Vodafone Yanımda Uygulaması ile hattınızla ilgili tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen indir

Telefonu satın aldıktan sonra kurulumu kendim yapabilecek miyim?

Genel

Telefonu satın aldıktan sonra kurulumu kendim yapabilecek miyim?

Evet. Eğer cihaza daha önce kurulum yapılmamışsa ve kutusunu ilk defa siz açmışsanız cihaz kurulumunu ekran okuyucu ile gerçekleştirebilirsiniz.

Android için: Cihazı açtıktan sonra "Merhaba" ekranı geldiğinde, 2 parmağınızı ekran üzerinde bekletin. İlk sesi duyduğunuzda elinizi çekmeyin. "Accessibilitiy activated" veya "TalkBack aktive edildi" ifadesini duyduğunuzda parmaklarınızı ekrandan kaldırın.

Android 8 ve üzeri bazı Android cihazlarda, ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basarak TalkBack'i açmak mümkündür.

Android cihazlarda SIM kart PIN kodu istenirken ekran okuyucuyu aktive edemeyeceğinizi hatırlatmak isteriz. TalkBack eğiticisinden geri tuşuna basarak çıkabilirsiniz. Android işletim sisteminde alttaki navigasyon tuşlarını kullanmak için üzerine bir kez dokunarak odaklandıktan sonra çift tıklamak gerektiğini unutmayın. Android cihazların çoğu İnternet bağlantısı sağlanıp Türkçe konuşmacı indirilinceye kadar, İngilizce konuşacaktır.

İOS için: iPhone 8/8 Plus ve altı modellerde, cihaz açıldığında "Home" tuşuna 3 kere basarak, iPhone X ve üstü modellerde ise kilit tuşuna 3 kere basarak ekran okuyucuyu açabilir ve kuruluma devam edebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için Apple Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz.

Erişilebilirlik

Yardım Konuları