Vodafone Yanımda Uygulaması ile hattınızla ilgili tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen indir

Ek Paket alırken nelere dikkat etmeliyim?

Ek Paketler

Ek Paket alırken nelere dikkat etmeliyim?

Faturasız hat kullanıyorsanız, TL bakiyeniz yetersiz olsa dahi ek paket satın alımı yapabilirsiniz. Ancak, paket tutarı TL bakiyenizden düşemeyeceği için hattınıza onay SMS’i gönderilmez. Bir sonraki TL yüklemenizde satın almış olduğunuz paket tutarı TL bakiyenizden düşer. Ek paket haklarınızın yüklendiğine dair bilgilendirme SMS’inden sonra kullanıma başlayabilirsiniz. Faturalı/faturasız; Kullanmakta olduğunuz tarifenin esaslarına uygun olan ek paketleri seçmeniz gerekir. Ek Paketler tarife bağımsız olarak hattınıza tanımlanabilir ancak kullanılamaz. Bu nedenle tarifenizin esaslarına bakarak tarifenize uygun olan ek paketleri satın almanız gerekir. Hattınıza tanımlı bir ek internet paketi varken yeni bir ek internet paketi satın alabilirsiniz. Ancak, mevcut ek paketinizin son kullanma tarihi geçmeden, satın aldığınız yeni internet paketini kullanmaya başlayamazsınız. - Hattımda bulunan ek paketleri nereden görebilirim? KOLAYBAKIYE yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek tarife, paket ve Telsiz Kullanım Ücreti bilgisine ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Online Self Servis’e numaranız ve şifrenizle giriş yaparak Tarife ve Paketlerim sekmesinden ek paketlerinizin bilgisine ulaşabilirsiniz. Vodafone Yanımda Uygulaması’ndan da “Kalan Kullanımlarım” menüsünden konuşma, internet ve mesajlaşma ek paketlerinizin bakiyelerini görüntüleyebilirsiniz.

Faturasız hat kullanıyorsanız, TL bakiyeniz yetersiz olsa dahi ek paket satın alımı yapabilirsiniz. Ancak, paket tutarı TL bakiyenizden düşemeyeceği için hattınıza onay SMS’i gönderilmez. Bir sonraki TL yüklemenizde satın almış olduğunuz paket tutarı TL bakiyenizden düşer. Ek paket haklarınızın yüklendiğine dair bilgilendirme SMS’inden sonra kullanıma başlayabilirsiniz.

Faturalı/faturasız;

Kullanmakta olduğunuz tarifenin esaslarına uygun olan ek paketleri seçmeniz gerekir. Ek Paketler tarife bağımsız olarak hattınıza tanımlanabilir ancak kullanılamaz. Bu nedenle tarifenizin esaslarına bakarak tarifenize uygun olan ek paketleri satın almanız gerekir.

Hattınıza tanımlı bir ek internet paketi varken yeni bir ek internet paketi satın alabilirsiniz. Ancak, mevcut ek paketinizin son kullanma tarihi geçmeden, satın aldığınız yeni internet paketini kullanmaya başlayamazsınız.

- Hattımda bulunan ek paketleri nereden görebilirim?

KOLAYBAKIYE yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek tarife, paket ve Telsiz Kullanım Ücreti bilgisine ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Online Self Servis’e numaranız ve şifrenizle giriş yaparak Tarife ve Paketlerim sekmesinden ek paketlerinizin bilgisine ulaşabilirsiniz. Vodafone Yanımda Uygulaması’ndan da “Kalan Kullanımlarım” menüsünden konuşma, internet ve mesajlaşma ek paketlerinizin bakiyelerini görüntüleyebilirsiniz.

Tarife, Ek Paket ve Kullanımlar

Yardım Konuları