Vodafone Yanımda Uygulaması ile hattınızla ilgili tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen indir

Yurt dışına çıkmadan önce bilinmesi gerekenler

İş Ortağım Yurtdışı

Yurt dışına çıkmadan önce bilinmesi gerekenler

Yurt dışına çıkmadan önce hattınızın yurtdışında kullanıma açık olduğunu kontrol edin: Red Business Classic, Red Business, Red Business Elite, Red Business 3, Red Business 6, Red Business 9, Yeni Red Business 6, Yeni Red Business 10, Yeni Red Business 15 ve Yeni Red Business VIP tarifelerinde bulunan abonelerin hatları yurt dışında kullanıma otomatik olarak açıktır, diğer tarifelerde bulunan abonelerimiz veya bu otomatik tanımlaması şirket yetkilisince iptal edilmiş abonelerimiz şirket yetkilileri aracılığı ile hatlarını yurt dışında kullanıma açtırabilir. Şirket yetkiliniz Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayarak (542), Online Self Servis veya Vodafone Cep Merkezleri üzerinden hattınıza tanımlayı yapabilir.

Yurt dışında internet kullanacaksanız akıllı telefonunuzdan mobil veri seçeneğini açmalısınız.

Arama yapmadan önce numaranın başına ülke kodu eklemelisiniz. (Örneğin; +905420000000)

Yurt dışında arama yapma, SMS gönderme , internet kullanımı yapma işlemlerinizin yanı sıra çağrı aldığınızda da ücretlenirsiniz.

İspanya, Yunanistan, İngiltere, Fransa, İtalya, Malta, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Hollanda, Gürcistan, Türkmenistan, Katar, Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan ve Bulgaristan’da; "KIRMIZI" yazıp 00905427048000’ye SMS attığınızda (80 Kr/ SMS) Vodafone Müşteri Hizmetleri’nden aranırsınız ve yaptığınız bu görüşme ücretlendirilmez.

Yurt Dışı

Yardım Konuları