanabilirsiniz. Faturaya ek ödemelerde yine BDDK’nın düzenlemesine göre cep telefonu tutarına göre 3 veya 12 fatura dönemi boyunca faturaya yansıtmak mümkün. Taksitli telefon fiyatları ve en size en uygun cihazlar için Vodafone rehberliğinde araştırma yapabilirsiniz.

Taksitle Aldığım Telefonun Garantisi Oluyor mu?

Taksitle telefon alma kredi kartsız olarak banka kredisi ya da faturaya ek ödeme kolaylıkları ile gerçekleştirilebilir. Faturaya ya da tarifeye ek ödeme kolaylığından yararlandığınızda, kredi taksidi veya kredi kartı limiti gibi sorunlarla uğraşmanıza gerek kalmaz. Vodafone şubelerinden destek alabilirsiniz. Ayrıca Vodafone rehberliğinde online olarak da araştırma yapabilir ve size uygun cihazı bulabilirsiniz. İster kredi kartı ister banka kredisi isterseniz de faturaya ek ödeme kolaylıklarından yararlanarak cihaz alabilirsiniz. Aldığınız cihazın standart olarak 2 yıllık garantisi mevcuttur. Bazı durumlarda ek ücret karşılığında garantiyi uzatmak ya da sigorta yaparak cihazınızı daha uzun süre güvenle kullanabilmeniz de mümkün.

Taksitle cihaz almak için hangi kriterler aranmaktadır?

  • Faturalı bireysel veya şahıs esnaf Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir.
  • Katılmak istediğiniz cihaz kampanyasına uygun Müşteri Limit Puanına sahip olmanız gerekmektedir.
  • (Eğer abone telefon ile birlikte tarifesini de değiştirmek istiyorsa) Son 30 gün içerisinde tarife değişikliği yapmamış olmanız gerekmektedir
  • Son 48 saat içerisinde SIM kart değişikliği yapmamış olmanız gerekmektedir
  • Kara-gri listede olmamaniz gerekmektedir
  • Adınıza kayıtlı GSM numaraları üzerinden maksimum 3 cihaz kampanyasına katılabilirsiniz.
 

Nasıl öderim?

Faturaya ek 6/12 ay ödenen kampanyalar sunulmaktadır. 01.02.2019 tarihi itibariyle 3.500 TL üzeri cihazlar 6 ay tekliflerle, 3.500 TL altı olan cihazlar da 12 ay tekliflerle satılmaktadır.
Ayrıca ön ödeme seçeneğinden de faydalanabilirsiniz.

Taksitle Cep Telefonu Alınca Değişim veya İade Yapabilir miyim?

Taksitle ya da faturaya ek ödeme kolaylığından yararlanarak akıllı cihaz alan tüketicilerin en çok merak ettiği konulardan birisi de bu şekilde alınan cihazlarda iade veya değişim yapılıp yapılamayacağıdır. Taksitle veya faturaya / tarifeye ek ödeme kolaylıklarından yararlanarak aldığınız telefonlar için Ticaret Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu yasal süreler ve koşullar çerçevesinde iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Ancak Vodafone faturaya / tarifeye ek ödeme kolaylığı ile aldığınız cihazınızı satınalma işleminin gerçekleşmesinden sonra değiştirmeniz mümkün değildir. Yani cihaz için yasal süreler ve sebepler uygun olduğunda iade edebilir ancak değişim yapamazsınız. İade için ise genellikle 14 günlük yasal süreciniz bulunmaktadır ancak cihazınızı aldığınız bayiden iade koşulları ile ilgili detaylı bilgi almayı ihmal etmeyin.